אוי אתם חייבים לענות עלזה!
נונו

אוי אתם חייבים לענות עלזה! ../images/Emo13.gif נונו

זה לקוח מפורום אביב גפן ואתם חייבים לענות עלזה:) הבנאדם הראשון שהכרתי מהפורום: הבנאדם המצחיק ביותר בפורום: הבנאדם שפגשתי הכי הרבה פעמים: הבנאדם שהכי הייתי רוצה להכיר: הבנאדם שנקשרתי אליו בהכי קלות: הבנאדם שגרם לי להתאהב בו: הבנאדם שהיה לי איתו קטע פיזי [נשיקה נחשב]: הבנאדם שנכנס לי לחיים המציאותיים: הבנאדם שהקדיש לי הכי הרבה שירים: הבנאדם שבא להכי הרבה הופעות: הבנאדם הכי גרופ בפורום:

אפרת 3 1

New member
חייבים? מה זה הכפייה הזאת

הבנאדם הראשון שהכרתי מהפורום: חה חה. שי הבנאדם המצחיק ביותר בפורום: חה חה. חהחהחה לא יודעת.. עידן הבנאדם שפגשתי הכי הרבה פעמים: גלעד הבנאדם שהכי הייתי רוצה להכיר: כל מי שלא הבנאדם שנקשרתי אליו בהכי קלות: ? הבנאדם שגרם לי להתאהב בו: אף אחד בינתיים (ושוב חהחהחה) הבנאדם שהיה לי איתו קטע פיזי [נשיקה נחשב]: חהחהחה הבנאדם שנכנס לי לחיים המציאותיים: חהחה מה? הבנאדם שהקדיש לי הכי הרבה שירים: דודה סימההההה הבנאדם שבא להכי הרבה הופעות: סבתא שולה הבנאדם הכי גרופ בפורום: אנלא רוצה לדעעעעעעעעעעעת חהחה אני עייפה מתה חהחהחה

ziljian 1234

New member
חחחח נופר../images/Emo99.gif

הבנאדם הראשון שהכרתי מהפורום:דודי
הבנאדם המצחיק ביותר בפורום:בן מתתתתתתתת חחחחחחח הבנאדם שפגשתי הכי הרבה פעמים: עידן,טובי. הבנאדם שהכי הייתי רוצה להכיר:גליי
הבנאדם שנקשרתי אליו בהכי קלות: דודי
הבנאדם שגרם לי להתאהב בו::X הבנאדם שהיה לי איתו קטע פיזי [נשיקה נחשב]:חחחחחחחחח אני אשתוק עכשיו.. הבנאדם שנכנס לי לחיים המציאותיים:כולם הבנאדם שהקדיש לי הכי הרבה שירים: דודי
הבנאדם שבא להכי הרבה הופעות: אממממ מפה? אביגיל..מהרשמי מאיה.. הבנאדם הכי גרופ בפורום:אממ לא יודעת חחח:)

פרקשון

New member
טובטוב

הבנאדם הראשון שהכרתי מהפורום: לא זוכר הבנאדם המצחיק ביותר בפורום: דני הבנאדם שפגשתי הכי הרבה פעמים: דני הבנאדם שהכי הייתי רוצה להכיר: נראה לי אני די מכיר את כולם הבנאדם שנקשרתי אליו בהכי קלות: נופר הבנאדם שגרם לי להתאהב בו:
הבנאדם שהיה לי איתו קטע פיזי [נשיקה נחשב]: נראה לי שאתם יודעים הבנאדם שנכנס לי לחיים המציאותיים: אביגיל הבנאדם שהקדיש לי הכי הרבה שירים: חח אף אחד הבנאדם שבא להכי הרבה הופעות: אביגיל הבנאדם הכי גרופ בפורום: אורטל

