אוויש פתחתי שירשור + שאלון

skirt9

New member
אוויש פתחתי שירשור + שאלון

היי ככולם!! החלטתי שיהיה נחמד לפתוח איזה שירשור היכרות בהתחשב בזה שיש ישנים וחדשים ביחד. ואפילו טרחתי להמציא שאלון!! מיועד גם לנקבה (יש גבול עד איפה אפשר להשקיע ... :) ) שם: גר ב: גרתי גם ב: גיל: להקות אחרות שגם אוהב: איך הכרת את לדזפ: עיסוק: מנגן: הופעה הכי טובה בזמן האחרון: זה או זה: קולה או פאנטה: אורנג' או סלקום: מוניקה סקס או היהודים: תיק צד/גב: כדורסל או כדורגל: תסתפקו בזה זהו התייאשתי אין לי כוח עוד ...עכשיו אתם תרדו עד פה כדי ליראות שלא כתוב כלום חשוב...

skirt9

New member
עונה לעצמי...

שם: יונתן עטרי גר ב: ירושלים גרתי גם ב: אפרת, עלי (איזה מתנחל...) גיל: 14 להקות אחרות שגם אוהב: נירוונה, קווין, היהודים, גאנס אנד רוזס, גרין דיי, דיפ פרפל, אינפקציה.. ועוד איך הכרת את לדזפ: חבר שלי שעכשיו התדרדר לדג נחש עיסוק: בצפר מזדרגג מנגן: גיטרה שנתיים הופעה הכי טובה בזמן האחרון: לילה של עצמאות (מוניקה סקס ואביב גפן) זה או זה: קולה או פאנטה: קולה שליטא אורנג' או סלקום: אורנג' מוניקה סקס או היהודים: היהודים תיק צד/גב: צד כדורסל או כדורגל: סל תמונה: זהו

../images/Emo45.gif

אבל התדרדר לדג נחש? לעעעעעע

frash22

New member
מה רע בדג נחש?

אמנם הדיסק החדש דיי חלש אבל אי אפשר להכליל לגביו על הלהקה.. הם אחלה ושלושת הדיסקים הראשונים ממש מצויינים..

שמיקי

New member
יאללה משעמם לי

שם: שמיק :) גר ב: ירושלים גרתי גם ב: גיל:18 עוד מעט להקות אחרות שגם אוהב:pink floyd,camel,yes,king crimson,gentle gaint,doors,queen, frank zappa חח יש עוד יותר מידי.. איך הכרת את לדזפ: הכרתי אותם כשהייתי בת.. ממ..14 אני חושבת.. דרך ידיד שלי.. עיסוק:מוכרת קרטיבים, נו אני .. בי'ב מנגן: יאפ הופעה הכי טובה בזמן האחרון: ווטרס?:) זה או זה: קולה או פאנטה:קולה אורנג' או סלקום:אורנג' מוניקה סקס או היהודים: ממ נראה לי, היהודים.. תיק צד/גב: תלוי, אוהבת את שניהם כדורסל או כדורגל:כדורסל

M e n s R e a

New member
גם אוהבת לדזפ וגם נראית ככה?

פאק, לא חשבתי שזה קיים חחחח, ועל זה אולי רוברט שר- Trying to find a woman who's never been born

וואלה../images/Emo13.gif

שם: כפיר גר ב: אפשר לקרוא לזה אשדוד גרתי גם ב: אותו דבר גיל: 18 להקות אחרות שגם אוהב: מטאליקה, מטאליקה, מטאליקה, מטאליקה, מטאליקה וכו' איך הכרת את לדזפ: hodaya17 מהפורום הזה הכירה אותם. עיסוק: עוד מעט עם תואר טכנאי
מנגן: תופים... הופעה הכי טובה בזמן האחרון: המחווה למטאליקה בבארבי שהייתה ב-7 לחודש וחבל שלא הייתי בה
זה או זה: קולה או פאנטה: קולה אורנג' או סלקום: לא משנה לי
מוניקה סקס או היהודים: אף אחת מהן
תיק צד/גב: גב כדורסל או כדורגל: אף אחד מהם

slashon1

New member
מנסה לענות

שם: סלאשון(לא האמיתי) גר ב: בת-ים גרתי גם ב: הממממ מאז שעליתי לארץ אני גר בחור שנקרא בת-ים להקות אחרות: גאנז אנ רוזס כמובן, דיפ פארפל, מטאליקה(של 5 אלבומים ראשונים), בלאק סבאת,דת' ועוד אבל אין לי כוח לכתוב היכרתי את לד זפ: דרך אבא עיסוק: מתגייס מנגן: פסנתר, קלידים הופעה טובה בזמן האחרון: dream theater-live metropolis 2000 קולה אני הכי אוהב בעולם כדורגל

SaintJohn

New member
עונה

שם: נועם גר ב: באר-שבע גרתי גם ב: רעננה גיל: 26 להקות אחרות שגם אוהב: אירוסמית', The Doors, איפה הילד, פורטיסחרוף איך הכרת את לדזפ: את הלהיטים שמעתי ברדיו, והחיבור החזק הגיע כששמעתי את הדיסקוגרפיה המלאה ברדיו של AOL עיסוק: סטודנט מנגן: תופים הופעה הכי טובה בזמן האחרון: זה או זה: זה. קולה או פאנטה: קולה. אורנג' או סלקום: סלקום. מוניקה סקס או היהודים: מוניקה סקס. תיק צד/גב: תיק צב. כדורסל או כדורגל: כדורגל.

October3

New member
תשובות לשאלון של יונתן! =]

נו מה, נורא משעמם לי
שם: נטלי. גר ב: רחובות. גרתי גם ב: כפר סבא. גיל: 14. להקות אחרות שגם אוהב: פינק פלויד, קווין, דיפ פרפל, נירוונה, דה סטרוקס, דה דורז, דה ביטלס וכו'... איך הכרת את לדזפ: אבא קנה לי ליום הולדת 13 שני דיסקים שלהם. בהתחלה רציתי לירות בו כי חשבתי לעצמי "מה זה החרא הזה?", אבל אחרי ששמעתי אותם, אתהבתי! תודה אבא! P= עיסוק: לומדת=/ מנגן: ניגנתי שנה בגיטרה (ז"א, לקחתי שיעורים), אבל עכשיו כבר לא. הופעה הכי טובה בזמן האחרון: הייתי בהופעה אחת בחיי, של היהודים. כן כן, בושה=/ זה או זה: קולה או פאנטה: קולה. דיאט קולה. אורנג' או סלקום: סלקום. מוניקה סקס או היהודים: היהודים. תיק צד/גב: גב!!! כדורסל או כדורגל: שונאת ספורט=] WELL, אני מניחה שזה הכל. מצורפת גם תמונה שלי! דרך אגב, LED ZEPPELIN 3 דיסק מעולה!
יום נעים!

למעלה