אוסף שירי אהבה רק בארומה

נתוש ז

New member
תסתכלו על הצד החיובי שבעיניין

אם באמת הפרויקט של ארומה יצליח, וארומה תהפך לחברת המוזיקה הגדולה בישראל-שתמכור כ20% מהדיסקים בארץ.. יהיה לאביב את הכבוד להיות האומן הראשון בחברה הזאת, וזה יזכר שנים רבות..וכל פעם שידברו על ארומה כעל חברת מוזיקה-אביב יעלה ויהיה זה שהתחיל את המהפך.

moriboy66

New member
אני לא קראתי את זה ולא מענין אותי

מה כתוב שם.. אני יודע דבר אחד.. לארומה אני לא נכנס מיוזמתי כי זו רשת של גזען מניאק.. בקשר לדיסק.. אני בכלל לא מתכוון לקנות אותו...(אלה אם יש ביסיידים) מה אני צריך עוד דיסק של אביב על המדף אם את כל השירים אני מכיר ויש לי.. (בשביל סדר מסוים אפשר לצרוב אמפי3ים) אז רדו מהמהומה הזאת.. אביב הצטרך מלא קפה בשביל להשאר ער בלילות ולטפל בילד (כמובן שבצחוק) בקיצור..אני לא רואה את זה כאסון או משהו גמ כי מלחתחילה לא התכוונתי ללכת לקנות אותו וגמ כי זה לא עסק שלי אם אביב בוחר לשווק איתו ביחד גמ רשת של בתי קפה.. זה הכל..המשך יומ טוב

moriboy66

New member
ואני אוסיף עוד משהו

להפיץ דיסק לחנויות מוזיקה וכל זה זה עסק יקר ואולי.. יקר מדי כי כמו שאמרתי האוסף לא מחדש כלום.. זה שירים שכולנו מכירים ומראש כנראה יודעים שהוא לא יימכר כמו אלבום חדש או משהו אז אין שומסיבה להפיץ אותו בכלכך הרבה מקומות ועותקים שיקשטו את האגף של אביב גפן בחנויות דיסקים. אז יש בזה מן ההגיון..תחשבו על זה קצת ככה

T h e B o Y1

New member
איזה שירים יהיו בדיסק??

שירי אהבה ידועים ? או שירים חדשים שהוא כתב ?

galush29

New member
הוא אמר שיהיה שם את

"אין שמחים בלילה",השיר החדש שלו בערך מההופעות.. לא?

קראתי את הכתבה

כמה פעמים ובאמת שלא הבנתי על מה כל המהומה. מה מסחרי בזה, שרק לקוחות ארומה יוכלו לרכוש את הדיסק? תסתכלו על זה כמו המבצע שהיה אז עם השישיית בירה. זה לא שהוא מוציא דיסק חדש או משהו, כולה דיסק אוסף עם השירים המוכרים והטובים. נראה כאילו מחפשים אותו בכוח. וכמו שמור אמרה - לי נראה הרבה יותר מעצבן העניין של המחירים המופקעים של ההופעות.

Bambi di

New member
אביב לא הולך למכור בסניפים בת"א...

שזה הסניף של המנהל הגזען. ראיתי היום בעמוד האחורי של שבעה לילות את הפרסומת לזה, ולמטה בקטן היה כתוב שזה יהיה בכל הסניפים של ארומה פרט לסניף התל אביבי.

T h e B o Y1

New member
אחים שלי אחיות שלי כנסו שניה....

מישהו מכם שמע תדיסק החדש של שירי אהבה .... יש גרסאות חדשות של שירים או שזה כמו בדיסקים עצמם??

למעלה