אוויש פתחתי שירשור + שאלון

hodaya17

New member
יאללה גם אני, שנים שלא כתבתי פה...

שם: הודיה גר ב: פ"ת גרתי גם ב: גיל: 19 להקות אחרות שגם אוהב: בעיקר מוזיקה של שנות ה60'-70' ועכשיו בגלל החורף יש לי נטיה למוזיקה שקטה של ג'וני מיטשל וקרן אן לדוגמא...
איך הכרת את לדזפ: תודות לאוסף הטאוור רקורדס הבייתי של אחותי הגדולה, שעכשיו כבר לא נמצא אלינו...עברה דירה... עיסוק: מחפשת עבודה באיזור פ"ת אם למישהו יש הצעות הם יתקבלו בברכה!! מנגן:בעבר ניגנתי על כינור הופעה הכי טובה בזמן האחרון: שיואו עכשיו כשאני חושבת על זה אז פורטיסחרוף בפסטיבל אהבה בים המלח בפסחחח...מה שהשירות עושה לאנשים זה או זה: קולה או פאנטה: בלעע רעל... אורנג' או סלקום: שומרת אמונים לאורנג', וזה למרות שהנבלות פיטרו אותי לפני שבועיים מוניקה סקס או היהודים: לא זה ולא זה תיק צד/גב: צד כדורסל או כדורגל: כדורסל

Anuerysm

New member
גם אני הייתי פתח תקוואי

וגם כשאני אחזור לגור בארץ אני אהיה פתח תקוואי

שמעי, אם היית לומדת

בתיכון הנכון, היית רואה כמה כיף שם, יש שם את אחד מבתי הספר הכי ריקים מערסים בארץ.

hodaya17

New member
ריק מערסים? לא בעירנו...../images/Emo11.gif

זה לא נשמע לי הגיוני...איזה תיכון? והתיכון שלי זכה השנה במקום השלישי בארץ בממוצע בגרויות אז קצת כבוד... אמאאא אני לא מאמינה שאני מגינה על התיכון שלי בלעע

hodaya17

New member
עמל בלי ערסים??

פחחח ברור שזה שונה..אצלינו זה פרחות, לא בדיוק הגדרה של אולפנא... אבל לא משנה הדיון הזה מוצא... לילה טוב!

Aline In Chains

New member
אני../images/Emo13.gif

שם: אלין. גר ב:באר שבע.. גרתי גם ב:קופסא. גיל:עוד מעט 16:) להקות אחרות שגם אוהב:הממ, אליס אין צ'יינס,נירוונה,ביטלס,קווין,פינק פלוייד,פרל ג'ם,סאונדגארדן,גאנס אנ רוזס,מטאליקה,נייטויש,סיסטם,ועוד.. איך הכרת את לדזפ:לא זוכרת, לפני שנתיים נראהלי,מישהי הכירה לי אותם:] עיסוק:תלמידה? מנגן:כן:] עוד מעט שנה וחצי.. הופעה הכי טובה בזמן האחרון:האחרונה שהייתי בה..זה בהופעת מחווה למטאליקה..בבארבי..של ברזליקה ופולס.
זה או זה:
קולה או פאנטה:קולה. אורנג' או סלקום: סלקום. מוניקה סקס או היהודים:מוניקה סקס!! תיק צד/גב: תלוי.. כדורסל או כדורגל:הממ,לא אוהבת.טוב נו, כדורסל. ותמונה.. :)

ShikS

New member
::::

שם:עידו גר ב:אורנית גרתי גם ב:עלי זהב:)D גיל:17 להקות אחרות שגם אוהב:doors,pearl,beatles,pink floyd,the kinks,deep purple,היהודים ועוד ועוד איך הכרת את לדזפ:אבא עיסוק:מתלמד מנגן:guitar הופעה הכי טובה בזמן האחרון:roger waters זה או זה:נראה לי שזה קולה או פאנטה:קולה אורנג' או סלקום:סלקום מוניקה סקס או היהודים:jews תיק צד/גב:מה שיש בארון כדורסל או כדורגל:יאללה בית''ר!

ShikS

New member
ברור אחי

אני כבר לא יכול לחכות
באיזה יציע אתה?

ShikS

New member
צפוני מזרחי או מערבי..לא זוכר

אז יאללה אחי, אני עוד שעה יוצא לי-ם(אל תשאל),נתראה כבר ויאללה בית''ר!

קשגדרכש

שם: ענבר גר ב: תל מונד גרתי גם ב: חיפה גיל: 16 להקות אחרות שגם אוהב: דה דורס, פינק פלויד, ביטלס, ACDC, מטאליקה, מינימל קומפקט, נטאשה איך הכרת את לדזפ: ידיד של אחותי הביא לי את הרביעי, ואז באילת קניתי את שלושת הראשונים, ולקחתי מאותו ידיד את HOUSES, ו... עיסוק: תלמיד מנגן: אחרי שניגנתי שנה וידעתי רק EM, הבנתי שזה לא התחום שלי (ניגנתי בגיטרה) הופעה הכי טובה בזמן האחרון: פורטיסחרוף ומשינה (כן, ההופעה של פורטיסחרוף הייתה מעולה.. של משינה בההההההה!!!) זה או זה: או קולה או פאנטה: קולה אורנג' או סלקום: אורנג' מוניקה סקס או היהודים: שניהם קקה, אבל היהודים בטיפה תיק צד/גב: גב כדורסל או כדורגל: תיקו

למעלה