אהבה ופרסים ב
אנשים

AvLaViGnE

New member
אוי ואבוי היד שלך שעירה

בת כמה את? 14? ותפסיקי לקנא וכן ראיתי את דה יוזד פגשתי אותם הסתובבתי אותם ואת לא עדיין כואב לך שאת מגיבה ככה? והפעם את גררת אותי לריב לא אני אותך

אתה מגוכך,../images/Emo176.gif

אתה מעלה בי גיחוך, והרגל שלך שעירה יותר מכל דבר אז שש

AvLaViGnE

New member
אני גבר זה נורמלי...

אתם פשוט מ-ק-נ-א-ו-ת תלמדי ק-נ-א-ה כואב לכם רע לכם מגעיל לכם לא נוח לכם עם זה שאני מכיר את דה יוזד אישית ואתם לא eat shit

נכון.../images/Emo176.gif

עכשיו לעובדה משעשעת אחרת, אנשים באמת שוקלים לפתוח קומונת "שונאי שושו". [ולא זאת לא אני/מישל
] מפתיע נכון?

AvLaViGnE

New member
חחחח את מתכוונת בטח ל ...

"קומונת שונאי שושו כי הוא ראה את דה יוזד ואני והפוסטמה השנייה שאני לא יודע מה שמה לא ראינו אותם ואנחנו כל כך מקנאות ולא יכולות לחיות עם זה" לא מפתיע האמת :) אני דווקא בעד הקומונה הזאת

AvLaViGnE

New member
חחח משום מה אני נאלץ להסכים איתך

גם הם אותו סוג של האנשים פה לא יכולים לחיות עם זה שפגשתי את אווריל מיליון פעם וכל מה שמסביב.. אני מרגיש צורך להתנצל בפניהם ובפניכם לפעמים ס-ל-י-ח-ה אבל זה לא יגרום לי להפסיק לעשות את זה בקרוב

אומרים אבריל.../images/Emo175.gif

ואם אתה מתעקש להגיד עם ו', אומרים אוריל. כי אם תגיד עם שני ו', יצא לך w. אתה צריך לדעת את זה, גרופי.

AvLaViGnE

New member
יצאת דפוקקה

AVRIL ש זה מילה לועזית אני יכול להגיד אותה באיזה צורה שיתחשק לי... אבל את זה לומדים נראה לי אחרי כיתה ח....

GD ROCKS

New member
אתה היחידי שיוצא פה דפוק בכל הודעה

אפשרית פה בפורום. נו די תמצא לך חיים או משהו, זה כבר מזמן עבר את הגבול.

תראה איזה ילד קטן אתה.../images/Emo175.gif

זה שאתה אומר אווריל בצורה שבא לך, לא אומר שאתה אומר את זה נכון. וואלה? אחרי כיתה ח'? מעניין שאתה כ"כ בקיע בחומר הזה. כי לפי רמת ההשכלה שלך באמת נראה כי נשרת מכיתה ח'.

AvLaViGnE

New member
האמת שכיתה ח זה 9 שנים אחורה עבורי...

אהה ויש לי תואר ראשון כבר... יש לך גם :) אל תדברי איתי על השכלה..

השכלה?../images/Emo175.gif

ומה עם בחירת ליבך? גם עליה אתה תופס תחת בגלל שהיא קטנה ממך? שושו, אל תדבר איתי על בגרות, באמא שלך.

AvLaViGnE

New member
אחותי

את בת 14 ואת מדברת עם בן 23 על גרות והשכלה.. ואני לא שושו זה רק השם אינטרנט שלי

אחותי תקרא לחברה הקטינה שלך.../images/Emo175.gif

וואלה, השכלה מילא. אבל יש לך דבר ושניים ללמוד על בגרות. שם אינטרנט. פחח. תקרא לעצמך " חתולה סקסית 24 " ותסגור עניין. שם אינטרנט עלק.

furfur23

New member
|מצי|דייי$@#%!

בסדר,פגש את אבריל,פגשת את דה יוזד,התנשקת עם ברט,הבאת לו מתנות. הבנו הבנו! אבל די!!די כבר, באמת נמאס. די להשתחצן בכל מקום.

אתם מקנאות?../images/Emo175.gif

אני מבינה שגם את שפת הלשון העברית למדת עם ברט. כי אתה לא יודע כלום. אה, סליחה. את הלשון למדת רק בתוך הפה של ברט.

פאקינג שיט אתה ממש צריך להבין...

שלדבר איתם 10 דקות מחוץ למופע זה לא נקרא "להכיר אותם אישית"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וזה לא קנאה זה פשוט כבר נמאס מההשתחצנות שלך בכל רגע אפשרי....

למעלה