אומץ!!!!

spectacular

New member
גם אני אבדתי את האומץ.

נראה לך שהאומץ שלך והאומץ שלי עושים חיים עכשיו באיזה מקום סוער ומרתק בלעדינו? ממש מרגיזה המחשבה. ניסיתי להזכר בנקודות בהן אבדתי את האומץ, נזכרתי בנתיים באחת מהן,רצתי לשם מהר, והנה הוא שם האומץ הממזר, יושב,נהנה,צוחק עם חברים,שותה בירה... סחבתי אותו בשרוול לפני שיברח, לקחתי אותו לצד, סתם ,אני לא רוצה פאדיחות, אמרתי לו, יש לך עבודה,איפה אתה מסתובב? עכשיו אתה פה איתי,לא הולך לשום מקום, שמעת??? לא ענה שמעת??? צעקתי לו באוזן בסדר, בסדר-הוא אמר ,לא צריך לצעוק,אני בא, רק תפסיקי להגיד לי כל הזמן, זה לא, לא עכשיו,מסוכן,כואב לי הראש... פעם היית מפעילה אותי... וביחד היינו עושים... ואת זוכרת איך היה מצחיק...ואת הפרצוף של ההיא... ואיך למרות הכל...ושכולם אמרו...ובכל זאת הזזנו הרים. אמרתי לו- די ,די, אתה שיכור עכשיו,נדבר בבוקר,בוא הביתה. ובלב חשבתי לי: צודק המנייאק.

Deerest

New member
תורי

אל תתרחקי לי. את גורמת לי לחייך. חיוך לפעמים זה הרבה יותר מצחוק.

spectacular

New member
הפרדות,חיבורים,הכל הולך.

למה לעשות הפרדה בין אומץ וטפשות, אבל בין אומץ לשיקול דעת חייבים לחבר. אומץ ןטפשות-הוא אומץ שלילי אומץ ושיקול דעת-הוא אומץ חיובי. או אולי- אומץ עם תוצאה מוצלחת-חיובי אומץ עם תוצאה לא מוצלחת-שלילי אם הסיכויים הם שהתוצאה לא תהיה מוצלחת- אז לא לעשות את זה ,כי זה לא אומץ זה טפשי. ואנחנו הרי לא טפשים,אז לא נעשה. לא נעשה ולא יהיו לנו פרפורים בבטן,והעניים לא ינצצו, והלב לא ידפוק בהתרגשות,ולא נחייך חיוך טפשי, ולא נרעד בכל הגוף בהתרגשות,ולא נטפס על הסלעים ונחתך עד זוב דם ולא נרגיש את זה ולא נרגיש שום דבר, כי אנחנו שמורים ועטופים בצמר גפן,ותמיד לובשים סודר, ולא עושים שטויות, אנחנו באיזור הבטוח וה מ ה ז ה מ ש ע מ ם !!!! כל מה שכתבתי ברבים- אני בפנים,ורוצה לצאת.אני אצא בסוף.

אני מכחה בכליון עיניים שתצאי...

אם היו לי הטכסטים שכתבתי פעם... היית קוראת את מה שכתבת ממש עכשיו.... רק, כדאי תמיד לשכור שלני שממריאם כדאי שיהיה מקום בטוח לנחיתה... כדי שלא נתרסק

Deerest

New member
מטריקס

ראית את הסרט? רק הראשון. חוויית ההתרסקות, עוצמתה תלויה רק בנו. בחוזק שלנו, בעוצמה שלנו, בהוויה שלנו, בהבנתנו את המצב. אם לא תוכלי להכין מקום נחיתה בטוח לא תמריאי? הרי לא מדובר באמת בהתרסקות, ז"א גוף פוגש קרקע במהירות גבוהה. אחת הדרכים (אולי היחידה) להתאושש מחוויה טראומטית (התרסקות) היא קודם כל לא לקפוא!!!, "צריך" לשחרר את האנרגיות העצומות הכלואות בנו, שאם לא כן יעשו בנו שמות לאורך שנים.

אין מה לעשות...

לפעמים כדאי לקחת צ'אנס... לפעמים לא ולפעמים זה בא מעצמו... לגבי ההתרסקות, התאור וכו' מה זה "באמת" התרסקות?

spectacular

New member
לא מתרסקת,נוסקת.ונושקת../images/Emo25.gif

המסלול כמעט מוכן, השקענו באספלט,טריבונות, משה ידליק את האורות, דברנו עם מגדל הפיקוח, עוד קצת הכנות וממריאים, אני לא מהממהרות, אני מהמאחרות, אבל הכניסה תהיה, טא טאאאאאם!!!!

