אוויש פתחתי שירשור + שאלון

StaffordshirE

New member
יאללה...

שם:שלומי יצחק גר ב:בית שאן גרתי גם ב:שאן בית גיל:18 להקות אחרות שגם אוהב:מגהדת', מטאליקה,קיס, ג'ודס פריסט,סטלה מאריס, ארמילוס איך הכרת את לדזפ:כשאתה מתחיל לנגן בגיטרה אתה מנסה להכיר כמה שיותר להקות..אז ככה זה קרה באותה תקופה שהתחלתי לנגן
עיסוק:מחכה לגיוס מנגן:גיטרה הופעה הכי טובה בזמן האחרון:X זה או זה: קולה או פאנטה:קולה אורנג' או סלקום:פלאפון...
מוניקה סקס או היהודים:היהודים תיק צד/גב:גב כדורסל או כדורגל:כדורגל!!!! יאללה בית"ר!!!

Jagged chaos

New member
../images/Emo6.gif אין מצב!!...

יש לי משפחה בבית שאן.... XD... איך אתה יכול לעבור ברסקו ולא רוצחים אותך?... פאק...אין רוקרים בבית שאן.... יש לי בנדוד בגיל שלך....אבל את שמות לא פה

StaffordshirE

New member
חח תתחיל לשפוך!! מי המשפחה?

אני ממש לא נראה כמו רוקר אז זה די מציל אותי מרצח ומבעיות חברתיות
אם לא פה אז שלח לי מסר

Jagged chaos

New member
עזוב... ../images/Emo3.gif

בנדוד שלי ירביץ לי אם הוא יישמע שאני כותב בפורומים כי זה "הומו אפס" להיות...

M e n s R e a

New member
מי יגע בשלומי?

יקבל דקירה ישר! ראסמי, לא נראה כמו רוקר. אבל הוא אינציקלופדיה למגהדת'.

Jagged chaos

New member
תמים אתה...../images/Emo3.gif

אפילו שלמי יעיד- לך תגיד לעברינים של אלי כהן או שכונת אליהו "דבר איתי, קבל דקירה ישר!"
....ישר למשחטה
המקום הזה זה פארדייס לערסווטים...

Jagged chaos

New member
אללה נו

היית כותב פה שתומר היה המנהל.... איך הצטרפו פתאום כל כך הרבה??
שם: סנופקין גר ב: עמק המומינים?... גרתי גם ב: מחסן של כאילו...אני ודווקא היינו חברים טובים רצח.... גיל: 18 להקות אחרות שגם אוהב: פרל ג'ם, אליס אין צ'יינז, סאונדגרדן, טמפל אופ דה דוג, רדיוהד ביחידים - ג'וני מיטשל, ניק דרייק, נל יאנג, פיונה אפל, אלאניס מוריסט עד האלבום השני, ג'ף באקלי איך הכרת את לדזפ: מthat 70's show
הייד
עיסוק: עוד פחות מחודש בצה"ל
מנגן: גיטרה, מפוחית, בנזונה בלאלתר על פסנתר... הופעה הכי טובה בזמן האחרון:
זה או זה: קולה או פאנטה: קולה אורנג' או סלקום: ESC מוניקה סקס או היהודים: איח על שתיהן...היהודים יותר סבילים תיק צד/גב: גב כדורסל או כדורגל: רגל

לגרם

New member
עונה:]

שם: אורי גר ב: ת"א גרתי ב: אותו מקום גיל: 18 להקות אחרות שאוהב: אחסוך מכם ת'רשימה,כל מה שהיה בשנות ה60, 70 פחות או יותר. איך הכרתי את לדזפ: אבא עיסוק: מחכה לצבא:\ מנגן על: גיטרה, לעיתים רחוקות הופעה הכי טובה: באתי לכתוב על ווטרס, אבל ממש נהנתי בפרידמן והקריות:] זה או זה! קולה או פאנטה: קולה אורנג' או סלקום: אורנג' מוינקה סקס או היהודים: אחרית הימים! תיק צד/גב: בלי תיק כדורסל או כדורגל: כדורסל הממ ניסיתי לצרף תמונה, ב'מת שכן. פשוט לא מוכן להעלות אותה אז בקטנה

Jagged chaos

New member
וואי ענק!...

למרות שהייתי עושה את הנוצה של פלנט (כי העיגולים של בונהם מכוערים ואם הייתי עושה את של ג'ון היו חושבים אני פריק של מכושפות...
)

לגרם

New member
חחח תודה

גמני חשבתי על בונאהם, אבל המכשפות...בעעע. לא הייתי סגור על מה לעשות או פלאנט או פייג', בסוף בגלל שהסמל שלו לכשלעצמו יותר יפה ומיוחד הלכתי עליו. נהנה ממנו עד היום:]

M e n s R e a

New member
פששש, כזה שרשור ארוך לא היה פה הרבה

זמן. אחלה. עוד בסוף יהיה מפגש פורום בטעות.

למעלה