אז הסתובבת איתם ופגת אותם ואולי שיחקת להם גם על הלשון, אבל זה כבר פרטי מידי ולא תרצה להגיד לנו, נכון? אבל מצב הגרון של ברט חשוב, אולי תתקשר לג'פה אהובך הבלתי מעורער ותמסור קצת פרטים?
ילד מגודל ואנטיפת משועמם. תרגיע את ההתנהגות החראית הזו שלך עכשיו. אם לא הבנת שכ"כ הרבה אנשים שונאים אותך- הרי הגיע הזמן שתבין. כן יקירי, כולנו הבנו שאתה זונת צומי, ושתגובות נאצה גורמות לך סיפוק מיני מסוים. אבל תירגע, בחיית ראבק, נמאסת.
וואלה, אז כנראה שאמא שלנו אשכרה דואגת לנו אם איכפת לה לאן אנחנו הולכים. אבל תראה אותך, ילד מגודל שמתנהג כמו בן שמונה, כל החיים נמצא בחו"ל, ונהנה להשוויץ בלהקה זו או אחרת. למה אתה כזה שוויצר? למה האגו שלך כ"כ נפוח? תפסיק להשתמש בתירוץ של " את פשוט מקנאה, הקנאה אוכלת אותך.. " כי די כבר, זה עבד בפעמים הראשונות, ועכשיו זה מאוס. נמאסת, חבריקו.
תבין - אתה לא רצוי, ואתה חושב שאנשים מקנאים בך ואתה סתם מוציא את עצמך מפגר, ואני יודעת שיותר מ10 אנשים יסכימו איתי על זה. סתם אתה יוצר ריבים, וסתם מקלל..בשביל מה? אתה בן פאקינג 23, למה אתה בכלל כותב בפורומים? הרי אנחנו יודעים שאתה חסר חיים..אבל זה מה שעושה לך את זה? לכתוב לבנות קטנות ממך שאתה ראית אותם? כאילו באמת..בן כמה אתה שוב? אה שכחתי, הייתי בטוחה שלא עברת את גיל 6, אבל מסתבר שכן. לפחות פיזית אתה לא נראה כמו הגיל הנפשי שלך. ושוב, תכניס לך לראש - כל הודעה שלך מוחיכה שאתה חסר חיים ומשועמם ומוציא אותך מפגר.
בואי לא נוציא את הכביסה המלוכלכת . . . . שנינו יודעים תאמת בואי ננסה להשאר לא חברים.. מיני חברים אני לא אהיה רע אלייך כמו לשאר יש לך סימפטיה מסוימת ממני
מה אתה חושב שאתה איזה מתנת אל? ברט לא יכול להוריד ממך את הידיים ,והבנות בכל פורום אפשרי רק רוצות לדבר איתך?? די חאלס אתה פשוט פתטי!!!!!! אני רק מקווה שאתה ואשתך תיצאו לירח דבש ארוך בלי איטרנט כדי שיהיה קצת שקט ממך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
יש אנשים שקוראים לעצמם מעריצים של דה יוזד והם כל כך טיפשים... ולא מבינים כלום מהחיים שלהם. חורה לי ועולה לי ודרך אגב אם את מתעקשת... דיי הסתובבתי איתם איזה שעה... עם ג'פה נפגשתי יום אחרי יום.. אההה וכשאתה היחידי שמוזמן לבק סטייג... נראה לי שאתה דיי התחברת איתם.. במיוחד כשיש לך איי מייל וטלפון של אחד מהם כן כן תתחילו לצלוב אותי שאני מתלהב. על הזיין שלי.