Deerest

New member
זכות קיום

איך נדע מהו אומץ אם לא היה פחד. איך נדע מה טוב ללא הרע. איך נדע מה גבוה אם לא נדע מה נמוך. לא... לא. השניים האחרונים לא מתאימים. תשארי רק עם השורה הראשונה. אני משוכנע שיש לך עוד דוגמאות לסימביוזה דומה.

spectacular

New member
הכל יחסי-כבר אמרנו? ../images/Emo41.gif

איך עוברים מהאחד לשני? האם זאת החלטה שלנו? האם זה תהליך? האם יש לנו שליטה? האם זה אפור??? יום טוב לך Deerest והרבה חיוכים.

Deerest

New member
גלגל ענק.

(כמו זה שבלונה פארק) אנחנו לא עוברים, אנחנו מועברים. כמו הגלגל הענק, פעם מלמטה למעלה ופעם מלמעלה למטה. התחושות החזקות ביותר הן במעברים, לא בקצוות. הדבר היחיד שאולי, עדיין, אפשרי, קצת, לשלוט בו זה קוטר/רדיוס הגלגל.

spectacular

New member
להוציא את הכי טוב שיש,../images/Emo39.gif

אולי כשאנחנו למעלה צריך להתחזק ולהתעצם כמה שיותר, כדי שיהיה כח לעבור את התקופה הקשה (למטה) בלי נזקים. כמו שסבתא של אפרים תמיד אמרה: צריך לשמור גרוש לבן ליום שחור, והמשיכה לסרוג... ואני דוקא שאלתי:למה לבן, סבתא? אבל היא רק אמרה:כן, מזג אויר יפה היום.

אנחנו תמיד למעלה

כי תמיד יש יותר למטה... חכמה סבתא של אפרים... לא בקשר לגרוש אלא בקשר ליום היפה... נזקים הם תוצאות של מעשים שלנו שאנחנו שופטים לחומרה. מה עושים היום?

spectacular

New member
אפשר להיות תמיד למעלה?

זה סותר את מה שאמרנו קודם, לא? כן, בקורת עצמית לפעמים מאבדת פרופורציות, אצלי עכשיו 11 בלילה, בימים עובדת על כמה יצירות חדשות, יש לי הרגשה שונה, אני מתכננת, וניגשת בבטחון מלא, בלי שום טעות,בלי עיכובים ותיקונים, בלי בזבוז זמן, וגם עם גאוה כזאת,בלי התנצלות, זה מה שאני עושה ,אני עושה את זה טוב, תאהבו או לא, לא אכפת לי,אני אוהבת. תמונות בקרוב.

מקסימה...../images/Emo41.gif

להתבלבל זה כיף...יש שם הרבה לב... אין שם את צריך, כדאי, חשוב, וכל יתר מילות התואר שמעוררות חשיבה... חשבת פעם איפה אנחנו ללא חשיבה בכלל?

spectacular

New member
רק לב זה לא טוב.../images/Emo23.gif../images/Emo14.gif../images/Emo7.gif

זה מצב מאוד פגיע, אפשר רק עם מישהו שממש סומכים עליו, וגם אז, צריך לשים לב... כי הפגיעה עלולה להיות קשה, אני זהירה , לא רוצה להיות ללא חשיבה,זה מפחיד אותי.

Deerest

New member
חבל.

שום פגיעה שאת מדברת עליה לא תשווה לכל מה שהיה לפניה כאשר נתת את כל לבך. אין כל ספק, זה קורע אותך (טוב אחסוך מאתנו את התאורים) אבל אז מסתכלים בפתק הקטן, מתחזקים, וממשיכים ללב הבא. תמיד עם חשיבה, אבל בכוון של בדיקת התאמת הלבבות.

spectacular

New member
הכל בר חלוף

אבל כאן ועכשיו חשוב לי,אני נמצאת כאן ועכשיו, לכן הפתק הזה לא ממש משנה לי כרגע, הוא דוקא מזכיר לי שהזמן קצוב,וצריך לפעול ביעילות. מה זה תיאום לבבות? מה זה ממשיכים ללב הבא? וברור שאני לא אותו הדבר, הייתי ממש מטומטמת. לא שהיום אני גאון ....

למעלה