מספר נקודות:
הנה באה הודעה ארוכה מדי: טוב, למיטב ידיעתי יש סרט על ננסי המשאית וסדרות מצויירות על Soul Music ואחיות הגורל. אלא אם כן אתה כבר יודע והתכוונת חוץ מזה..? לדעתי איך שהם עשו שם את מוות היה ממש טוב. גם מבחינת הציור וגם מבחינת הקול. מצד שני, לא נראה לי שיש הרבה אפשרויות נוספות לתיאור דמותו של מוות. אנ'לא חושבת שאלן ריקמן צריך לשחק אותו כשאנשים לא רואים אותו. אולי רק במורט, כי שם מתואר בבירור איך הם רואים אותו. אבל בכל מקום אחר, כמו באיש הקציר, נראה לי שפשוט ישאירו את השלד. אנחנו נבין לבד שהם לא רואים שזה מוות. אנחנו חכמים כאלה. אני ממליצה בחום על צבע הכשף, אור מופלא ומעשי קסמים. ואחיות הגורל, שמאוד אהבתי למרות שהמכשפות היא התת סדרה הכי פחות אהובה עליי. כשאמרת "למרות שסתמרוח הוא הגיבור" התכוונת להגיד שזה דבר רע? אתה לא אוהב את Rincy הקטן??? ...אוי, אתמול חלמתי שאני סתמרוח. נזכרתי עכשיו. לא משנה. הספרים החוץ- דיסקיים היחידים שקראתי זה הננסים, אנשי השטיח ובשורות טובות. בשורות טובות מעולה, והננסים והשטיח אולי לא משתווים לאור מופלא, אבל הם טובים בהחלט. יותר מ Lords & Ladies, למשל. טוב, ראיתי שמספר אנשים רוצים טקס קבלה, פשוט לא הייתי כאן מאתמול ולפתע פתאום צמח פה שירשור (מוזר מאוד (לא השירשור, אלא העובדה שהוא צמח פה)). מצחיקולים, אם כל כך רציתם יכולתם לעשות אתם. זה לא שיש לי מונופול על זה או משהו. טוב, הנה: 1. מהי הדמות האהובה עליך? 2. מהו הספר האהוב עליך? 3. ספר לנו על קטע נבחר. 4. יש להביא ציטוטים, דוגמאות מן המקור, הסברים, נימוקים, הוכחות ובורקס. ...מה ז'תומרת מאותו מין כמו רוב המחלקה...?