אוהבת את ההרמוניה בחזרות בין הזמרים/להקה/תמיר

אז זהו שלא...

אם הוא יילך -ילכו איתו הצביעות,התככנות והיומרה לייצג את הקדוש ברוך הוא....ישמור אותנו אלהים מאהבתו אלינו...הוא זה שהשפיע לרעה על הביטר ההוא...רפוי השכל...

אביבה אבידן

בזכות התוכנית הזאת למדתי להכיר את אביבה אבידן המוכשרת ואצילת הנפש....שרדה מול הקנאה והתככנות של האלבז והביטר....אביבה מוכשרת ומוסיקלית ברמות וחבל שקנאה ותככנות מעבירה ת'ביטר ושות' על דעתם....

יוליקה

Member
מנהל
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifהכי מוכשרת שיודעת לשיר

כמה פלברות יש באילנה אביטל הזאת???? ורוחמה??? עם הקול הציפציפי שלה - נישאטרה באותה רמה כמו בלהקה הצבאית.... איזה יומרה לקחת שיר כמו עטור מצחך??? בלי דינמיקה בלי אינטונציה סתם לעמוד ולשיר כמו בקריוקי!!!!

אז זהו שלא.

אביבה אבידן היא אישה מוכשרת,זמרת מעולה בכל סגנון אפשרי ומצוי...לא הכרתי אותה ממש ,אבל בזכות הריאליטי הזה ראיתי אותה,צפיתי בתגובותיה ואני ממש אוהבת את שירתה,חוכמתה והתנהלותה...מה שאני לא יכולה לומר על הביטר הקנאי ,שמקנא ומאיים מכל מה שזז....וצריך לאכול עוד הרבה קוטג' על מנת להגיע לרמתה של אביבה.אלבז וביטר צמד קנאים טעוני טיפוח:)

מאויים התכוונתי,

יכול להיות גם מאיים...סוף כל סוף הוא טען שהיש לו מעצמה בחוץ...לך תדע...

../images/Emo106.gif../images/Emo57.gif../images/Emo45.gifלחלוטין. אביבה לתהילה

חבל לי כל כך שהיא הלכה. ממש לא היה מגיע לה. היא אישה ממש מדהימה, שמחה תמידית, יכולת איפוק שלא ראיתי בחיים שלי.
גם באותו יום שביטריקו אמר על הבמה במשדר המרכזי, שכל הזמן מראים את אביבה ומדברים על אביבה הסבתא ועל בני שנולדה לו גם נכדה חדשה לא מדברים ולא נותנים פוקוס היא לא פצתה פיה.
בנוסף לכל בני אמר בשידור בעוקצנות שהכל טוב ויפה והוא מפרגן (עלק), אבל הוא לא מבקש לצאת גם, אלא מסתפק שיביאו לו רק תמונה של הנכדה. האמת היא שמובן התסכול שלו. אין ספק. לאביבה באמת נתנו לצאת לבית החולים ועשו קרנבל סביב לידת הנכד ונדמה היה שאותו איפה שהוא ואת שמחתו השאירו מאחור. הטעות הייתה שהיה צריך להוציא את התסכול על ההפקה ולא על אביבה. מאוחר יותר התברר שביקש ממנה שתדבר עם ההפקה כדי שיביאו לו תמונה והיא כנראה לא דיברה וזה מה שהטריף אותו.
אחר כך המשיך בקטילות כשאמר לפני כולם במשדר שמזל שלא שותה מהידיים של האישה הזאת. פה היא לא ענתה לו. אפילו שחזרו מהמשדר לבית וישבו עם כולם והוא וביטר המשיכו לרדת לחייה שהיא אישה רעה, רכלנית וכולי - היא לא ענתה לו, אבל הוא המשיך והמשיך והמשיך והמשיך ביחד עם סגנו עד שהיא התפוצצה. הוא הוציא לה את השמחה מהאף. לא היה מגיע לה ללכת. באסה שהיא חשבה שאולי הודחה בגלל ההתפרצות שלה, כי זה מה שהיא אמרה אחרי שנודע לה שהיא המודחת הבאה. אני הייתי מתפוצצת הרבה יותר מוקדם. היא מדהימה

רגע רק רגע

Active member
../images/Emo124.gif מהפך../images/Emo70.gif ../images/Emo124.gif

מהיום, השידור החי 24/7, יחול בין השעות 18:00 - 16:00 אחה"צ. לפניהן ולאחריהן... יופיעו שירים בלופ אין סופי. איזה כיף לנו

אולי נעשה חרם על קופרמן? הוא מזלזל בנו ובכל מ

מה שהוא מבטיח. הבן אדם שם קצוץ עלינו ועל עצמו. זה שידור חי? אם הוא לקח על עצמו את התכנית-שיעמוד בה! היא אמורה להיות מ 10 עד 1 בשיא הרצינות, אני קמווה שכולם יעברו לריאליטי בערוץ 10 כי לא מגיע לקופרמן כלום. הוא מזלזל בכם, ובז לכם ואתם טוחנים קמח עם העצמות שהוא זורק לכם לכולכם

silkii

New member
עדיף לכתוב להפקה הזאת,קופרמן לא קורא פה

למרות שאני מסכימה איתך לגמרי, אבל אין מה להשאיר את זה רק פה,אלא צריך לפנות למשדרים

יש לכם מלא כח לפוצץ את האגו של קופרמן.אל

תחשבו שזה רק כסף-זה כבר לא...זו מלחמת אגו עם ערוץ 10 על הגב שלנו-אלו שמובנים מאליו למר קופרמן המגעיל כל כך

רגע רק רגע

Active member
זה מסביר הכל...

רואים לרגע שיחה של אריק סיני ובני אלבז על סיגריה...
פתאום משום מקום מופיעה אביבה אבידן...
נ...נ... נחמן נ... נ... נחמן
אחרי שעתיים חוזרים לשידור. אריק סיני ובני אלבז הולכים מכות...
24/7

בוףברכה

New member
ובני...רוצה להגיד...רק...דבר..1..

...שהוא לא יהיה כמו ....ביטר.. ו
שבי...נכנס...,"..אין כבר..ביטר..בהיכל..
נבדוק א\עם הכלב..מתאים לטולדנו..

silkii

New member
וואלה ענק,אי אפשר להבין בכלל מה הולך שם

איזה ביזיון,לא מראים כלום, בדיחה

למעלה