מדודודונה דווקא לא מהחזקים שלה, האחרים בדיסק יותר טובים
T tkuihehr New member 15/11/06 #21 תודו שזה לא קשור טעות שלי, שודר בMTV בכלל, אמממ, עכשיו דווקא יש שיר יפה שהינג'י [שכן מכוון הפעם על גלגלצ] לא מזהה, כל הלילה בטירווווווף לסובבב פה את הגוווווף וואי, אפשר להתמכר בקלות, אח, הסוליקו האלה...
תודו שזה לא קשור טעות שלי, שודר בMTV בכלל, אמממ, עכשיו דווקא יש שיר יפה שהינג'י [שכן מכוון הפעם על גלגלצ] לא מזהה, כל הלילה בטירווווווף לסובבב פה את הגוווווף וואי, אפשר להתמכר בקלות, אח, הסוליקו האלה...
T tkuihehr New member 15/11/06 #27 ../images/Emo3.gifאמממ גם וגם ? אני מעביר רק כשיש את הדר! כשמתחיל שיר לא שווה ,אני מחזיר לנבחרת, ומזפזפ שוב אחרי 2 דקות, לפעם הבאה שהדר מדברת וחוזר חלילה
../images/Emo3.gifאמממ גם וגם ? אני מעביר רק כשיש את הדר! כשמתחיל שיר לא שווה ,אני מחזיר לנבחרת, ומזפזפ שוב אחרי 2 דקות, לפעם הבאה שהדר מדברת וחוזר חלילה
T tkuihehr New member 15/11/06 #28 אופס, יצאתי גרופי סטרוקר אפסיק עם זה מיד [או עוד חצי שעה, בסוף המשחק]
T tkuihehr New member 15/11/06 #25 כל השערים היום מטופשים ../images/Emo4.gif וג'סטין לא עוזר לי בכאלה מקרים צריך בובסי!
T tkuihehr New member 15/11/06 #42 איזה משחק? בובסי זה שם של כדור לא ידעתי שמכאן הגיע הכינוי... אני סתם דיברתי על בוב סינקלר, אבל נראה שהמשחק בובסי ייעניין הרבה יותר
איזה משחק? בובסי זה שם של כדור לא ידעתי שמכאן הגיע הכינוי... אני סתם דיברתי על בוב סינקלר, אבל נראה שהמשחק בובסי ייעניין הרבה יותר
L limors2 Active member 15/11/06 #44 משחק שצריך לאסוף כדורי צמר ולקפוץ על דברים. וזה הרבה יותר כיף מאיך שזה נשמע! וכן- מכאן
L limors2 Active member 15/11/06 #35 לוידת, היא גם לא מחוברת כנראה שהיא החליטה שלא להקשיב לי ולעשות כמוני בלימודים