אהבה ופרסים ב
אנשים

just orka

New member
אני יכולה להכיר שני שירים שלהם../images/Emo204.gif../images/Emo54.gif

ולקרוא לעצמי מעריצה. זה לא ההתלהבות שלך שמפריעה לי, באמת שלא, זה ההתנשאות שלך שאתה חושב שאתה המעריץ הכי גדול שלהם כי אתה מכיר אותם מההתחלה. למה אנחנו טיפשים ולא מבינים כלום? למה אנחנו לא מעריצים אמיתים? כי לא פגשנו אותם? מה לעשות, חבל. ואם אנחנו טיפשים , לא מבינים כלום, וסתם מעריצים, אז מה אתה עושה פה?

Shot To Pieces

New member
אני לא מבינה למה לא חסמו אותך... =/

בן כמה אתה? 23? תראה איך אתה מתנהג.... אל תעליב בן אדם ואז תגיד שאתה לא רוצה לריב איתו.. אתה סותר את עצמך ויוצא אידיוט. עצוב שאני צריכה להסביר את זה למישהו שהוא בגיל של אחי הגדול אבל תשמע... אני קוראת פה הרבה זמן בלי להגיד ואני חייבת להגיד לך שההתנהגות שלך מזוויעה. אתה יודע טוב מאוד שעם כל התגובות האלה של "הייתי בהופעה." "קניתי את הדיסק". "הזדיינתי עם ברט" אתה לא עוזר לאף אחד ואתה רואה שאנשים פה מתעצבנים מזה... תאמין לי שכשראיתי את התמונות שחזרת מההופעה הייתי מלאת קנאה ועמדו לי דמעות בעיניים וייחלתי להיות אתה. חחח תעשה לי טובה, אני מעדיפה לא לראות שום להקה שאני אוהבת ב-ח-י-י-ם מאשר להתחיל להתנהג כמו יצור מתנשא ופלצן... keep in mind שאתה נמצא פה בחברת נערות (הרוב לפחות,לא?) ושהתגובות שלך גם אם לא בכוונה יכולות להיתפס כפוגעות ומתנשאות ואני אישית לא מעריכה את הגישה הזאת... אני באמת מקווה שהפעם תפנים :) ותעשה לי טובה... אל תגיב אם אתה מתכוון לדבר אלי באותה צורה, אין לי זין לזה ואני לא מתכוונת להישאר בפורום הזה עוד שנייה רק בשביל להמשיך לראות את ההודעות שלך, עד כמה שזה יכול לשעשע יש גבול. תדע למצוא אותו.

Let it Bleed

New member
תתחדשיD:../images/Emo217.gif

איזה כיף לך יו, איך הייתי מתה למייבי ממוריז או ברת'

just orka

New member
אמזון זה הכי אחותי../images/Emo204.gif../images/Emo54.gif

וזה גם לא כזה יקר

oODamnRegretOo

New member
../images/Emo207.gif שיניתי כינוי D:

הייתי bloody marey אה וממש לא כתבתי פה הרבה זמן, אז אני מין חוזרת לפורום שוב D: