אהבה גדולה.

אין כמוך פוריה ברעיונות....

מאד אהבתי את האנקדוטה בנושא "הזמנת" השירים והיצירות. היצירות הקלאסיות הכי גדולות נכתבו בהזמנה.... ג'קו אתה צריך אמרגנית? hint hint

shongold

New member
דורית את ממש אבל ממש לא מגזימה

הנחה זו מצויה אצלי חודשים רבים!

shongold

New member
../images/Emo51.gif לזואי או שמא פרויד או שמא

יונג או שמא אדלר...אהבתי!

shongold

New member
../images/Emo51.gif התמזגות כל המשפטים

שנכתבו מהווים חלק ממה שההוא שם 'למעלה' ודאי חשב הרגיש כתב - ולא רק לגבי השיר שבנדון!

kapit5

New member
נובה-ניתוח כל כך יפה

מגדיר במילים מדויקות את מה שהשיר גרם לי להרגיש.

Nova5

New member
שון, גם אני נהנתי מהשרשור

של ברכות שהרמת לג'קו אתמול: כל כך מרגש ומדויק!

shongold

New member
../images/Emo51.gif נובה ובאשר לתיזמון השיר

שנכתב על ידו לצורך שיר האודישנים. היה לי די מוזר לשמוע שהוא כתבו. כי השאלה ששאלתי את עצמי מדוע נתנו דווקא לו לכתוב את השיר? כלומר יופי זכה להיות כוכב נולד. ידוע שהוא יוצר כותב ומלחין אבל למה דווקא הוא נבחר לכתוב. ועל פי מה שהתרשמתי מתוך דבריך שלך למעשה ניתן לכמה יוצרים לכתוב שיר מתאים לקונפסט של התוכנית. ובחרו מתוך כמה וכמה את שירו שלו. האם הבנתי אותך נכון?! ואם זה נכון אז וואלה - זכה ויפה לו ומן הסתם נתנו לקליברים ידועים לכתוב - ובכל זאת

hela19

New member
זר של פרחים../images/Emo141.gif../images/Emo39.gifג'קו..

איזנ יופי של שיר, מילים לחן וביצוע.. כפי שנאמר באביב
הדברים מתחילים להסתדר..הלוואי.. איזה כיף..........
אוהבת אוהבת אוהבת..

מגושקה

New member
לג'קו

ריגשת אותי. איזה שיר מקסים, מרגש, כל כך מלא אור, שכנראה הוא נכתב בתקופה ממש חשוכה. "יהיה טוב", באמת, תמיד חשבתי, האמנתי ורציתי ועכשיו לאט לאט זה מגיע. וזה כל כך מגיע לך, שאין.... הרבה
והצלחה
בע"ה מגי אה, וגם רציתי להגיד שאתה נוכל אתה, רק שתדע. איך למען השם מישהו יכול לשיר את השיר הזה, חוץ ממך, ולא לזייף?

רנה6

New member
../images/Emo140.gifג'קו הנפלא...

יהיה כבר בנאלי מידי לחזור על יפי השיר, על פשטותו ועומקו בד בבד...כל כך מבינה את ברירת המילים שלך...מבינה את התחושה להיות שם במקום הכי חשוך בעולם כשאין קרן אור אחת להאחז בה...בעצם ישנן, אלא שאתה לא מסוגל לתפוס בהן....אתמול קראתי משהו שכנראה מוכיח שהדרך בה בחרת לצאת " מהכל"...היתה חכמה ונבונה. בספר " חשיכה נראית", אומר הסופר מנסיונו האישי שהבידוד והזמן עזרו לו לצאת מהכאב. ועכשיו כשאתה יצאת " משם", יש לך המון קרני אור להאחז בהן ובינהן גם אנחנו.

דורית41

New member
זו סגולה נפלאה-לצאת מחוזקים ממשבר

מאוד קל לשקוע במצב משברי,ויש דרך אלטרנטיבית-להוציא מהמצב הזה את המיטב, ללמוד ממנו,ולהמשיך הלאה עם מטען של נסיון וחוזק נפשי.אני חושבת שזה מה שג'קו עשה.

shongold

New member
אהבתי שירוש וכן יש כאן כמה קרני אור

מאד מיוחדים ועמידים וסבלניים וממתינים, ומכל חושך שאליו נופלים מגיע האור ועמו כמה שנים של הארה והחכמה ותבונה ונקיון.

דנדה1

New member
כיף לשמוע ממך ג'קו!

בהצלחה בהכל! השיר מעולה! מרגש וממכר.......... :) מחכה לשמוע אותך ולראות אותך מופיע

למעלה