אהלן לכולם

ויימס

New member
לא נכון!!! לא נכון!!! שקר וכזב!

...אגב, חלמתי עליו אתמול. חלמתי שאני קוראת איזה ספר שבו מוות חוטף אותו, ואז אישתו (הוא היה נשוי בחלום שלי) העצבנית והמטורפת בעלת השיער האדום מזעזע סטייל מורה לספרות, התעצבנה עליי ועל עוד שני אנשים מהמשרד שלי (היינו בתוך הספר) כשסיפרנו לה את זה. אחר כך הלכנו לאוניברסיטה הנעלמת, והיה שם אוכל, אז אני שאלתי אם יש אוכל לצמחונים, ורידקולי אמר לי שכן, בטח, אבל לא היה. נורא התעצבנתי והתחלתי לצרוח על כולם שם ולקלל אותם. ואז השעון המעורר שלי העיר אותי. חלום מוזר. מה אתם חושבים שזה אומר?

Athaclena

New member
שאת מטורפת לגמרי. כמובן...

אבל מי אני שאני אדבר? אני חלמתי פעם על הרס"ר שלי... יותר נכון הוא הופיע בחלום שלי (אני לא ביקשתי ממנו להופיע!). ובחלום אחד שהיה לי פעם ראיתי את האפיפיור. ואני אפסיק כאן כדי לא להוכיח קבל עם ועדה כמה אני משוגעת

Maladict

New member
רס"ר האיש האגדה והשפם

הנה לכם כמה סיפורי רס"רים. 1. רס"ר עושה תסתס"חים לחיילים שלו, ואומר אני רוצה עיגול גדול של 360 מעלות באמצע המגרש ועיגול קטן של 180 מעלות בתוכו. 2. משפט רס"ר מפורסם: "שלשותכם בואו לפה צמד חמד". 3. רס"ר אומר לחייל שלו "יש לך שלושה תרנים אני רוצה שתתלה עליהם שלושה דגלים שדגל אחד יתנפנף ימינה השני שמאלה והשלישי ישר. והנה משפט שהרג אותי ברעיון קבוצתי אצל המג"ד הקודם שלי, הוא הולך בערך ככה. "יש 30 חיילים בעיתיים בגדוד, * * * * * (פה הוא מתאר אותם), אני יכול לספור את כולם על כף יד אחת" או שהיה לי מג"ד חייזר או שהיה לי מג"ד ניצל צ'רנוביל.

The Mad Hatter

New member
Lords and Ladies? :(

דווקא אחד הספרים האהובים עלי. את טרילוגיית הננסים קשה לי להשוות לזה כי זה כבר בסגנון שונה (והכוונה היא לעולם-הדיסק האפל יותר ועולם-הדיסק ה...פחות אפל P:). ל"אור מופלא" אפשר להשוות את זה. וכמובן ש"אור מופלא" טוב יותר. אבל טרילוגיית הננסים עמוקה יותר. עד כמה שזה מוזר, מכיוון שאלה ספרי ילדים. ואם כבר, lords&ladies טוב יותר מ"אור מופלא", לדעתי. רק הייתי צריכה לכתוב את זה כדי שחו"ח לא יחולל כבודו של lords&ladies. :)

Athaclena

New member
כרגע הזכר הכי נוכח הוא פנחס

(הוא יהרוג אותי אם אני לא אגיד עליו איזו מילה טובה פה ושם) היה גם פעם את fingertip ואת l o r e שנעלם לגמרי לאחרונה (lore, אייך? התשמע קולי??), אולי בגלל תקופת המבחנים הממשמשת ובאה. ובטח עוד כמה... מאלה שניסיתי להזמין לפורום היו 5 בנים ו-2 בנות, הבעיה רק שהם לא באו בהמוניהם

Athaclena

New member
הוא עושה לי דווקא....

בדיוק כשאני אומרת שהוא נוכח הוא נעלם.
פנחס, אני דורשת שאלה שבועית!

