אהלן

טום גיא

New member
די, תפסיק.

לצחוק עלייך נהיה כל כך קל שזה כבר משעמם.

אגב, לפי מה שהספקת לכתוב עד עכשיו:
גבר שמקיים יחסי מין ואגינאליים עם אשה - הוא סטרייט.
גבר שמקיים יחסי מין אנאליים עם אשה - הוא הומו.
גבר שמקיים יחסי מין אוראליים עם אשה - הוא לסבית.

המממ... עד עכשיו לא ידעתי את זה אבל נראה לי שאני "טריסקסואל".

מנומשת27

New member
אני חושבת שהחמצת את המסקנה

המרעישה ביותר שעולה מכל הטיעונים האלה: גבר שמבצע מין אוראלי בגבר - הוא סטרייט. שלא לדבר על אישה שחודרת לאישה באמצעות סטראפ-און - האם היא הומוסקסואלית, סטרייטית או בעצם גבר?

Berethor

New member
תלמדי מגיא, את סתם הורסת משוואות טובות

לגבי אישה עם סטראפ-און, הייתי אומר שהיא וונבי גבר..

קרקלה

New member
מוזר שחסר לך הסקס, כי את כבר עושה סקס

סקס זה ממש לא רק חדירה, והעובדה שזה מה שנראה לנו אומרת לא מעט על היחס לסקס בחברה שלנו. במיוחד עבור נשים, שרובן לא מסוגלות להגיע לאורגזמה נרתיקית בכלל - אם לא מזה גומרים, איך חדירה זה סקס, וכל השאר זה "משחקים"???
לגיטימי, כמובן, שגם חדירה זה משהו שאת רוצה לחוות, אבל לומר "לא שכבנו" - ממש עושה לי רע לשמוע את זה מאישה.

תרדו ממנה, אוקיי?

היא בסך הכל בתחילת הדרך, והיא לא צריכה להתחיל להרגיש רע אם היא הגיעה לאורגזמה או לא, ובאיזו דרך, והאם זה מתאים להשקפת העולם שלך או (להבדיל) של ברת'ור.
מותר לה להגיד "לא שכבנו" ולהתכוון שלא הייתה חדירה ואגינלית. מותר לה להרגיש שחסרה לה חדירה, או לא.
חלאס.

קרקלה

New member
הא? תרדו ממה?

שאלתי אותה אם היא חוותה אורגזמה? זה ממש לא עניני.
סקס לא שווה חדירה. יהיה לא בסדר מצדי לא להתערב ולומר זאת, ולא רק לטובתה, לטובת כל מי שקורא. אמנם מותר לה לומר זאת, אבל זו ראיה חברתית שוביניסטית שצריך להפריך שפוגעת קודם כל בנשים, ומותר וחשוב לתקן אותה.

סקס לא שווה חדירה

אבל מותר לנשים, כמו לגברים, להרגיש שזה החלק המשמעותי עבורן בסקס, וזה לא הופך אותן לפחות פמיניסטיות.

ואם מישהי מרגישה/תוהה אם חסרה לה חדירה עם החבר שלה, אני לא חושבת שזה הזמן לשטוף אותה עם ביקורת לא עניינית ("ממש עושה לי רע לשמוע את זה מאישה"). היא נמצאת במצב מספיק רגיש גם ככה כשהיא משתפת את החוויות שלה.

Elle992

New member
אם אני מבינה נכון הכוונה היא לזה שסקס

זה לאו דווקא יחסי מין מלאים(קרי-חדירה) זה יכול להיות כל מיני דברים מיניים שהזוג בחר לבצע ושהוא נהנה מהם ועדיין זה יחשב כסקס ולא רק חדירה=סקס,

פעם גם חשבתי שרק חדירה=סקס אבל היום אני כבר לא חושבת ככה, כל אחד רשאי לקיים איזה מגע מיני שנוח ומתאים לו ועדיין זה יכול להקרא "סקס". העיקר שטוב לשני הצדדים וזה הכי חשוב במערכת יחסים ולא נורמות חברתיות שקובעות לנו מה זה סקס ומזה לא סקס.

Berethor

New member
לדברים אחרים יש שמות אחרים

אני גם עכשיו מאמין שסקס = חדירה. אבל זה נכון שלמישהי עושה את כל הדברים שהיא מתארת זה לא כזה רחוק מיחסי מין מלאים.

Berethor

New member
חוץ מזה

סקס או יחסי מין זה צורת ביטוי יפה יותר מאשר להגיד חדירה אבל בלי חדירה זה לא סקס אמיתי לדעתי.

מה שאל אמרה

אני לא חושבת שיש משהו רע בהגדרות שונות של סקס, ובין השאר, מותר למישהו או למישהי להתייחס למגע לא וגינאלי כאל יחסי מין לא מלאים, מבלי לחטוף האשמות על שוביניזם.

טום גיא

New member
אז חדירה היא אקט שוביניסטי????

והיום בפינתנו: עובדות מעניינות!

1. גם קרקל וגם פנתר הם טורפים ממשפחת החתולים.
2. לחתולות נגרם סבל במהלך קיום יחסי מין עם החתול, בגלל שיש לו "קוצים" על איבר המין.
3. בני אדם אינם שייכים למשפחת החתולים.

חוץ מזה, תתפלאי לדעת שנשים רבות נהנות מחדירה. כמו כן, בתנוחה המתאימה ניתן ליצור יופי של גירוי בדגדגן.

קרקלה

New member
הסקת מסקנות מופלאה.

לא, חדירה היא לא אקט שוביניסטי דווקא. אבל כשחדירה היא חזות הכל בסקס, וכל השאר נחשב פורפליי "מסביב" - זו הבניה חברתית ממש לא רצויה.

קרקלה

New member
אני לא טוענת שזו קנוניה שוביניסטית מודעת

כמובן, אבל אם רוב הנשים לא גומרות ממין נרתיקי, וגברים בהחלט כן, ובכל זאת כולם - גם הנשים עצמן - משוכנעות שזה "הסקס האמיתי", אתה לא רואה כאן הטייה?
בחברה שלא מעריכה מין נשי, מגע, חיכוך, מין אוראלי - כל מה שנשים גומרות ממנו בפועל - יכול להיות "משחק מקדים" בלבד ל"סקס האמיתי". מבחינת רוב הנשים, הגיוני הרבה יותר להסתכל על חדירה כמשחק מקדים, כשהדבר האמיתי הוא כל שאר צורות יחסי המין הכיפיים. אז למה אפילו הן עצמן משוכנעות שלב הסקס זה חדירה (ולפעמים אומרות שזה סקס, וכל השאר זה לוואי!)?
העצוב הוא שאני בטוחה שהדברים הבסיסיים שאני כותבת כאן ממש מפתיעים את חלק מהאנשים כאן, המודעות היא עד כדי כך נמוכה

למעלה