אז היא לומדת כנראה יפה, בהצלחה
L limors2 Active member 15/11/06 #83 חן! שלום! איפה היית? האם תישארי? האם היית רואה החרצופים/קומדי סטור? את אוהבת כלבים ומלונות? וכדורגל?
L limors2 Active member 15/11/06 #48 הם היו בהצגה יומית הם מופיעים במקום ששכחתי את שמו בקריית חיים(?) לונורא, בשבת בבארבי אני אהיה!
T tkuihehr New member 15/11/06 #52 נכון נכון ,ניזכרתי גם אתמול נזכרת בהם ב9וחצי [בסדר ההופעות של מחר] אז גם היום ב8וחצי [בסדר ההופעות של היום]
נכון נכון ,ניזכרתי גם אתמול נזכרת בהם ב9וחצי [בסדר ההופעות של מחר] אז גם היום ב8וחצי [בסדר ההופעות של היום]
L limors2 Active member 15/11/06 #66 שבת הזאת! ושבת שעברה גם היה. ובשני היה עוגיות בגל"צ, ובשלישי יש עוגיות בתפוז. מה אעשה אחרי התפוז??? יהיה לי מלא זמן בלי עוגיות
שבת הזאת! ושבת שעברה גם היה. ובשני היה עוגיות בגל"צ, ובשלישי יש עוגיות בתפוז. מה אעשה אחרי התפוז??? יהיה לי מלא זמן בלי עוגיות
T tkuihehr New member 15/11/06 #77 יום שבת מצעד!! טוב נו, עוגיות יותר חשוב, המצעד גם ככה לא יזוז, יותר מדי תזוזות בשבועות האחרונים מכדי שגם השבוע תהיה תזוזה, עדיין זה המצעד של גלגלצ
יום שבת מצעד!! טוב נו, עוגיות יותר חשוב, המצעד גם ככה לא יזוז, יותר מדי תזוזות בשבועות האחרונים מכדי שגם השבוע תהיה תזוזה, עדיין זה המצעד של גלגלצ
L limors2 Active member 15/11/06 #82 הוא באמת בקושי זז. מאז שאקירה! ותמיד יש סיכומים איפשהו.. מעניין אם גלגלצ יחזירו אותם לאתר
T tkuihehr New member 15/11/06 #99 כן, הבטחתם לי ועוד לא יצא לי לראות אני מתחיל לחשוב שזו מתיחה [לא שלכם, של גלגלצ]
L limors2 Active member 15/11/06 #101 ייתכן התקשרתי לשאול אותם פעם איפה זה, והתרכזתי בגלגלצ יותר מבטלפון אז כל שנייה התבלבלתי ולמי שידברתי איתה לקח מלא זמן להבין מה אני רוצה ממנה
ייתכן התקשרתי לשאול אותם פעם איפה זה, והתרכזתי בגלגלצ יותר מבטלפון אז כל שנייה התבלבלתי ולמי שידברתי איתה לקח מלא זמן להבין מה אני רוצה ממנה