אוהבת את ההרמוניה בחזרות בין הזמרים/להקה/תמיר

silkii

New member
שכחת להגיד אבל שבין 4 ל 6 יש פרסומות באמצע

(ושזה לא חלילה שידור ממה שקטרה בפנים אלא רק שידור חי של הביצועים מהלופים,כן?

../images/Emo260.gif,היכל הטומאה ומה שבינהם.

מרגישים את הלחץ ששורר בגופו המדולדל של אלעד קופרמן. הריאלטי החדש והמבטיח של ערוץ 10 ומוטי רייף נושף בעורפו חזק חזק, בעורפו של הקירח ובעורפה של קשת השחצנית.ריאלטי של רווקים ורווקות,חתיכים וחתיכות,שלא יהיה מצונזר.כי עיקר שידורו יהיה באתר וואלה.ורק קטעים ערוכים לצפייה משפחתית ישודרו פעמיים בשבוע בערוץ10. אין ספק שקופרמן בלחץ.רייף מעתיק מפורמט האח,אבל איך אומרים,הגונב מגנב פטור.ואני לפחות יהנה לראות את קופרמן אוכל אותה קצת אחרי כל המרורים שהוא מאכיל אותנו. לגבי היכל הטומאה,ביטר ואלבז מזמן כבר היו צריכים לעוף,שני חלי נפש עם קבלות,האחד בעל תסביך נחיתות תמידי,והשני חלוני גמור במסיכה של דתי שומר מצוות,אם לא היהו מצלמות שם מזמן הוא ואילנה(הפרחה) אביטל היו חונכים את המיטות שם. כל אחד שם דואג לאינטרסים האישים שלו,ולתחת שלו.ארמוני מצביעה נגד רוחמה רז כי היא מחשיבה אותה לחלשה ביותר בסמסים,וכך היא תשאר בבית,נותץנת תמיד להרפז ואדם חבריה הקרובים ציונים גבוהים ללא קשר לביצוע המוזיקלי שלהם. כך גם לגבי אביטל ובני אלבז.אדם ואביטל,הכל שם לא נשפט על סמך המוזיקה. היחידה שם שמגיע לה לזכות זו רוחמה רז,אחלה זמרת ואחלה בת אדם. אילנה אביטל היא חלאה ומכשפה לא קטנה,אלבז הוא זבל גמור ועבריין,אריק סיני אשמאי זקן וגזען.הרפז הוא זייפן שאוצר בתוכו נחשיות מוחבאת שעוד לא צצה ממש כמו חברו הטוב אמיר פיי גוטמן. ארמוני רק משלימה קצבת סעד,ותיאטרלית מידי,אין קול ממשי וטוב,אדם נשמע תמיד אחרי פקט של נלסון,וטולדנו?אותי הוא מצחיק בזה שהוא לוקח את המקום ברצינות תהומית. חושב שהוא באירווזיון עוד,סנילי הבן אדם.ובכן מה נשאר? רק רוחמה.עם שם כזה לא תתנו לה נצחון? רוחמה=יוקנת.אין עלייך.

בוףברכה

New member
רוחמה??.....רוח.מה..??..

אני מעדיף...כבר..ש... תמיר...והלהקה...
....יוציאו
...... אוש..דיסק..אוסף....כל זמר יבצע שיר.....

izmeral1

New member
נו איפה את יותנסקי על הפוסט החזק למעלה?

ועוד מבקש את יוקנת נו טוב מה יעשו בארץ נהדרת? באמת פוסט קשה נכתב ויש בו הרבה מהמציאות. ןלך בוףברכה תמיד אוהבת את ההודעות שלך עם טעם תמשיך כך. באמת כמה שאני מתחברת לאילנה. ואני יודעת שהיא נכנסה כדי לנציח. כמו כולם. וכמובן היא זאב בודד שם זאבה אם בני יעזוב אז היא הבאה בתור לטרף של אירק סיני ואדם הצבוע. אמר ב-רג' הערב והזהיא את סיני אל תפתח עוד חזית והוא שמע לו. אכן שני חיידים מסוכנים שם. והם לא מכבדים אף אחד רק את עצמם אדם הצבוע בועט באילנה. סיני כמובן בכולם היה מוכן לבעוט. רוחמה יש לה את העוקץ שלה גם לדפנה. אדם שעבר על בשרו זו דפנה.. לילה טוב לך. למי שמכבד אותי כאן ובכלל.

