אוי אתם חייבים לענות עלזה!
נונו

טובב...אממ..../images/Emo66.gif

הבנאדם הראשון שהכרתי מהפורום: עידן הבנאדם המצחיק ביותר בפורום: שהכי מצחיק אותי..דני הבנאדם שפגשתי הכי הרבה פעמים: דודי הבנאדם שהכי הייתי רוצה להכיר: לאדעת. הבנאדם שנקשרתי אליו בהכי קלות: עידן. ובן.. הבנאדם שגרם לי להתאהב בו:
הבנאדם שהיה לי איתו קטע פיזי [נשיקה נחשב]: יואו. שיט. לאלא, אני שומרת על זכות השתיקה . (תסכולים) הבנאדם שנכנס לי לחיים המציאותיים: רובכם. הבנאדם שהקדיש לי הכי הרבה שירים: עידן :) הבנאדם שבא להכי הרבה הופעות: אין לי מושג..בן? הבנאדם הכי גרופ בפורום: בנצ'ו :)

ManRed

New member
הכי מצחיק אותך כי אני מדבר מוזר?

לא יפה לצחוק על נכים.. במיוחד על נכים שמדברים מוזר, כי אם אני אחזיר לך את תצחקי עליי עוד יותר.. נ.ב. תדברי חזק יותר בטלפון כשאת במצלמה..

חס וחלילה ../images/Emo68.gif

!NEVER אתה פשוט בנאדם מצחיק תלמד לקבל מחמאות ותשתוק. ואני אשתדל חמודי

יא חמודי מודי.

ציניות?
דני אני אוהבת אותך!!! לא אבל זה ממש אמיתי.. זה בא לי מהלב עכשיו אז תעריך
אתה מעריך?

ManRed

New member
לא מעריך..

מעריץ אותך יא אישה טובה.. מעריך זאת לא מילה מספיק חזקה למה שאני רוצה לומר.. וזה גם בא מהלב עכשיו
אז את לא בהריון?

../images/Emo163.gif דנייי יואו אנחנו מדברים מהלב

כמה חמוד מצידנו. איזה אנשים אמיתיים וטובים אנחנו ודני, לגבי ההיריון אתה זוכר ממזמן לפני בערך חודש וחצי אמרתי לך "דני תעשה לי ילד?" אז..האמ...

ManRed

New member
../images/Emo46.gifאם את מצפה ממני למזונות!!!!

אז תגידי כמה את צריכה ואני אביא לך...
לפחות אני לא שר מהלב, השיר הזה כבר יצא מהתחת.. אם נשים נופר על נופר על נופר.. אחרי כמה זמן נגיע לירח?

חחחחחחח איש טוב שכמוך.

תגיד לי בעצמך כמה נופרים צריך! מיליוני עשרות נופרים. ועוד קצת דנים כאלה קטנים ואני בטוחה שאפשר..

דניייי! פפפ... אתה מחמם לי את הלב

אנחנו נשמעים כמו שני אנשים קיטשיים למוות BUT I LIKE IT דניייי אנחנו אוהבים אחד את השני נכון? ספר לעולם..

טוב נו...

הבנאדם הראשון שהכרתי מהפורום: אורטל ליל ועידן הבנאדם המצחיק ביותר בפורום: עידן הבנאדם שפגשתי הכי הרבה פעמים: הממ לודעת הבנאדם שהכי הייתי רוצה להכיר: פיק הבנאדם שנקשרתי אליו בהכי קלות:ליל עידן ופיק הבנאדם שגרם לי להתאהב בו: צביקה פיק הבנאדם שהיה לי איתו קטע פיזי [נשיקה נחשב]: חחחחח מהה? מהפורום.. הבנאדם שנכנס לי לחיים המציאותיים: ליל הבנאדם שהקדיש לי הכי הרבה שירים: דור הבנאדם שבא להכי הרבה הופעות: המממ חדווה הבנאדם הכי גרופ בפורום: של צביקה פיק אז זוהר.

אימקידיצקי

הבנאדם הראשון שהכרתי מהפורום: חזי ושטיצה הבנאדם המצחיק ביותר בפורום: דני בגלל שהוא
הבנאדם שפגשתי הכי הרבה פעמים: דני נראהלי הבנאדם שהכי הייתי רוצה להכיר: אני מכיר את כולם כבר מה הבנאדם שנקשרתי אליו בהכי קלות: הרוב אני לא אתחיל עם שמות... הבנאדם שגרם לי להתאהב בו: נופר
הבנאדם שהיה לי איתו קטע פיזי [נשיקה נחשב]: אפחד, אבל יהיה מתישו הבנאדם שנכנס לי לחיים המציאותיים: מיכלי, נופר הבנאדם שהקדיש לי הכי הרבה שירים: לויודע הבנאדם שבא להכי הרבה הופעות: חוץ ממני עידן, דני ואביגייל הבנאדם הכי גרופ בפורום: חוץ ממני...עידן ואביגייל

LiLdon

New member
נונו.או וול :)

הבנאדם הראשון שהכרתי מהפורום:אביגיל הבנאדם המצחיק ביותר בפורום:חח עידן הבנאדם שפגשתי הכי הרבה פעמים:הממ...אביגיל? הבנאדם שהכי הייתי רוצה להכיר:לאדעת. הבנאדם שנקשרתי אליו בהכי קלות:אביגיל הבנאדם שגרם לי להתאהב בו: :X הבנאדם שהיה לי איתו קטע פיזי [נשיקה נחשב]: :X הבנאדם שנכנס לי לחיים המציאותיים:מיכלי. הבנאדם שהקדיש לי הכי הרבה שירים:חחח אביק ועידן הבנאדם שבא להכי הרבה הופעות:עידן הבנאדם הכי גרופ בפורום:חח קרן XD

למעלה