בסדר וקוראים לי אריאל ואני בת
B b o n c h New member 9/9/06 #32 נעים אריאל? לבת? וואו זה מדהים! יש לי ידיד שקוראים לו אריאל אבל בת, עוד לא שמעתי! תגידי להורים שלך שהם הצליחו
נעים אריאל? לבת? וואו זה מדהים! יש לי ידיד שקוראים לו אריאל אבל בת, עוד לא שמעתי! תגידי להורים שלך שהם הצליחו
C chen010189 New member 9/9/06 #43 לנעמה יש נטייה להחמיא ולגרום לאנשים לחייך ולעוד אישה קטנה בשם חן שגרה בחיפה להיות שמחה
B b o n c h New member 9/9/06 #71 אממממ... אני אחשוב על זה. אווווף דווקא רציתי להביא כמה אתיופים איתי!!!! אתה הורס הפתעות!
B b o n c h New member 9/9/06 #79 טוב טוב אני לא אביא אותם למרות שעכשיו הם עצובים.... שיהיה על מצפונך. להביא משהו מיוחד?
S ShukyD New member 9/9/06 #85 גרר כן משהו שקוף וסקסי שישב עליך יפה ותביאי את עצמך רכה ועדינה נטולת שיער מיותר
C chen010189 New member 9/9/06 #91 בקיצור תלבשי שקית ניילון במקום תחתון ושימי פאת קרחת ששוקי יהיה מרוצה
B b o n c h New member 9/9/06 #94 אין בעיה. אני בדרך, אם תגלה לי היכן מיטתך ממוקמת בארצנו הקטנטנה(ואני מקווה שרק הארץ קטנטנה )?
S ShukyD New member 9/9/06 #102 הממ יש לי אבא בכפר סבא אבל רבתי איתו אז בזמן הקרוב אני לא שם אבל אפשר לארגן משהו כשאני אהיה במרכז