אוסף שירי אהבה רק בארומה

נתוש ז

New member
איזה בולשיט בקשר לגזען..

אתחיל מזה שמעל חצי מהארץ גזעניים על פי סקרים (אם זה כלפי שחורים כלפי חרדים או כלפי ערבים). אז גם אם יש להם מנהל גזען-הוא יצוג מעולה לישראלי רגיל. בנוסף, זה רק מנהל סניף..הם לא יכולים לעשות מבחן גזענות לכל עובד שלהם... הם לא מנצלים אף עובד שלהם, בכל סניף של ארומה מקבלים שכר מינימום.. הם נותנים מכיר, מצידם 10000 שקל-אתה לא רוצה? אל תקנה. רוצה? תקנה. אין לך שום זכות להתלונן. זאת זכותם המלאה...מה גם שהמכירים של ארומה הרבה הרבה הרבה הרבה יותר זולים מבתי קפה אחרים (קופי-שוף, קפה-הילל וכו'). בקיצור אתה סתם מחפש להוציא עצבים כמו ילד קטן..שיהיה בכיף, אבל לפחות תהיה מודע לעובדה שאתה פשוט מדבר שטויות...

א.אני בת

ועצם העובדה שאתה משווה את זה לסקר מעפן שאומר שכל הארץ הם גזענים אז זה מראה מה הרמה שלך.....מנהל רשת ארומה שפותח פה כל כך מלוכלך ושטני על עובדת ועוד בתואנה כי יש לו את הזכות לפתוח עליה את הפה בגלל הכסף הרב שלו וצבע עורו הוא קצת מעבר לסקר ,הוא חזיר שלא צריך לבוא במגע עם בני אדם ובטח לא להתעשר על חשבונם........עובדה שבית משפט השלום הרשיע אותו והוא שילם לה פיצויים של 15 אלף ש"ח ..... אולי כרגע הם לא מנצלים אף עובד אבל זאת בעקבות הכתבה שיצאה שנה שעברה אשר הכילה בתוכה את שמות המסעדות ובתי הקפה שמנצלים את העובדים שלהם ובינהם רשת בית הקפה ארומה,ארומה בירושלים לפחות. ואני בכלל לא מדברת שטויות,הכל על סמך עובדות שאם ממששש ממש תתעקש אני יכולה להביא לך במתנה=]

נתוש ז

New member
כתבתי שעה וזה לא שלח..

אז אתמצט- את מכלילה. וזה בול כמו להגיד "שחור פרץ- להכניס את כל הכהי עור לכלא". אם בסניף אחד ניצלו זה לא אומר ש"ארומה מנצלת עובדים", אם עובד אחד גזען (שזה לא כזה נדיר במדינה..אך אם את שוללת את כל הישראלים אז......הבעיה כנראה אצלך) זה לא אומר שכל ארומה גזעניים. אם בסניף אחד לא היה טעים זה לא אומר שכל הלחמיים והסלטים של ארומה מגעילים.. אני לא צריך הוכחה לזה שיש להם עובד אחד גזען או מנהל אחד שנותן פחות משכר מינימום..זה נראה לי פשוט הכי שטותי בעולם להכליל בדבר כזה.....

InfectedM

New member
זה לא סתם עובד או מנהל.

מדובר באחד מבעלי הרשת. אתה ממש מנותק ממה שקורה בארץ, אה? זה היה סיפור גדול.

NO WAY NAMAN ../images/Emo9.gif

יש להם סלטים בריאים במחירים לא גבוהים מדיי לדעתי וגם ארוחת בוקר נפלאה גם לא במחיר אסטרונומי ונחמד שם וגם חלק מהעובדות שם אוהבות לחייך אליי

לי דווקא יש משהו חיובי על ארומה

אצלנו בסניף בכפר סבא, הם לוקחים לעבודה אנשים עם מוגבליות שונות: פיגור, אוטיזם וכו'..לא יודעת..לדעתי זה מקסים שהם משלבים אותם במעגל העבודה.. אז זה כנראה משהו טוב..אפילו אם זה רק בסניף אחד מרבים אחרים..

jenngirl

New member
אובר מסחריות../images/Emo82.gif

זה כבר נהיה מגעיל. אח"כ הוא מתפלא למה בהופעות זה לא הקהל שהיה לו פעם,ויש פקאצות שצועקות לו שעה "אביבבבב" ומצפות שהוא יענה להן[לרוב זה מסתכם רק בעצבים שלו שהוא עונה "מה?מה אביב!?"
].

bobit marely

New member
תסלחו לי אבל אני מכורה לארומה..

ככה זה שיש סניף צמוד לבצפר =) זה האוסף שירי אהבה שהוא אמר שהוא מוציא בולנטיין?הוא יימכר גם בחנויות לא?

TairAtias

New member
כולכם פה מגזימים

אביב צריך כסף אביב צריך לחיות אביב צריך לפרנס משפחה אביב מתמסחר יחד עם כל התעשייה אין מה לעשות

אבל יש לו כסף,הוא אחד האמנים העשירי

ם בארץ............רוב האמנים כאן רעבים ללחם...אביב אם אנלא טועה נחשב בין האמנים העשירים ביותר בארץ...הכל כמובן מגיע לו שלא תבינו לא נכון... הוא הרוויח איזה מליון ש"ח רק מהדיסק של נינט........

נתוש ז

New member
מסכן אין לו כסף..

קנה מכונית באיזה מליון שקל..והחליף אותה כעבור שנה לדגם חדש יותר שעולה הרבה יותר ואת זאת נתן לחבר.. הוא הוציא 11 דיסקים שכולם נמכרו בכמויות מטורפות...והוא עושה יותר הופעות מכל אומן אחר.. ועכישו הבלאק פיילד 2? לפי השערות יקנו אותו מאות אלפים.. על מה את מדברת?! :S אני בטוח שיש לו עשרות מליונים בבנק, אם לא יותר מזה...

למעלה