אם הוא ירצה או יוכל הוא יכנס
B b o n c h New member 9/9/06 #29 ע"ע תגובה לSMALLY CAT שד"א אין לי מושג איך קוראים לו/ה. מה איתך אורית???? (שלא תגידי שאני לא זוכרת את השם שלך )
ע"ע תגובה לSMALLY CAT שד"א אין לי מושג איך קוראים לו/ה. מה איתך אורית???? (שלא תגידי שאני לא זוכרת את השם שלך )
B b o n c h New member 9/9/06 #34 כן, יש לי חרא זיכרון חוץ מזה שרשום של בחתימה למטה, אז הייתי יוצאת ממש סתומה אם לא הייתי זוכרת
ג גינגימניה New member 9/9/06 #36 חחחח יש אנשים שלא רואים שכתוב אורית ו..מדברים אליי בגוף זכר.. משעשע קצת..
C chen010189 New member 9/9/06 #44 אני מקווה שאתה יודע שבמסר שלי אליךֲ שכתבתי "את זוכר" אז סתם דילגתי בטעות על ה-ת' אבל אתה יודע שאני יודעת שאתה בן...ת*
אני מקווה שאתה יודע שבמסר שלי אליךֲ שכתבתי "את זוכר" אז סתם דילגתי בטעות על ה-ת' אבל אתה יודע שאני יודעת שאתה בן...ת*
B b o n c h New member 9/9/06 #12 4 שעווווות זה כמו שידור רגיל, שהוא בדר"כ נכנס. בטח הוא לא חושב שיש נפש חיה בשעות האלו פה, חוץ מכמה בנות משוגעות בשביל הרזומה, אני לא ממש משועממת, הייתי בים היום עם שני ידידים שלי אבל היה כ"כ חםםםםםםם שברחנו משם.
4 שעווווות זה כמו שידור רגיל, שהוא בדר"כ נכנס. בטח הוא לא חושב שיש נפש חיה בשעות האלו פה, חוץ מכמה בנות משוגעות בשביל הרזומה, אני לא ממש משועממת, הייתי בים היום עם שני ידידים שלי אבל היה כ"כ חםםםםםםם שברחנו משם.
B b o n c h New member 9/9/06 #18 לא עסוק ולא בטיח ../images/Emo8.gif וואי, מאיפה פתאום כולם צצו חחחחחחחחחחח
B b o n c h New member 9/9/06 #24 גלגלצ חחחחחחחחחח. סתם דיי מבאס כי היה ממש חםםםםםםםם בים וזה הרס לי את היום קצת כי ממש בניתי על הים. אבל בטח אני כבר אמצא לי מקום לצאת אליו בערב (אחרי המצעד כמובן) מה קורה איתך??
גלגלצ חחחחחחחחחח. סתם דיי מבאס כי היה ממש חםםםםםםםם בים וזה הרס לי את היום קצת כי ממש בניתי על הים. אבל בטח אני כבר אמצא לי מקום לצאת אליו בערב (אחרי המצעד כמובן) מה קורה איתך??