ברור
L limors2 Active member 15/11/06 #37 הלווו??????? למה אין את הפרסומת הזאת עם הדר? אני אוהבת תהלוווווו
L limors2 Active member 15/11/06 #40 בתאבון! אני אלך להפסיד בשש בש.שוב. מה יש לי היום? ורימיקסים זה רע
L limors2 Active member 15/11/06 #54 תכירי בזה. מאז שבאת לגלגלצ הכל נהיה רע! הכל בגללך!!!!!!!!!!!!!11111111111111111
L limors2 Active member 15/11/06 #68 אין שומדבר רע בכלבים. או מלונות! יש הרבה אנשים שאוהבים דוגי.ם. הכלבה שלי היא הדבר הכי סקסי בעולם!! היית מתה להראות כמוה!!!!
אין שומדבר רע בכלבים. או מלונות! יש הרבה אנשים שאוהבים דוגי.ם. הכלבה שלי היא הדבר הכי סקסי בעולם!! היית מתה להראות כמוה!!!!
T tkuihehr New member 15/11/06 #50 שוב הקומדי סטור? הדר מה נסגר? אתמול ג'ודי לוצ בלה בלה בלה והיום לקחו שיר נחמד עשו ממנו בושעעעעע גם ז'וז'ו היה כאן פעם וגם יש לי יש לי יש לי מי הבא בתור שהדר תיזכר בו? [כן, הייתי גם מכור לתוכנית הזאת...אוח, חיים קשים היו לי בגיל 5]
שוב הקומדי סטור? הדר מה נסגר? אתמול ג'ודי לוצ בלה בלה בלה והיום לקחו שיר נחמד עשו ממנו בושעעעעע גם ז'וז'ו היה כאן פעם וגם יש לי יש לי יש לי מי הבא בתור שהדר תיזכר בו? [כן, הייתי גם מכור לתוכנית הזאת...אוח, חיים קשים היו לי בגיל 5]
L limors2 Active member 15/11/06 #58 ממש אהבתי את זה. היה לפני כמה חודשים! בשידורי המוות הנוסטלגיים של טלעד
T tkuihehr New member 15/11/06 #62 נכון ,ראיתי וגם לפני שנה ככה ,בביפ, שידרו הכל, ואז נזכרתי שיעשו זאת שוב, עוד שידורים חוזרים
L limors2 Active member 15/11/06 #70 באמת? יום שנה שמח! היה להם חרצופים שאז ראיתי בשידורי מוות וזה בכלל לא הצחיק אותי. אני עדיין זוכרת תשיר פתיחה ותשיר של החרג'וקים בעלפה ויש לי אותם על קלטת איפשהו
באמת? יום שנה שמח! היה להם חרצופים שאז ראיתי בשידורי מוות וזה בכלל לא הצחיק אותי. אני עדיין זוכרת תשיר פתיחה ותשיר של החרג'וקים בעלפה ויש לי אותם על קלטת איפשהו