אולי נתחיל שרשור התפקדות

n i s h a

New member
אני מאמינה שהכוונה היא

לפורום ייעוץ הנקה - של אסתר גרוניס.

smig

New member
הפורום של אסתר

הוא פורום 'ייעוץ הנקה' שבו אסתר גרוניס, יועצת הנקה בכירה ב'ליס' עונה על שאלות בנוגע להנקה. אני מצרפת קישור.

|4שלום לכל ההורים התינוקות המתוקים!

שמי נילי ואני אמא לליאל המקסימה שנולדה ב27.02.02 (בשבוע 29 במשקל 1138גר). כיום היא מפותחת, יפיפיה ו..רזה! שמחה על פתיחת פורום חדש ותמונה כבר תבוא במהרה...

היי נילי, ברוכה הבאה ../images/Emo45.gif

קודם כל, לבת שלך יש שם מקסים
(ליאל שלנו נולד 9 ימים אחריה..) שנית, אני זוכרת אתכם עוד מפורום "הריון ולידה" כשבעלך נכנס לשם וסיפר בהתרגשות על הולדת הילדונת ושם תמונות ראשוניות של הקטנטונת , שגדלה מאז והפכה לגברת יפהפייה... כבר עברה שנה
. טוב לראות אתכם גם פה
- ברוכים הבאים
ולכל מי שהצטרף לפורום הזה - אחלה שבאתם ..יהיה פה כיף

talsh

New member
טוב.. רק עכשיו גיליתי

כי הייתי בימים האחרונים במיטה עם שפעת.. :\ אני טל, אמא של תום שנולד ב-10.11.03 (בן חמישה חודשים וקצת) אנחנו שמחים כל כך על ה
החדש, איזה כיף שכל החברים פה!

היי טל של תום..את מתכוונת ש.....

הילדון החתיך שלך נולד ב 10/11/2002 , נכון ? אחרת איך היינו יכולות להינות מכל היופי שלו עכשיו ?
תרגישי טוב

talsh

New member
והנה תמונות

שצולמו היום (הכשרון המדהים בצילום הוא של אסא)

shirka

New member
ווווווואאאאאאאאאאאווווווווו!!!!!

איזה תמונה! אסא אתה חייב לעשות תמונה בסיגנון הזה גם לנועה שלי!

ואחרי שגילינו אז אנחנו מתפקדים..

יפעת בת 27 אמא של הנסיך שחר שכבר בן 3 חודשים וקצת (איך הזמן טס שנהנים). בכל מקרה מכירה הרבה מפורום הנקה ולהיות הורים וחלק גם מפורום הריון ולידה בעברי... מתכוננת לחזרה לעבודה אחרי פסח...

קרן^

New member
תודה ליטלי ../images/Emo45.gif../images/Emo25.gifגם אנחנו כאן

מתפקדים! אממ.. אחרי שעברתי על השרשור הארוך הזה במשך שעה !! אני שמחה שבאתי.. כיף לראות את כולכן/ם ואת המתוקים והמתוקות שלכם מצטערת שנעלמנו קצת.. לא מצאתי מספיק זמן במחשב אבל עקבתי קצת.. אחר הנעשה, וקראתי סיפורי לידה מדהימים ואני שמחה לראות כל כך הרבה אמהות חדשות ומתחדשות
שהכרתי בהריון ולידה אז חזרנו התגעגענו
ואני מקווה שיהיה לי מספיק זמן להשתתף בכל מה שהולך כאן!
ושוב.. לעזור ולהעזר
רועי יהיה בן חצי שנה בסוף החודש - גדל להיות פושע
ומצחיק אותי המון
עדיין מניקה מרגישים מצויין מצרפת תמונה של רועיקו ביקו מהחודש האחרון נשיקות לכל משתתפי הפורום! אחלה פורום! שוב תודה ליטלי, שהסבת את תשומת לבי לכאן!

lovely2

New member
קרן../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif איזה כיף שבאת !!!../images/Emo140.gif

ואיזו מהירות....הפעם תישארי אה?

אור100

New member
הי קרן , יופי "לראות" אותך כאן

רועיקי מתוק במיוחד איזה ריסים מדהימים

איצית

New member
גם אנחנו פה

מזל טוב להולדת הפורום! כיף לראות כאן כל כך הרבה שמות מוכרים מפורום הריון. יש לי באמת הרבה מאד שאלות שהן אוף-טופיק בפורום הנקה, ובפורום להיות הורים נראים לי שם כולם ענקיים כאלה. אז צפו פגיעה. וכמעט שכחתי להציג אותנו איצית (34) והאיצון הידוע בכינויו שחר (בן 6 חודשים כמעט).

dafgol

New member
וואוו ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

חשבתי כבר ירדת למחתרת......
איזה כיף לראות אותך פה
שחר מדהים !!!!!! ברוכים הבאים

למעלה