../images/Emo106.gif../images/Emo57.gif../images/Emo45.gifלחלוטין. אביבה לתהילה
חבל לי כל כך שהיא הלכה. ממש לא היה מגיע לה. היא אישה ממש מדהימה, שמחה תמידית, יכולת איפוק שלא ראיתי בחיים שלי.
גם באותו יום שביטריקו אמר על הבמה במשדר המרכזי, שכל הזמן מראים את אביבה ומדברים על אביבה הסבתא ועל בני שנולדה לו גם נכדה חדשה לא מדברים ולא נותנים פוקוס היא לא פצתה פיה.
בנוסף לכל בני אמר בשידור בעוקצנות שהכל טוב ויפה והוא מפרגן (עלק), אבל הוא לא מבקש לצאת גם, אלא מסתפק שיביאו לו רק תמונה של הנכדה. האמת היא שמובן התסכול שלו. אין ספק. לאביבה באמת נתנו לצאת לבית החולים ועשו קרנבל סביב לידת הנכד ונדמה היה שאותו איפה שהוא ואת שמחתו השאירו מאחור. הטעות הייתה שהיה צריך להוציא את התסכול על ההפקה ולא על אביבה. מאוחר יותר התברר שביקש ממנה שתדבר עם ההפקה כדי שיביאו לו תמונה והיא כנראה לא דיברה וזה מה שהטריף אותו.
אחר כך המשיך בקטילות כשאמר לפני כולם במשדר שמזל שלא שותה מהידיים של האישה הזאת. פה היא לא ענתה לו. אפילו שחזרו מהמשדר לבית וישבו עם כולם והוא וביטר המשיכו לרדת לחייה שהיא אישה רעה, רכלנית וכולי - היא לא ענתה לו, אבל הוא המשיך והמשיך והמשיך והמשיך ביחד עם סגנו עד שהיא התפוצצה. הוא הוציא לה את השמחה מהאף. לא היה מגיע לה ללכת. באסה שהיא חשבה שאולי הודחה בגלל ההתפרצות שלה, כי זה מה שהיא אמרה אחרי שנודע לה שהיא המודחת הבאה. אני הייתי מתפוצצת הרבה יותר מוקדם. היא מדהימה