Athaclena

New member
לא, למה רק גלימה?

צריך עצמות! אני בטוחה שבכל מיני מקומות רואים יותר מאשר גלימה, כל פעם שהוא מוציע שעון-חול רואים את הידיים שלו, הרגליים שלו גלויות, אני דורשת שלד! לאלתר!!!

Maladict

New member
מחלקה..

אולי כדאי לקרוא למחלקה.. מפלצות בשרות הדוכסית או מפלצות צבאיות או משהו כזה

ויימס

New member
"מפלצות צבאיות".

נשמע מאוד ערוץ 6 משום מה. ..."גדוד מפלצתי?" ...עדיין נשמע ערוץ 6.

Maladict

New member
רק לך חיכיתי

איפה טקס הקבלה שלי? מישהו מנסה להסתיר אותו ממני? ומה רע בערוץ 6? היתי עושה שם לכל המנחים טובה (וכורת להם את הראש)

ויימס

New member
../images/Emo6.gif

פעם ערוץ 6 היה נחמד והיו בו דברים נחמדים... ועכשיו יש שם חבורה של מנחים שנראים כסובלים מעודף סוכר.

limilu

New member
אאוריקה!../images/Emo187.gif|סאם||ארוון|

לפתע, עלה במוחי רעיון! אולי... אולי אנחנו נצלם סרט? אני ממש לא צוחקת! נחליט בהחלטה דמוקרטית איזה ספר נצלם (מורט! מורט! ואת כל מוות!!!) ואז נפגש איפשהו ונצלם!!!!!!!!!!!!! נו, מה אתם אומרים? אני ממש רצינית!

Maladict

New member
../images/Emo16.gif

אני מוכן לתרום את כישורי בתור צלם :) וגם אפשר לכתוב תסריט. הבעיה איפה מוצאים שחקנים ותפאורה?

ויימס

New member
לא רוצה לצנן את ההתלהבות שלכם, אבל-

איך לעזאזל??? אה, בעצם, אם יש למישהו מצלמה דיגיטלית, אפשר לערוך את זה במחשב וכך לעשות את כל האפקטים המיוחדים. אז בסדר, אני בעד. שחקנים... אה, אנחנו?

Maladict

New member
מצלמה דיגיטלית

לי יש אז פה אנחנו די מסודרים. עכשיו מי ישחק את מי ואיפה משיגים תיפאורה?

ויימס

New member
נתחיל ב'מי רוצה לשחק את מי?'

ותגידו, מה יחסכם בקשר לרעיון שבחורה תשחק דמות של בן? תפאורה... קונים כל מיני דברים בהרבה כסף ואז קורעים את התחת בלהקנות להם את המראה הרצוי (משיכת כתף). או שנהיה כמו התיאטראות אנדרגראונד האלו- לא נבנה תפאורה והתלבושות שלנו יהיו בגדים שחורים. זה נראה מאוד עמוק.

Maladict

New member
בחורה בדמות של בן?

It Is Abonamition upon Nuggan!!!!!!!! כיצד יתכן כדבר הזה??? הדוכסית לא תרשה את זה. upon my oath i will not forbid Nuggantic law (אני מאוד מקווה שקראת monstreous regiment כי אחרת לא תביני את הבדיחה)

ויימס

New member
לא קראתי= לא הבנתי....

אבל מה אתם חושבים ברצינות? ...פעם הייתי בתיאטרון והיינו רק בנות אז חלקנו היינו צריכות לשחק בנים. ואני זוכרת שבסוף כולן יצאו לקוד קידה, וחברה שלי שאלה אותי אחר כך- "אבל איפה הבן? למה הוא לא יצא?" וזה גרם לי להרגיש מאוד גאה בעצמי. חוץ מזה אנשים כל הזמן חושבים שאני בן משום מה. כשהצטלמתי לחוגר החיילת אמרה, "אבל הוא לא צריך להסתפר?" והסתכלה עליי.

למעלה