אוסף שירי אהבה רק בארומה

TairAtias

New member
אתה נסחף. וגם מי שמעליך

יש לו הוצאות אתם יודעים כמה עולה להפיק דיסק? לעצמך ולאחרים? והסיפור עם בלקפילד בכלל לא בטוח יצליח

shmuelr

New member
בלי לבאס. אבל לאביב גפן לא עולה

הרבה להפיק דיסק. לבנאדם יש מעמד מטורף בחברות התקליטים. הוא רק קורץ ומיד פותחים לו את האולפן הכי מחודש עם הכי הרבה כלים חדשים. כל מוסיקאי חולם לעבוד עם אביב. אז הוצאות על הפקת הדיסק אין לו יותר מידי.

נתוש ז

New member
תקשיבי יש לו עשרות מליונים בבנק

אם זה לא מגיע למאות מליונים. על רוב ההופעות הוא מרוויח עשרות אלפי שקלים בודדים לערב (אחרי הוצאות). על מה את מדברת? קנו את הדיסקים שלו עד עכשיו מעל מליון עותקים (השערה). תכפילי ב59, ואז תורידי מצידי גם 50%- תיראי כמה נשאר לו ביד. וזה לא כולל הופעות שזה כסף לא קטן-במיוחד במקרה של אביב שיש לו חודשים עם 10-15 הופעות (שחודש כזה זה כמה מאות אלפי שקלים).. הבנאדם אחד ה-טחונים :)

Hosh17

New member
מה אתה מזיין בשכל?

עשרות מליונים? מאות? הבנאדם חי, מפרנס את עצמו, מפרנס בית, בקרוב יפרנס ילד אוכל שותה משלם חשמל משלם מים קונה לחם וגבינה קונה חלב קונה ניאר טואלט אביב מרוויח המון אבל הוא מהאומנים שמשקיעים גם המון. ההכנסות באות בהתאם להוצאות. עלק מאות מליונים. מליארדר עשית אותו.. זה כולה ישראל, לא ארהב

shmuelr

New member
למה לשחק אותה תמימים? הבנאדם

עשיר בטירוף לא יודע אם מליונר אבל עשיר מאוד. הוא עשה כמה פרסומות בחיים שלו שרק מהם הרוויח שכר רציני. חברות התקליטים חוגגות על התקליטים שלו חופשי.. ההופעות שלו בזאפה זה פשוט משחטת כסף גדולה. ההוצאה היחידה שלו שם זה התאורה(שגם אותה הוא משיג בגרושים) והדלק של הנסיעה שלו לשם. בחייכם.

נתוש ז

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לצחוק או מה?! הוא הוציא 13 דיסקים, כל דיסק נמכר בערך ב60-80 אלף עותקים, חוץ מבלאק פילד שנמכר פי 2 יותר. זה יוצא מעל מליון עותקים. כפול 59 שעולה דיסק? נגיד רק 50. זה 50 מליון שקל. 50 מליון שקל! תוריד 50% מזה (נגיד, במקרה הקיצוני) שאת זה הוא משלם (חברה,נגנים,כלים,הפקות, הפצה וכו'). נשאר לו 25 מליון שקל רק מהדיסקים... ואני בטוח שנמכרו יותר ממליון דיסקים שלו והוא מרוויח יותר מ50% -זה לצורך הקצנה. בנוסף ההופעות כמו שאמרתי-שיוצאות לו מליונים טובים כל שנה.. ואני לא רוצה לדעת כמה הוא מרוויח על כל זה כשהוא שם סכומים כאלה בבנק
אני מתערב שיש לו מעל 50 מליון בבנק.

