אולי נתחיל שרשור התפקדות

dafgol

New member
סוף סוף....../images/Emo24.gif

תגעגענו

טלאפ

New member
הי גם אנחנו רוצות להצטרף

טלי אמא של יעל בת 11 חודשים אבל האם באמת יש צורך להציד את עצמי אני מרגישה כמו בין חברות וזו יעלי שלי

פתחו פורום חדש ואני לא יודעת מזה???

איזה כיף של פורום!!!! שלום לכל החברות הותיקות, אני מקווה שיהיה לנו כאן כיף, בבית החדש הנה דור, בת חצי שנה, המלאכית שלי..

מתפקדות, יפעת ודור

אני לא ממש מרגעשה שאני צריכה להציג את עצמי, כי אני רואה כאן הרבה חברות ותיקות.. בקצרה - אני יפעת בת 28, אמא של דור בת החצי שנה, שמדהימה אותי כל יום מחדש.. הנה היא
רוצה להגיד לכם שלום..

בסוף גם אנחנו כאן (או שם)

שלום לכולם/ן. הגר בת חצי שנה אוטטו נולדה בשבוע 33 (חסרת סבלנות- טוב ככה הם הג'ינג'ים) בדאלס טקסס. אני מבטחיה לצרף תמונה עדכנית ממש בקרוב...

dafgol

New member
הי אוסי , ברוכים הבאים ../images/Emo24.gif

הנה עוד " צפונית " לחבורה .... נוריאל ומאיה משגעים.

Lela

New member
גם אני מצטרפת! מותר?

אמא לבן (11.7.98) ולשני (31.8.02) הייתי בזמן ההריון בפורום הריון ולידה, אבל אחרי הלידה לא מצאתי שם את מקומי. אז... שמחה על הבית החדש, ומקווה כן להיות פעילה כאן. מזל טו ב על פתיחת הפורום!

אפשר גם?../images/Emo9.gif

אני מבינה שכולן כאן חברות, אבל מקווה שתשמחו גם לחדשות, כי גיליתי את הפורומים (לצערי) רק אחרי הלידה של אלה. בכל אופן אני מכירה פה כמה מפורום הנקה.. טוב אז ככה - אני מעין בת אוטוטוטוטו 28 (ממש קרוב), אמא של אלה המתוקה שנולדה ב - 4/9/2002 (בת 7.5 חודשים). אנחנו גרות בצפון הרחוק מאד מאד... נשמח להצרף לשורותיכם. חג שמח, מעין

dafgol

New member
הי מעין ../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה ל
חם. רובינו הכרנו בפורום הריון ולידה , והשבוע בשעה טובה נולד הפורום שלנו ! כמה רחוק בצפון את ? לאט לאט מתגבשת לנו חבורה צפונית..... רוצים תמונה של אלה המתוקה ( וגם של אמא שלה .....) ברוכות הבאות , דפנה.

KIFLUKIT

New member
אנחנו מתפקדים!

שמי שרית אמא לאיילה המקסימה בת 11 חודש. פורום מוצלח לכולנו.

למעלה