אולי נתחיל שרשור התפקדות

KIFLUKIT

New member
שאלה, מישהוא יודע

למה השם שבחרתי יוצא מודגש? ואיך משנים זאת? תודה

ב ה י ר

New member
היי , KIFLUKIT

הניק שלך מודגש אך ורק במחשב שלך

RB28

New member
מתפקדת

אני אמא לשני ילדים גדולים (4,5)ולתינוק בן 4 חודשים בשם אליה. נולד בתאריך 18/12/02 גרה בדרום רמת-הגולן. נמצאת גם בפורומים של ההנקה ובפורום להיות הורים. מאד נחמד שנפתח פורום מיוחד להורים לתינוקות. שיהיה בהצלחה וחג שמח וכשר

אליגל

New member
גם אנחנו במתפקדים../images/Emo70.gif

גלית, אמא של עומרי (בן ארבע וחצי שנים, כבר לא תינוק)ושל שחר בת שמונה וחצי חודשים (עדיין תינוקת)

sharonik

New member
מתפקדים בשמחה - שרון של נעם

אני שרון בת 27 ונעם האוצר שלי בן ארבעה וחצי חודשים שוקל שמונה וחצי , אוכל 90% הנקה ולפעמים שאין לי כח אז סימילאק אנחנו שמחים על פתיחת הפורום ומקווים למצוא את הזמן לבקר בו. סופ"ש נעים ורגוע ........

ברכת "ברוך/ה הבא/ה" לכל החדשים/ות

אני כבר מזהה כמה שמות מוכרים (טלאפ,לילך של בילי,דפדפ,ירוקה לגמרי,בהיר ועוד) שנעלמו לנו לאחרונה (בעיקר מפורום הריון ולידה) ושמחה לראות ששבתן לכתיבה בפורום החדש - על הכיפאק ! ברוכות הבאות ,בטוחה שתיהנו כאן (אני (עוד) לא בהריון,(עוד) לא אמא ) ונהנית מכל רגע של קריאה בפורומים השונים (ובעיקר פה
) ומהזדמנות להכיר אנשים חדשים ומעניינים
שיהיה סופ"ש נעים לכולנו
,רק חדשות טובות
ואם יש לכן חברה שהיא "רק" דודה - תביאו אותה לכאן....זה כדאי
.... ממני,

dafgol

New member
לי יש חברה כזאת....../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif|נשיק

אבל היא כבר פה......

גם אנחנו מצטרפים... מזל טוב על

הפורום החדש. אני נמצאת גם בפורום הנקה הנהדר והמומלץ... ואני מאוד מקווה שאספיק להכנס גם לכאן לעיתים קרובות. שמי עינת, בת 28, אמא לעומר החמוד שנולד ב"ליס" ב - 24/11/02.

galala

New member
חדשה

שלום, עקבתי אחריכן בפורום הריון ולידה מרגע שגיליתי שאני בהריון. היום אמא של יואב בן 3 שבועות, למדתי המון מהפורום הקודם ומקוה ללמוד עוד הרבה מהפורום הזה, מצחיק, אני מרגישה שאני ממש מכירה אתכן ואין לכן מושג מי אני, מקוה שהמצב ישתנה עם הזמן חג שמח

oli31

New member
עכשיו גילינו, וגם אנחנו מתפקדים

אני אורית, אמא של עידו בן 7 חודשים. נמצאת בד"כ בפורום של אסתר.

למעלה