נועם לא תכעס???
C chen010189 New member 9/9/06 #35 א..איחלתי לו מזל טוב עכשיו../images/Emo9.gif כי מחר אני מ7 בבוקר עד 11 בלילה לא אהיה זמינה אפילו לעצמי והוא אמר שהיה לו שבוע עמוס אבל, הוא יכנס למסרים שלו, לא יודעת מתי. חחחחח "אני מחכה למכתב שלך בקוצר רוח" אני לא פה ביי
א..איחלתי לו מזל טוב עכשיו../images/Emo9.gif כי מחר אני מ7 בבוקר עד 11 בלילה לא אהיה זמינה אפילו לעצמי והוא אמר שהיה לו שבוע עמוס אבל, הוא יכנס למסרים שלו, לא יודעת מתי. חחחחח "אני מחכה למכתב שלך בקוצר רוח" אני לא פה ביי
S ShukyD New member 9/9/06 #58 יא איזה יופי אם תתאהבו ותהיו ביחד ואני אהיה החבר הכי טוב שלכן!! כמו הסרט שראיתי עכשיו
ג גלעד2211 New member 9/9/06 #106 תודה למרות שיהיה האזנה נעימה לך ולא לי כי אני לא מאזין לתחנה הזאת <מצטער> אבל תודה בכול זאת אני אקח את הברכה הזאת עם התחנות האחרות שאני שומע.
תודה למרות שיהיה האזנה נעימה לך ולא לי כי אני לא מאזין לתחנה הזאת <מצטער> אבל תודה בכול זאת אני אקח את הברכה הזאת עם התחנות האחרות שאני שומע.
C chen010189 New member 9/9/06 #45 שובבב מרגיש אחררררררר כבר לא מוצא מקום!!! סינרגיה לעשות מה שכולם מכתיבים אולי הזמן יעצור וזה כבר לא יחזוררררר
שובבב מרגיש אחררררררר כבר לא מוצא מקום!!! סינרגיה לעשות מה שכולם מכתיבים אולי הזמן יעצור וזה כבר לא יחזוררררר
C chen010189 New member 9/9/06 #47 ../images/Emo32.gifשאלה לי אליכם! מי פותח את שרשור המצעד היום אם ליאורה לא נמצאת? (אני מחכה לרגע שתינתן לי האפשרות אבל אם יש כבר מישהו קבוע אני למדתי מהטעות שלי)
../images/Emo32.gifשאלה לי אליכם! מי פותח את שרשור המצעד היום אם ליאורה לא נמצאת? (אני מחכה לרגע שתינתן לי האפשרות אבל אם יש כבר מישהו קבוע אני למדתי מהטעות שלי)
C chen010189 New member 9/9/06 #52 אני אהיה פה רק שעה אחת אז אני אכתוב ת'מקומות אבל בשלב מסוים אני אפסיק למלא ת'שירים אז מישהו אחר יצטרך להמשיך אותי מ22:00 ותודה
אני אהיה פה רק שעה אחת אז אני אכתוב ת'מקומות אבל בשלב מסוים אני אפסיק למלא ת'שירים אז מישהו אחר יצטרך להמשיך אותי מ22:00 ותודה
S ShukyD New member 9/9/06 #54 i'm on it עד אז כפרעליך מוזמנת לפתוח כמה שירשורים שאת רוצה ועוד כמה דברים ניתנים לפתיחה
B b o n c h New member 9/9/06 #51 ../images/Emo10.gif את רומזת משהו??? סתם צחקתי ביום חמישי, זה לא היה רציני. אני צינית את צריכה להכיר אותי! ובאמת חשבתי אז שנעלבת (ד"א מה שלום הרגל????) הייייי שוווווווווווקי! מה קורה ? (ולא אני לא שוכחת את הפעם האחרונה עם נועם, אני לא אוהבת אתכם )
../images/Emo10.gif את רומזת משהו??? סתם צחקתי ביום חמישי, זה לא היה רציני. אני צינית את צריכה להכיר אותי! ובאמת חשבתי אז שנעלבת (ד"א מה שלום הרגל????) הייייי שוווווווווווקי! מה קורה ? (ולא אני לא שוכחת את הפעם האחרונה עם נועם, אני לא אוהבת אתכם )
C chen010189 New member 9/9/06 #55 חחחחחחח גם את לא הבנת אותי אני יודעת שלא באת להעליב והאמת שבאמת לא נעלבתי פשוט לא רציתי עוד פעם לפתוח יחד עם עוד מישהו, אני מרגישה מפודחת שההודעה שלי נשארת ללא תגובות הרגליים(גם הרגל השנייה מלפני יומיים), יהיה בסדר אני מקווה
חחחחחחח גם את לא הבנת אותי אני יודעת שלא באת להעליב והאמת שבאמת לא נעלבתי פשוט לא רציתי עוד פעם לפתוח יחד עם עוד מישהו, אני מרגישה מפודחת שההודעה שלי נשארת ללא תגובות הרגליים(גם הרגל השנייה מלפני יומיים), יהיה בסדר אני מקווה
S ShukyD New member 9/9/06 #56 היי ../images/Emo13.gif ומה לעשות זה חזק ממני ואני ציני את צריכה להכיר אותי!!! שמח לראות אותך פה.. משום מה.. משלומך?
היי ../images/Emo13.gif ומה לעשות זה חזק ממני ואני ציני את צריכה להכיר אותי!!! שמח לראות אותך פה.. משום מה.. משלומך?
B b o n c h New member 9/9/06 #60 משום מה???סליחה???? לאנשים צינים קשה להסתדר עם אנשים צינים, אף פעם אתה לא יודע מתי הוא רציני, ומתי אתה צריך להיות רציני חחחחחחחחחחחח
משום מה???סליחה???? לאנשים צינים קשה להסתדר עם אנשים צינים, אף פעם אתה לא יודע מתי הוא רציני, ומתי אתה צריך להיות רציני חחחחחחחחחחחח