אהבה גדולה.

talytal

New member
איזה יופי של תגובה, דשדושית! ../images/Emo140.gif

ממש תענוג לקרוא...

shongold

New member
מיקה קרני..זו הספקולאציה החדשה

בנושא בת זוג לדואט עם ג'קו - למעשה נאמרה ע"י האדם הכי מוזיקאלי אצלי בבית...

קניה 1

New member
זאת לאאא מיקה קרני../images/Emo5.gif

ממש ממש לא.. אני לא סובלת אותה.. והייתי מזהה את הקול המעצבן שלה בשנייה. אם זאת היתה זמרת מפורסמת, אז היו נותנים לה קרדיט.. אי לכך - אלמונית

קניה 1

New member
למרות שבשמיעה נוספת..

זה באמת נשמע כמוה! אולי אפילו היא לא מעצבנת כשזה שיר של ג'קו חחח רק מוזר לי שמישהי מפורסמת תשיר בלי קרדיט. (איזו תעלומה!)

shongold

New member
קניה אני מתרה..בך כן מדובר באחת עם

שמיעה מוזיקלית ...מדהימה...חח אחרי שתי שניות ירתה..לעברי מיקה קרני וכאשר אמרתי לה אולי...ישראלה..אולי מורן..ושמא..כל אחת מיקירות הנולד ירתה לעברי..שו ..בנות כוכב נולד..הצחקת אותי דפנטלי דפנטלי - לא בחיאת איפה הן ואיפה הקול הנשמע.. בדואט?????? וסתאם....שתדעי אני בניגוד לך מאד אוהבת אותה! - את מיקה! מקסימה!!!!

קניה 1

New member
האמת... אחרי שאמרת אז הקשבתי

וגם לי זה נשמע דומה למיקה קרני.. מורן, ישראלה ומאיה ישר אמרתי לא.. זה אפילו לא דומה!!!! ואני לא יכולה לסבול את השירים של מיקה קרני... אני שומעת שיר שלה ברדיו, אני מכבה את הרדיו!!! לא מעבירה תחנה, מכבה את הרדיו! (והמבינה תבין חח
)

שונית 7

New member
מודה בהכנעה:אוהבת את מיקה קרני:

מה זה אומר עלי?משהו טוב או רע? כמו שנאמר על טעם .....

shongold

New member
זמרת מפורסמת את אומרת בתמיהה..

ואני תמהה עליך..ומדוע הינך שואלת? מאד פשוט כאשר מדובר בטמירה ידידתנו...הכל אפשרי לא??????

Rivka01

New member
חחח איזה מתוק

ג'קו אוהבים אותך :) מחכה בקוצר רוח לדיסק !!

joeys pizza

New member
ידי שלי הרג אותי עשכיו מצחוק

היי לכולם זור Rifkin כותבת לכם מיוזר של חבר טוב שלי... השמעתי לו את השיר של ג'קו והוא אהב אותו אבל אומר שג'קו נשמע כמו גידי גוב...אוי לא...

דורית41

New member
זה לא נכון לדעתי

הוא לא נשמע כמו גידי גוב,יודעת למה....? כי הוא נשמע לגמרי כמו ג'קו אייזנברג!!!!

joeys pizza

New member
גם לדעתי הוא לא נשמע..אבל מה שחשוב

זה שהוא אהב את השיר מאוד. ואל תשאלו איזו הכנה הוא עשיתי לו: השיר לא הכי קליט בהתחלה...אבל הוא מהמם. צריך לתת לו זמן... צריך לתת לו יותר משמיעה אחת... הוא לא נשמע כמו השירים האחרים... ומסתבר שהוא אהב אותו אחרי שמיעה אחת...

juanes

New member
ג'קו ../images/Emo24.gif

אומנם באיחור, אבל עדיין... עשה לי כל כך טוב לשמוע אותך שר, הלוואי והחיוך לא יירד לך מהפנים, ושתמשיך לעשות עוד הרבה מוזיקה טובה הרבה הרבה זמן.

glitter8

New member
../images/Emo24.gif החיוך תמיד היה! בהצלחה!

לקראת העונה הבאה והדיסק החדש שימשיכו לקרות דברים טובים, החיוך היה פה כל הזמן, תמשיך בדרך הנכונה וכמו שכתבתי לך במכתב "ההוא" מעט אנשים בורכו בכישרון שיכול לשמח כל כך אנשים, ואנחנו פה, מחכים לדבר הבא

מציפי ורדי

ג'קו יקר, המון הצלחה ושנשמע כבר שיר שלך בערוץ 24! חג שמח ודרישת שלום לאמא. ציפי ורדי - נס-ציונה

אפרתי 29

New member
ג'קו...

אתה כזה מקסים, מרגש, חמוד וחכם... אתה מוכיח לי זאת כל פעם מחדש...
U המוןןן !!! *סורי על ה

למעלה