אוי אתם חייבים לענות עלזה!
נונו

../images/Emo6.gif ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif

הבנאדם הראשון שהכרתי מהפורום: טולית, אבל היא פרשה
. הבנאדם המצחיק ביותר בפורום: אע.. לודעת.. אבל הדרי הורגת אותי עם היציעות שלה כשהיא עייפה XD
הבנאדם שפגשתי הכי הרבה פעמים: הדרי, אבא.. אוו.. זהו? כן אותם פגשתי ההכי הרבה
הבנאדם שהכי הייתי רוצה להכיר: לודעת.. הבנאדם שנקשרתי אליו בהכי קלות: הדרי
הבנאדם שגרם לי להתאהב בו: אה. לא לפורום. X: הבנאדם שהיה לי איתו קטע פיזי [נשיקה נחשב]:
הבנאדם שנכנס לי לחיים המציאותיים: המון. |: הבנאדם שהקדיש לי הכי הרבה שירים: טחה. XD אפחד
הבנאדם שבא להכי הרבה הופעות: אני לא יודעת XXDDD הבנאדם הכי גרופ בפורום: קרן!!!!!!!!1111111111 נו דיי קרן אני אוהבת אותך!

keeeren

New member
אההההההה

מה זה זה מה הולך פה? גררררררר טוב נו זה מאהבה כפרעלייך

freaky cow

New member
אשך.

הבנאדם הראשון שהכרתי מהפורום
כנרת. היא הייתה בינהראשונים אז בטח רובכם לא מכירים אותה. הבנאדם המצחיק ביותר בפורום
אמ... :p חח עידן! הקופסה הרגה אותי. הבנאדם שפגשתי הכי הרבה פעמים
מיכ,עידן,דני,סנופ,טוליצ,בנצי,צליל הבנאדם שהכי הייתי רוצה להכיר
נמ...לודעת. הבנאדם שנקשרתי אליו בהכי קלות
מיכ הבנאדם שגרם לי להתאהב בו
נממ...לא הבנתי. הבנאדם שהיה לי איתו קטע פיזי [נשיקה נחשב]
אפחד. הבנאדם שנכנס לי לחיים המציאותיים
מזתומרת? כמו מיכל? הבנאדם שהקדיש לי הכי הרבה שירים
לואחד:[ הבנאדם שבא להכי הרבה הופעות
מממ... אני מאמינה שכל אלה שבאים להכי הרבה הופעות? עידןאולי? הבנאדם הכי גרופ בפורום
אני מניחה שאחד מהחדשים כי רוב הואתיקים כבר לא מתעניינים בלהקה:]

כפרעלייך! ../images/Emo23.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif

את יודעת שאחרי טולית את הבנאדם הראשון שהכרתי מהפורום.

אממ כתיבה אחרונה שלי פה.

פרשתי מפה לגמריייי! והפעם לתמיד! הבנאדם הראשון שהכרתי מהפורום: בר, בצה17. הבנאדם המצחיק ביותר בפורום: עידן. הבנאדם שפגשתי הכי הרבה פעמים: עידן ובר. הבנאדם שהכי הייתי רוצה להכיר: אינלי שמץ. הבנאדם שנקשרתי אליו בהכי קלות: בר. הבנאדם שגרם לי להתאהב בו: >< הבנאדם שהיה לי איתו קטע פיזי [נשיקה נחשב]: >< הבנאדם שנכנס לי לחיים המציאותיים: >< הבנאדם שהקדיש לי הכי הרבה שירים: >< הבנאדם שבא להכי הרבה הופעות: >< הבנאדם הכי גרופ בפורום: >< אממ כן, עזבתי. לא קשורה לפה. היה לי פה תקופה די נחדמה. אבל לאדעת, לא מכירה אותכם חוץ מכמה בודדים שגם אותם בלחץ אני מכירה><. עוד שומנה ימים אני רואה אנשים יפיםםםם!!!

הסברתי כבר.

סנובים [לא כולם, אל תאכלו אותי על זה]. לא קשורה. גם כשאני מנסה להיקשר זה לא עוזר><. קיצ' מבינה? מקווה.

keeeren

New member
תהני../images/Emo140.gif

מקווה שאת לא כועסת עלי או משו כזה.. אם את מחליטה לעזוב החלטה שלך.. בהצלחה!!

וואי נחמד :))

הבנאדם הראשון שהכרתי מהפורום: דודי! הוא הביא אותי לפורום!
התגעגעתי.. הבנאדם המצחיק ביותר בפורום: עידן הבנאדם שפגשתי הכי הרבה פעמים: אמ. דני נראה לי הבנאדם שהכי הייתי רוצה להכיר: אני מכירה את כולם... נראה לי. חחח הבנאדם שנקשרתי אליו בהכי קלות: קרן וסנופקין וחזי הבנאדם שגרם לי להתאהב בו: חהחהחה. חה? חוחוחו. הבנאדם שהיה לי איתו קטע פיזי [נשיקה נחשב]: וואי השמיים יפים היום! נהיה יותר חם! יופי סוף סוף... הבנאדם שנכנס לי לחיים המציאותיים: דני'לה הבנאדם שהקדיש לי הכי הרבה שירים: לא זוכרת הבנאדם שבא להכי הרבה הופעות: בן!!! חחחחחחח הבנאדם הכי גרופ בפורום: בןןן

למעלה