אוי אתם חייבים לענות עלזה!
נונו

^_____________^ ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif

אגב, אינלי מחשב שבוע, ואולי היום אני אכנס לצ'אט בלילה.. לא בטוח X: >.< הו. וסליחה שהערתי אותך אתמול

keeeren

New member
מאגניב:]

הבנאדם הראשון שהכרתי מהפורום: לא זוכרת.. נראה לי בר אבל היא כבר לא ממש פה.. הבנאדם המצחיק ביותר בפורום:דני, עידן.. הבנאדם שפגשתי הכי הרבה פעמים:אהמ לא יודעת.. כולם אותו דבר בערך הבנאדם שהכי הייתי רוצה להכיר:מי שאני רוצה להכיר אני מכירה, מי שלא זה יבוא בהמשך.. הבנאדם שנקשרתי אליו בהכי קלות:חזי, דני.. הבנאדם שגרם לי להתאהב בו:לא קרה.. עדיין
הבנאדם שהיה לי איתו קטע פיזי [נשיקה נחשב]:גם עוד לא קרה.. הבנאדם שנכנס לי לחיים המציאותיים:כולכם..
הבנאדם שהקדיש לי הכי הרבה שירים:עידן כפרעליו עם הטרטע שלו.. הבנאדם שבא להכי הרבה הופעות:בן נראה לי.. הפריק הזה!! הבנאדם הכי גרופ בפורום:לא יודעת.. אולי בן.. גרופי גיי קטן

yardenbm

New member
אנייי

הבנאדם הראשון שהכרתי מהפורום: לא זוכרת הבנאדם המצחיק ביותר בפורום: עידן הבנאדם שפגשתי הכי הרבה פעמים: טובי שגם אותה פגשתי רק 3 פעמים הבנאדם שהכי הייתי רוצה להכיר: לא יודעת הבנאדם שנקשרתי אליו בהכי קלות: אפחד הבנאדם שגרם לי להתאהב בו: אין הבנאדם שהיה לי איתו קטע פיזי [נשיקה נחשב]: אפחד הבנאדם שנכנס לי לחיים המציאותיים: אפחד הבנאדם שהקדיש לי הכי הרבה שירים: אפחד הבנאדם שבא להכי הרבה הופעות: נראה לי בן או עידן הבנאדם הכי גרופ בפורום: בן וקרן XD פלוס תמונה שלי כי אני חייבת שתראו ת'מחממי אוזניות היפים שהביאולי מפולניה

yardenbm

New member
XD

זה לא משו רע לא יודעת יחסית תכלס גם עידן גרופית לא קטנה

ManRed

New member
בנצי גיי

הבנאדם הראשון שהכרתי מהפורום: חוץ מעידן אולי בנצי.. הבנאדם המצחיק ביותר בפורום: עידן הבנאדם שפגשתי הכי הרבה פעמים: עידן הבנאדם שהכי הייתי רוצה להכיר: אממ, מישהו שעוד לא הכרתי הבנאדם שנקשרתי אליו בהכי קלות: בנצי הבנאדם שגרם לי להתאהב בו: אני אוכל עכשיו ספגטי הבנאדם שהיה לי איתו קטע פיזי [נשיקה נחשב]: אין משהו שאני אגיד שיחדש משהו שאתם לא יודעים הבנאדם שנכנס לי לחיים המציאותיים: טובי הבנאדם שהקדיש לי הכי הרבה שירים:הקדישו לי שירים? הבנאדם שבא להכי הרבה הופעות:בנצי הבנאדם הכי גרופ בפורום: כפיר, לא?

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gifאביגיל! חלמתי עלייך הלילה!!

אבל אנ'לא זוכרת מה :X הבנאדם הראשון שהכרתי מהפורום:
מממ..נראלי חזי...או בןבן.. הבנאדם המצחיק ביותר בפורום:
מממ...לא'דעת.. הבנאדם שפגשתי הכי הרבה פעמים:
ממממ..לא'דעת..אולי חזי? ישמצב..לא'דעת. הבנאדם שהכי הייתי רוצה להכיר:
אני מכירה את כולם [נראלי] הבנאדם שנקשרתי אליו בהכי קלות:
המממ..לא'דעת, יש כמה. הבנאדם שגרם לי להתאהב בו:
ממממ...לא'דעת יש כמה. חחח סתם, נו. הבנאדם שהיה לי איתו קטע פיזי [נשיקה נחשב]:
ליל
חחח סתם, לא היה. הבנאדם שנכנס לי לחיים המציאותיים:
ממממ... הבנאדם שהקדיש לי הכי הרבה שירים:
אפ'חד נראלי
הבנאדם שבא להכי הרבה הופעות:
מאיפה אני יודעת? הבנאדם הכי גרופ בפורום:
בןבן? נו, שתקו.

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gifאע אע! אמא'לה,איך שכחתי?!../images/Emo122.gif

מיש'ו כן כתב לי שיר

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gifחחח רק עכשיו שמתי לב כמה

"לא'דעת" כתבתי
אני כן יודעת אבל... דבר איתי אם אתה רוצה פירוט .. חחח

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gif גם אני!

הבנאדם הראשון שהכרתי מהפורום: אממ דניאל וחזי. הבנאדם המצחיק ביותר בפורום: חזי, עידן ובן. הבנאדם שפגשתי הכי הרבה פעמים: חזי. כי רק אותו פגשתי. הבנאדם שהכי הייתי רוצה להכיר: טובי. כי היא ממש מותק של ילדה. הבנאדם שנקשרתי אליו בהכי קלות: חזי הבנאדם שגרם לי להתאהב בו: אממ. גם אם יש.. אתם לא תדעו מזה P= הבנאדם שהיה לי איתו קטע פיזי [נשיקה נחשב]: הבנאדם שנכנס לי לחיים המציאותיים:כולכם (?) הבנאדם שהקדיש לי הכי הרבה שירים: לא נראה לע שקיימת חיה כזאת. הבנאדם שבא להכי הרבה הופעות: בן\חזי\עידן הבנאדם הכי גרופ בפורום: בן.

למעלה