רותי167

Well-known member
יש לי תחושה שהשידורים הופסקו בשל מצבה

הנפשי של רוחמה,היא כה עדינה שלא מתאים לה לשהות במחיצת אנשים רעים המטילים מורא. אולי היא החליטה לפרוש מרצון? אין הסבר הגיוני להפסקת השידורים למעט העובדה שמשהו דרמטי התרחש בהיכל.

juspan

New member
לא אכפת לי שרוחמה תנצח

רק בגלל שהיא מעוררת בי סימפטיה אפילו חמלה... רגישה כזו, לא קשורה לכל האינטריגות והאגואים המנופחים. אבל חייבת להודות שכששמעתי אותה שרה שם לראשונה הרגשתי מאוד נבוכה. זה לא רק שהקול כבר לא צלול באמת כשהיה, היא שרה כמו שכבר כתבתי כאן כמו איזו מורה לתושב"ע, וזה דבר די נוראי שאפשר להגיד על זמר. כשהיתה צעירה כנראה הטון המורתי לא היה קיים, לפחות לא בשירה שלה, כי היה לה באמת קול פעמוני של צעירונת זכה כזו. אז אולי דפנה ארמוני חושבת כמוני ולא מדובר רק בשיקולים מתוחכמים כמו שאתה טוען? אם הייתי שם היה לי מאוד קשה לתת לרוחמה ציון גבוה, למרות הסימפטיה. מזל שיש שם את אבי טולדנו שהשירה הפאתוסית שלו מגוחכת בעיניי, ולו הייתי מעניקה את הציון הנמוך. אבל גם זה לא נעים, כי יש בו משהו מעורר רחמים (וכמו שתיארת יפה, איך שהוא לוקח את העניינים שם ברצינות תהומית, זה מכמיר לב...) בכל מקרה אף אחד לא מעניין אותי שם מוזיקלית, וגם דפנה ארמוני רחוקה מלהיות הזמרת שהיתה, לצערי, כי היא היחידה שיכולתי לחבב את הגרוב שלה. מייקל הוא פצצת שעמום, בכל מישור, בטח מוזיקלית. אדם, מעולם לא חיבבתי אותו כזמר, אבל לי לפחות הוא התגלה שם כבחור אינטליגנט והיחיד שלא מביך אותי שם. אז אני או בעדו או בעד רוחמה, והנה, גם אני שופטת בלי קשר לשירה תכלס.

silkii

New member
סליחה,זה משעמם תתחת

מה אנחנו צריכים לראות חזרות,באנו לריאלטי מספיק לי 2 דקות חזרות ליום

יונתנסקי

Well-known member
דווקא בעיני החזרות יותר מרתקות מההופעה

בחזרות אני רואה את התהליך, את ההתפתתחות של השיר,את הפתיחות של המבצע לשמוע דעות של אחרים, ואת היצירתיות שלו לתרום משהו מתוך עצמו לביצוע. כאן גם רואים מי מתייחס למוסיקה כחלטורה, ומחפף, ומי ממש רואה את זה כמקצוע ויעוד, עובד, חושב ומשקיע. בכלל, תהליך זה דבר מעניין יותר מתוצאה (למעט הריון, שאם אפשר היה לקבל את התינוק בלי התקופה הקשה והארוכה הזאת - איזה כיף היה).

השרדות10

New member
אז אני לא הייתי אומרת 2 דקות אלא שעה שעה וחצי

אבל זהו!!!!!! גג! די ,כמה אפשר לשמוע את אריק סיני עושה בפעם ה200 את אדון שוקו או מה שזה לא, אתה רוצה לצרוח כבררררררר!

יונתנסקי

Well-known member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif עם שם כמו שבחרת לעצמך, את צריכה יותר

אורך רוח.
(סמל הסבלנות)

silkii

New member
קצת חזרות זה בסדר,אבל זה ריאלטי

ולא אירוויזיון, חלאס,הרסו תתכנית!

למעלה