Hezi The One

New member
בלעבלע בלע4^$#^#$^

הבנאדם הראשון שהכרתי מהפורום:בן ודניאל (שטיץ) הבנאדם המצחיק ביותר בפורום:טוביO: הבנאדם שפגשתי הכי הרבה פעמים:דניאל הבנאדם שהכי הייתי רוצה להכיר:לוידע הבנאדם שנקשרתי אליו בהכי קלות:קרן אולי הבנאדם שגרם לי להתאהב בו:רבים וטוביםP: הבנאדם שהיה לי איתו קטע פיזי [נשיקה נחשב]:אני אשמור על זכות השתיקה במקרה הזה הבנאדם שנכנס לי לחיים המציאותיים:כולם. הבנאדם שהקדיש לי הכי הרבה שירים:לוידע:$ הבנאדם שבא להכי הרבה הופעות:בן לדעתי,או אני הבנאדם הכי גרופ בפורום:אין מה לדבר בכלל...בן,בלי ספק.

keeeren

New member
נו ברור..

כי אני מטורפת עליך וכי בילינו יום שלם ביחד

ס ט י י ק

New member
*מנסה*

הבנאדם הראשון שהכרתי מהפורום:המ..הדס או עידן...או שי...המ לא זוכרת הבנאדם המצחיק ביותר בפורום:המ הבנאדם שפגשתי הכי הרבה פעמים:מיכלי או שי או רז נו אמ לא יודעת
הבנאדם שהכי הייתי רוצה להכיר:לאדעת%^$#%#@ הבנאדם שנקשרתי אליו בהכי קלות:מיכלי הבנאדם שגרם לי להתאהב בו:המ הבנאדם שהיה לי איתו קטע פיזי [נשיקה נחשב]:לא היה הבנאדם שנכנס לי לחיים המציאותיים:המ הבנאדם שהקדיש לי הכי הרבה שירים:אף אחד נראלי הבנאדם שבא להכי הרבה הופעות:בן? הבנאדם הכי גרופ בפורום:בן? לא הלך לי%^@$#%@#

גוטשה

New member
לא להאמין.

למה אתם כותבים שאני באה לכל-כך הרבה הופעות? אני לא! באמת נו! הבנאדם הראשון שהכרתי מהפורום: זה קצת קשה, כי הכרתי אנשים מהרשמי שגם כותבים כאן, אז אני לא בטוחה. הבנאדם המצחיק ביותר בפורום: חה, עידן. הבנאדם שפגשתי הכי הרבה פעמים: אהה...לא בטוחה. הבנאדם שהכי הייתי רוצה להכיר: אני דיי בטוחה שאני מכירה את כולם. הבנאדם שנקשרתי אליו בהכי קלות: עידן הבנאדם שגרם לי להתאהב בו: אה? הבנאדם שהיה לי איתו קטע פיזי [נשיקה נחשב]: בלחי? X: הבנאדם שנכנס לי לחיים המציאותיים: עידן. הבנאדם שהקדיש לי הכי הרבה שירים: לא יודעת. הבנאדם שבא להכי הרבה הופעות: חחחחחחח, בן. הבנאדם הכי גרופ בפורום: אההההמ. קרן, או אורטל. :)

keeeren

New member
נו אני צוחקת../images/Emo6.gif

מה לקחתם אותי רצינית? אייקונים מפגרים!!:]

אהמ

הבנאדם הראשון שהכרתי מהפורום: נראה לי עידן הבנאדם המצחיק ביותר בפורום: דני ,עידן ,בן הבנאדם שפגשתי הכי הרבה פעמים: טובי:) הבנאדם שהכי הייתי רוצה להכיר:את כל מי שלא יצא לי להכיר הבנאדם שנקשרתי אליו בהכי קלות: טובי,קרן,עידן,מיכלי,די,גלעד,נופר,דודי,לוסי, ..בתכלס לכולם הבנאדם שגרם לי להתאהב בו:אני לא מאוהבת באף אחד מהפורום, אני פשוט מתהההההה עליכם וזהו הבנאדם שהיה לי איתו קטע פיזי [נשיקה נחשב]:לא ... הבנאדם שנכנס לי לחיים המציאותיים: כולכם הבנאדם שהקדיש לי הכי הרבה שירים: וואלה אין לי שמצ הבנאדם שבא להכי הרבה הופעות: לא יודעת הבנאדם הכי גרופ בפורום:בנצי אני חושבת סורי שאני כותבת פה פחות בזמן האחרון וזה.. "אין לי זמן"

למעלה