אהבה גדולה.

אהבה גדולה ממני אלייך ובחזרה....

אתה יודע... אתה יודע.... השיר פשוט מרגש... ובעל אלף משמעויות שכולן מתכנסות למילה אחת: אהבה... אנחנו אוהבות אותך ותומכות בך ושמחות בהצלחתך כי אתה כל כך ראוי להצלחה הזו.... אתה מוכשר בנאדם.... אתה פשוט מוכשר.... נשיקות והמון אנרגיות טובות לקראת העבודה על הדיסק.... אני הראשונה בתור לרכוש את האוצר הצפוי....

rootteem1

New member
חח I will

הייתי ממש בדאון עצמי עד שראיתי את ההודעה של ג'קוש'... הדבר הבאמת חשוב הוא החיוך=]
ורק ג'קו יכול בשנייה קטנה אדומה להפוך הכל מקודר לשמח וצוהל!

rootteem1

New member
יואו ג'קו אוהבים אותך כ"כככככככ

השיר מדהים! אני כנראה אשיר אותו מחר באודישן שיש לי להופעת סוף שנה... בהתחלה חשבתי שהוא די מסובך לביצוע, אבל כשניסיתי לשיר אותו הבנתי שהוא מאוד קליט וכל העליות והירידות מביאות את השיר למקום מדהים, שמאפשר להוציא את השירה ברמה מעולה=]. כל הכבוד על השיר, ותודה רבה! מחכות לראות אותך בקרוב!

rootteem1

New member
קארינה אבל אין לי פלייבק של השיר=[

חח זה לא יהיה קצת מצחיק לשיר את השיר הזה בלי פלייבק של המוסיקה? אוף לא יודעת. אני צריכה את עזרתך! למה את לומדת לפסיכו למה? סתם סתם תיהני! =]

Karina85

New member
ברור, זה כל כך מהנה

המילים, המתמטיקה, האנגלית... תענוג
למה את טסה למה...?

rootteem1

New member
יואו קארינה את לא מבינה מה קרה לי

עכשיו!!! אני לא יודעת מה לעשות!!!!!!!!!!!!!! אוף איתך! יא לא מתחברת שכמותךךךךךךךךך אנגלית זה סבבה=]

Karina85

New member
אנחנו אוהבים את שבט המאיה ../images/Emo13.gif

ותודה על הכל, לי!!!

אתה תמיד יודע מתי להגיע..../images/Emo140.gif

תודה על המילים הטובות שלך ועל השיר המקסים והנוגע שכתבת, ובעיקר תודה שנתת לנו סיבה מיוחדת לחייך
שרק ימשיך כך
וכמו שכבר כתבתי לך פעם, כאן זה המקום המיוחד שלך.. אתה תמיד מוזמן לבוא ולהישאר .. תרגיש ב
אנחנו כאן בשבילך
ביי

חולית5

New member
כפרות עלייך ג'קו ../images/Emo23.gif

איזה אוצר אתה ! השיר עצר את ליבי וכל היום מתנגן לי בראש ... איזה מילים מדהימות! מאחלת לך הרבה הצלחה בהמשך הדרך . מתה עלייך !ואנו כאן בשבילך תמיד נסיך !

reviital

New member
ג'קו, איזו הודעה מקסימה!

איזה שיר מקסים! כל כך הרבה שמחה והתרגשות עם משהו חדש מבית היוצר שלך!

למעלה