אוויש פתחתי שירשור + שאלון

M e n s R e a

New member
...

שם: טל גר ב: רעננה גרתי גם ב: כל מני גיל: 24 להקות אחרות שגם אוהב: מטאליקה, מגהדת', גאנז, נירוונה, סטונז וכו' איך הכרת את לדזפ: Babe I'm gonna leave you עיסוק: סטודנט מנגן: גיטרה הופעה הכי טובה בזמן האחרון: הופענו בבראשית חחח זה או זה: קולה או פאנטה: קולה אורנג' או סלקום: סלקום מוניקה סקס או היהודים: אף אחד מהם במיוחד תיק צד/גב: תיק של לפטופ כדורסל או כדורגל: כדורסל

../images/Emo47.gif

יא אללה, איזה תותחים אתם, אם אתם מופיעים בבומבמלה אני מגיע לשם רק בשבילכם כי כשיש הופעה איכותית כ"כ קרוב אליי לא אפספס את זה.

M e n s R e a

New member
חחח, זה עוד לא נקבע

רק נרשמנו. ואגב, אני צריך שתמליץ לי באמת על מועדוני/פאבים של הופעות, הזכרת את כמה, לא רשמתי את זה. יעזור לי. כי אם אנחנו מגיעים עד הכנרת, שזה שעתיים ורבע נסיעה צפונה, אין סיבה שלא נעשה את אותו המרחק גם דרומה, כשאני מניח שאחרי ב"ש אין מה לחפש כבר (בוא נעזוב את אילת כרגע חחח). תודה

מועדונים ופאבים באשדוד? :X

כל ההופעות שם נעשות ב-Open Air כזה
....יש פאב אחד יחסית גדול, אבל אין לי מושג אם הוא משמש גם כמקום הופעות
אבל אפשר לברר

skirt9

New member
ישך להקה??

איזה מגנייב!! איך קוראים לה?? ועוד הופעתם בבראשית...

M e n s R e a

New member
כן, תודה על ההתעניינות

קוראים לה כמו הניק שלי, מנס ריי. אתה מוזמן לשמוע www.myspace.com/guiltymind

StaffordshirE

New member
עכשיו הוא יעבוד

www.myspace.com/guiltymind אתה אמור לכתוב הלינק בין 2 קווים ( || ) וסלינק גם בין 2 קווים

M e n s R e a

New member
תודה שלומי

אבל משום מה זה מתעקש לא לעבוד חחח זה כבר בעיה של תפוזונע

M e n s R e a

New member
כן, יש בעיה עם מיי ספייס

לפעמים נתקע. צריך להיכנס לא בשעות העומס של האתר, שעוד לא הבנתי ממש מה הן.

M e n s R e a

New member
זהו, באמת תהיתי אם שעות הלילה אצלנו

יכולות להיות עמוסות בכלל, כשזה רק בוקר/צהריים בארה"ב. תודה.

Anuerysm

New member
אממ

שם: גידי גר ב: סן פרנסיסקו גרתי גם ב: פתח תקווה גיל: 15 להקות אחרות שגם אוהב: פינק פלויד והמי איך הכרת את לדזפ: בן דוד עיסוק: תלמיד מנגן: מפוחית וגיטרה (עדיין מתחיל בגיטרה) הופעה הכי טובה בזמן האחרון: ניל יאנג זה או זה: זה קולה או פאנטה: קולה אורנג' או סלקום: אורנג' מוניקה סקס או היהודים: מוניקה תיק צד/גב: גב כדורסל או כדורגל: רגל אנלא משהו פוטוגני אז תסתפקו בתאור שיעור חום ג'יפה מסריח עיניים ירוקות משהו לפנים אף קטן וכל הפנים נראות קצת של ילד בן 12 :$

למעלה