אהבה גדולה.

shongold

New member
לילה טוב ג'קו בהחלט החיוך חזר

ולא רק על פני שלי, וגם הצבע החיוור אפרפר הפך לאדמדם בהיר חי ונושם. והדם שקפא בוורידים מתחיל להפשיר ולזרום באיטיות ובהדרגה בכיוון ובמינון הנכון. והיופי בדלת הנעולה שנפתחה לחריר צר, שניתן לפתוח אותה לרווחה בזמן המתאים. והשיר שנכתב - בתיאור מצב שהיה, שהווה, שיהיה, פותח צוהר לעולם נעול ממנו נשקפים חשיבה דעה רגש הבנה אמפטיה אנושיות רכות תקווה ואהבה גדולה יפיפיה. הכל בשבילך ולמענך מוכן ומזומן והעשיה עוד לפניך והחדווה בצידה, כמעין המתגבר תפיק מרגליותך, ובשבילך ובמיוחד בשבילנו בעיסוק הזה שלך תצבע את עולמנו בצבעים מעוררים מעניינים מחממים ומאדגרים. אוהבת חושבת מרגישה וממתינה לבאות...

eilati27

New member
אוהבת אותך!!!!

ג'קו יקירי,כמה שמחתי לפתוח את המחשב אתמול בערב ולגלות את השיר...היצירה המדהימה החדשה שלך!!! שמחה שאתה שמח,מאושרת שאתה מאושר.. מאחוריך תמיד.. אילת!

yila

New member
ג'קו הכובש ! היחיד, הייחודי המקורי

תודה לך על הייותך אתה ...אנחנו כאן בישבלך

i love you

ואווו.. אתה פשוט מקסים אנשים אוהבים אותך ואל תשכח!!!!! אתה מקסים ומדהים ואנחנו מחכים להופעות הבאות שלך!!!!!!! אם אפשר קצת מידע על איפה אתה תופיע ביום העצמאות אז אנחנו נשמח ונגיע!!!! אוהבים אותך :)

dashdusha

New member
גם אנחנו ובעיקר אני

אוהבת אותך המון המון המון!!! אותך, ואת הכשרון הבלתי נדלי שלך!, היום זכיתי לקרוא את מילות השיר שכתבת לכבוד העונה ה-5 של כוכב נולד וכן האזנתי לו אינספור פעמים אי אפשר שלא להתרגש ממנו....הן מן המילים שמורגש כי נכתבו מן הנשמה והן מן הלחן הקסום שמרטיט כל נים ונימון מן הלב.....אין מאושרת ממני שהגלגל התהפך בשנית וש"הראש מסובב לכיוון הנכון..." :) ו"שהשקט שב לחיוך הרחב..." מי ייתן ורק תצליח יותר ויותר ושבראש ובראשונה תשמח ותיהיה מאושר אחר כך הכל כבר יזרום מעצמו. ג'קו, אתה אדם יקר,לא כל יום פוגשים מישהו עם אופי ואישיות כה שובה, לא סתם כולנו כאן רוחשות לך הערכה אהבה כבוד ועוד מיליון דברים חיוביים שלא ניתן לתאר במילים, אני חושבת שאתה נכס למוזיקה ארץ בפרט ובעולם בכלל והכי חשוב אתה עושה לכולנו טוב על הלב. תמיד פה מאחוריך בכל מצב ובכל זמן ולמענך מעל חצי המלכות...! באהבה עצומה ונצחית, דשדושה!.

rootteem1

New member
דנהההההההההההההה

אני כ"כ שמחה שהגבת! רק ג'קו יכול להביא אותך להגיב פה?????? ביישנית קטנה.. אוי אני חייבת לדבר איתך ביושששש

Karina85

New member
יש כמה שמפציעות למראה ג'קו האדום חח

אתן יכולות לכתוב, אל תדאגו, אנחנו אמנם משוגעות אבל בלתי מזיקות...

Karina85

New member
חחח ג'קו האדום זה כמו

ג'וני האדום... ג'וני ווקר... האמת שזאת השפעה דומה על הרוב כאן

rootteem1

New member
שרוטי שיליייי

בלתי מזיקות??? מה עם הסכין היפני????. ומעשיו ג'קו יזוהה עם הצבע האדום חח...

Karina85

New member
חחח

גם הסכינים היפנים גורמים לצבע אדום... כשמשתמשים בהם... אבל זוכרת למה אמרנו שאסור??? והמבינה תבין... (=רותמוש)

rootteem1

New member
חח אוי נכון!

שכחתי את הקטע הזה! אז את יורדת לגמרי מהמעוצב? חבל.. הם יפים.. ולא מכאיבים.. טוב מכאיבים, אבל גומרים אותך בשנייה... היפני ממש מכאיב..וזה לוקח זמנוש חבלוש=[

למעלה