אוהבת את ההרמוניה בחזרות בין הזמרים/להקה/תמיר

izmeral1

New member
שאריק סיני ילך לאף עזזל-השחצנות ממנו קורנת.

הוא בז לזמר המזרחי אין לו אלוקים ואין לו דין. די כמה אפשר. מה עשה בני אלבז. די איום בא מהמבט הרצחני של אריק סני. די תמו ימך אריק סיני. אמן יקבל מכה טובה מהזמר המזרחי. הכול מכור הוא צבוע מס אחד ואחריו אדם. חולגנים ברמות ואת מיסטר פרוקה טולדנו שלא יודיע לשיר בצרפתית רק גמגומים משתכנז בכוח כדי לשרוד צבוע גם הוא. והגננת הזקונה רוחמה שתך הביתה.. מה קרה שם בסך הכול העיר על הכוונות של הניקוד וצדק. בני. כאשר הם וטולדנו מעירים למה לא עושים עניין כי הם צבועים ושומרים על כוח סוג שלמחנה הזוי. אהבתי את אריק סיני. מהיום הוא הכולרה. הינה הוא יוצא גם על אילנה כמו תמיד .

בוףברכה

New member
כל מה שהיא כתבה..לא מספיק לך...

גרגרנית...

יונתנסקי

Well-known member
אסמרלדה, האם הכעס העביר אותך על דעתך?

אני יודעת שהעברית שלך "חדשה", אבל דברים צריכים להיות הגיוניים ושפויים גם אם הם בעברית קלה. מה הקשר בין לא לאהוב זמר מזרחי לבין"אין לו אלוהים". האם, לדעתך, הזמר המזרחי הוא יצירת המופת של אלוהים ? מותר לו לאהוב כל מוסיקה שהוא רוצה, וכך גם לך, אבל אף אחד לא יקרא לך כולרה בגלל שאת אוהבת מוסיקה מזרחית. ולכן זו גסות רוח מצידך לקרוא לו כולרה בגגלל זה. דבר אחר: מה קשור אבי טולדנו לפרוקה שהוא כן או לא חובש.? לדעתי הוא מדבר כל הזמן בגאווה על מוצאו ומורשתו המרוקאית, ושוב, לטעמו יש גם מוסיקה לא מזרחית טובה, והוא לא מתבייש לשיר אותה. צריך להודות על האמת , שהרבה מאוד מהמוסיקה המזרחית היא ממוסחרת, ונכתבת בשיטת הסרט הנע, וחלק ניכר ממנה הוא גרוע. מה שטוב - טוב. את אומרת על אבי טולדנו שהוא משתכנז. לא אקבע אם הוא כן או לא משתכנז, וגם לא איכפת לי. איכפת לי שאת מסתכלת על מישהו שמשתכנז, כאילו הוא ירד לזנות. מה קרה? אז הוא משתכנז, אולי אפילו אוהב לאכול גפילטע פיש.... אז כולם צבועים, כולם שקרנים, כולם כולרות כולם חוליגנים. אינני יודעת מאיזו ארץ הגעת הנה, אבל באת עם כל כך הרבה שנאה לחצי מהעם הזה, אז למה באת בכלל ? הרבה יותר קל לשנוא מרחוק מאשר מקרוב.

מיק101

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifאהבתי

ועכשיו כנסי לממ"ד

יונתנסקי

Well-known member
אני מנסראללה לא פחדתי, אז ממנה ?

2006, אני "צפונית", אין לי בכלל ממ"ד. שרדתי. מרגיז אותי שיש פוסטים שבהם רואים שהיא אישה חכמה, אבל כשנכנס במישהו החיידק של קיפוח ושנאה עדתית - הוא פשוט יורד מהפסים. כמה קללות וגידופים, ממש צרורות, , מה קרה ? העיקר שדחפה את "אין לו אלוהים". אלוהי הזמר המזרחי. אגב, היה משהו מעניין ב"שיחת לילה" ? פספסתי. ("מענין", בנושא הרחקתו של אבי ביטר והסובב אותו). ולמה מביאים עכשיו רק קליפים? עד 1.00 הם אמורים להביא שידורים חיים, לא ?

מיק101

New member
אז תלבשי שחפ"ץ

אני מכירה לפני ולפנים את ה"דבר הזה".....ואת כמובן צודקת... לא היו שיחות לילה, עד כמה שאני יודעת... הם עושים כל הערב חזרות על שירי שלמה ארצי....

izmeral1

New member
ואני יותר צפונית ממך ולכי לחפש לך על מי לרדת.

