אהלן לכולם

Maladict

New member
ממשיך לא להבין ../images/Emo35.gif

רוצים לספר לי איזה סיפור זה? אולי אני גם יכול להשתתף?

ויימס

New member
זה פאנפיק שאני והוא כותבים.

יש שם את מוות, סתמרוח, סוזן, מוריס, באדי, גלוד וקליף, הם... עושים כל מיני דברים.
הוא נמצא לפני איזה שניים שלושה עמודים, השירשור ירד. זה קורה לפעמים. ...(הבעה נבוכה) אתה לא יכול להשתתף... זה כבר... מתוכנן והכל... אה... סורי!!! אבל תכתוב גם אתה אחד, אם אתה יכול/ רוצה! זה כיף!

l o r e

New member
חס וחלילה

(ראי את תשובתי ל-Athaclena) תודה על הדאגה, סליחה על ההמתנה. בכל מקרה אני אאסוף את הסיפור למסמך אחד, וכשיהיה לי קצת זמן וחשק, אני אוסיף עוד ואעלה אותו בחזרה.

Death of Rats

New member
ברוך הבא!!!

לפורום טרי פראצ'ט. אתה מוזמן לקרוא את הודעת המנהלת (אני. מואהאהאהאה! שיגעון גדלות! Try to take over the world!!!! *מישהו מרביץ לאור עם משהו כבד בראש**אור נרגעת*). כן, נעים להכיר
פורומיסט, את טקס הקבלה של ויימס כבר עברת?

Maladict

New member
עשיתי אותו...

עשיתי אותו אבל לא קיבלתי תשובה עם עברתי או לא... בכל מקרה אני מניח שעברתי. אני יהיה ערפד הפורום... אני לוקח 25 דולר לשבוע ואת מעלה אותי לדרגת סרג'נט את ארמס או שאני פשוט יוצא מהפורום*. * - משפט זה מעולם לא נאמר ע"י חבר חדש בפורום למנהלת הפורום בכל היקום הרב מימדי. (אם תגידו שאני מושפע אני אגיד לכם שאתם צודקים)

Athaclena

New member
או, כן. אחד השורות הדגולות בספר

וכל הספר דגול, חבל"ז!

Maladict

New member
שאלה

יש איזה צ'ט או אי סי קיו או משהו כזה שאפשר לדבר בו ולא רק פורום?

Athaclena

New member
בעיקרון יש צ'אט אאל"ט

אבל בשביל זה צריך שיהיו בפורום יותר ממישהו אחד באותו זמן... הודעות אישיות אפשר לכתוב במסרים, בסוף כל הודעה יש אפשרות לכתוב מסר למחבר/ת ואם נכנסים לכרטיס האישי של מישהו יש גם שם אפשרות כזאת. את המסרים שישלחו לך אתה יכול לראות אם תקליק על ראשית העמוד, איפה שכתוב "maladict, אין לך הודעות חדשות" או "יש לך X הודעות חדשות" לזה התכוונת? מין הסתם לרוב האנשים פה יש גם כתובת דואר אלקטרוני (לפחות לי יש), ולחלק אולי יש ICQ, לי אין.

למעלה