יותנסקי או קקי לי לא אומר דבר כתבתי מה שאני מאמינה בו. השחצנות של אריק סיני עברה את הטעם הטוב. בימים הראשונים רצה להרשים. ואז בום התחיל בשבוע השני לרדת לפסים וללכלך על הזמר המזרחי מכאן מגיעה הבעיה. אני אוהב יושר ולצערי אין שם. לגבי בני אלבז מה הוא עשה שרק עזר לביטר להיות רגוע. נכון לא צלח.לו אבל להבדיל. הוא יוצא באמירות הכי מתאימות לכול אחד. כי הקינאה רודפת שם הרבה על בני אלבז אחרת מזה. . אני לא מפחדת על ההשתכנזות של טולדנו. אבל כן מפחדת כי היא מאוד מזוייפת. ועל האמירה של אריק סיני שדי עם השחורים. בושה לו הוא מנשק את הטמניה שלו כדי לקבל עוד קצת נעורים!!!! . ואני אוהבת את כולם חוץ מאלה שיורקים על הטוב שבנו . אין דבר נגד העדות. ואני מרוקאית צרפתיה גאה מאוד הלאום יהודי הוא של כולם. ואני גם אדם ממשפחה של השכול כאן וכאן שורשי אם תרצי. יש לי סבא קבור לפני 270 שנה בירושלים .אז לכי עם הדעות שלך למטה או למעלה. צפונית תל אביב בכיס שלי הצחקת אותי צופונית רמת אביב ג עוד בחיתולים ביד שלי. חפשי אנשים אוממלים לרדתת עליהם. עלי לא עובד. נתתי דעה יחד הגבתי מה שאני ראוה ומבינה. ואני בעד אילנה כמובן מייקל כול השאר צריך לעבור מכבסות טובות . לילה טוב למי שמכבד את הדעה ואת האמת. לא רק לך ולכמה מותר כאן להחפיש ולצחוק על האומנים. וזה שהגבת לי בחומרה את שותפה לא פחות מהתגובות הכי מוחפשות כאן. ולא לקלל אותי אני כאן לא קיללתי בחיים אף אחד. לכי חפשי אנשים רעים כמוך.

יונתנסקי

Well-known member
כנראה לכל אחד יש אמת ויושר משלו.

אז אין מה להתווכח על "יושר". אפשר לדבר על דברים שהם כן לעניין ולא לעניין, כמו למשל הפאה של טולדנו, או האישה הצעירה של אריק סיני (שאגב, השירה שלו מאוד מונוטונית ולא חדשנית בעיני). בני אלבז ? אני חושבת שהוא מאוד רחוק מלהיות צדיק. ההתנהגות שלו מראה המון צביעות והעמדת פנים.. הוא מנסה על פני השטח להיות פיס מייקר, אבל אני חושבת שעם ההערות הקטנות והעוקצניות שלו הוא מאוד מחמם את האוירה ויוצר מתח. מדברים שם על איומים שהוא מפנה כלפי מי שלא אוהב את שירתו. לא יודעת כמה אמת יש בזה, אבל אין עשן בלי אש. צפונית ? איזה כבוד שיש להתפאר בו זה להיות מצפון תל אביב או רמת אביב ג' - ד'- והלאה. ציינתי שאני גרה בצפון הארץ שבמלחמת 2006 ספג המון טילים מהחיזבללה. חבל שבלבלת "צפון" עם "צפון". אני קיללתי ? זה לא הסטייל שלי. רק כיוונתי תאורה חזקה על דברייך, ונסיתי (כנראה, ללא הצלחה) להראות כמה אין קשר בין דברייך לבין מוסיקה, וכמה את ניגררת אחרי ריגשות הקיפוח של גיבורי התרבו ת שלך.

juspan

New member
ממש זרם התודעה ההודעות שלך, איזמרל'

ואת חדשה בארץ אבל אחותך זה ממש סיפורים פה מהפלמ"ח כמעט, עם בועז שרעבי וחברים. לא יודעת מה את רוצה מאדם, מהצפייה שלי עד עכשיו הוא מצטייר כבנאדם עם הכי מודעות שם ובטח אינטליגנציה. לא שזה כ"כ קשה ליד הגברים האחרים, פאתטיים ומביכים. טולדנו, סיני, בכיינים, לא מפרגנים באמת לאף אחד גם כשמפרגנים ב"כאילו". על אלבז אין מה להכביר מילים בכלל, הבנאדם אינפנטיל.

יעללה7

New member
השירה היתה מדהימה......

אחד אחד עלו הזמרים לשיר , מי טוב ומי פחות טוב אבל הניקוד של קולגות איש לחברו = לא מביא שלום בהיכל יש שמור לי ואשמור לך....... אילנה היום היתה כועסת עד מאוד.....בלשון המעטה הצליפה בלשונה וחבל..... עד היום חיבבתי אותה...אבל היום היא הסירה את הכפפות ובני כרגיל מאיים שילך הביתה מבחינתי האיומים שלו כבר לא עובדים עלי כמובן שאני לא מאמינה לו...... בנתיים הפסיקו את השידורים ויש קליפים וההיכל התהילה הפך להיכל המריבה ח ב ל .......

למעלה