Hosh17

New member
זה לא כזה נכון

קודם כל ידוע שהאומנים מקבלים אחוז מאוד קטן מהרווחים מהאלבומים אביב אולי לא, כי הוא כותב, הוא מלחין, הוא הרבה פעמים מעבד ועם הכישרון שלו הוא בכלל לא צריך מפיק מוזיקלי מה שאומר שהוא חוסך לעצמו הוצאות. אבל בדיסקים הראשונים במיוחד עבדו איתו אנשים שקיבלו כסף. חברות התקליטים גובות ממנו כסף. הוא לא יכול לפרסם את עצמו ולמכור את האלבומים שלו דרכם בלי לשלם. הם לוקחים המון, ולא משנה אם זה אביב גפן או ג'ים מוריסון. בהופעות שלו הוא לא זורק את עצמו על הבמה. ההופעות החשובות, כמו עשורים וכאלה, הם משקיע בטירוף בפוסטרים של פיס, וורדים על הבמה, תאורה מיוחדת, שובר כלי נגינה שעלו לו אלפי שקלים... והוא מופיע במקומות כמו האנגר וזאפה והם עולים יחסית הרבה. הרווחים של ההופעות הולכים לנגנים, הולכים אליו והולכים למקום עצמו. אני לא חושבת שהוא עני, יש לו כמה מליונים זה בטוח, אבל בישראל קשה להתמליין

נניח ואתה צודק-

מי שם אותך לשפוט במצבו הכלכלי של אביב גפן? באיזו העזה אתה נכנס לכיס הפרטי שלו? רוצה- תעלה ביקרות לגיטימית על ההשקפה שלך לגבי ההפצה של הדיסקים בארומה (ואני לא אומרת בהודעה הזו דבר וחצי דבר על דעתי בנושא- לחיוב או לשלילה) אבל קצת נשבר מהחטטנות הזו בכמה יש לו וכמה הוא מרוויח ולהניח ולשער ועוד להחליט שמותר או אסור לו ככה וככה כי יש לו הרבה או כי יש לו מעט. זה לא נראה לי רלוונטי וזה גם לא קשור וזה אפילו קצת יהיר וחצוף.

נתוש ז

New member
חח...קריאה סלקטיבית?!

לא אמרתי באף מקום שזה רע שהוא פירסם בארומה, לא אמרתי שאסור לו להרוויח עוד כמה מליוני שקלים.. ממש ממש לא... אני מבין אותו..כסף רק גורם לרצות עוד כסף, זאת המחלה הגרועה ביותר.. אבל אני אומר רק שאי אפשר להפוך אותו ל"מסכן, הוא רק מפרנס את הילד שלו" ממש ממש ממש לא... הוא קנה מכוניות במליונים והחליף אותם כעבור שנה וכו' וכו'.. (שוב, שיחייה באיזה רמת חיים שבא לך וירווח כמה שיותר....מה איכפתי לי?!)

Simple Sam

New member
זה לא שאין לו כסף.

מה רע בעוד? אני אחזור על מה שאמרתי למעלה-אין לו פנסיה ויכול להיות שמחר כבר לא ישמעו אותו או שהמכירות ירדו. מה אכפת לכם שהוא עושה כסף?!

במבי 14

New member
אוי. ../images/Emo4.gif

חייבת לציין שזה עצוב קצת...קצת הרבה. אבל אילו השיקולים שלו, אי אפשר לדעת מה מניע אותו לעשות את זה...

אוי אוי אוי.

הייתי גם היום ב"צליל", וגם שם ראיתי דיסקים שלו! פשוט מחריד מה שהוא הולך עם האביב הזה.. מוכר דיסקים?? מה הוא חושב לעצמו? למה אנשים צריכים לשלם בשביל דיסק שלו?.. מה אתם רוציםםם??? שהוא ילך יחף בשינקין ויחלק עותקים?? זה כל כך לא משנה איפה הוא מוכר את זה. תתלוננו על דברים אחרים, כמו שכרטיס להופעה עולה 130 שקל.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כל הפורום התחלף. תחזרו אחורה בתאריכים ותבינו כמה זמן עובד עליכם אמן גדול(לשעבר) בעיניים. היה אותו וויכוח. הקומבינה נשארת הפראיירים מתחלפים ורק אביב גפן צוחק כל הדרך אל הבנק. קהל רדוד = אמן מפלסטיק!

מעכבת

New member
ממך לא שמענו הרבה זמן...

מה שכן,תמיד הסכמתי עם הדעות שלך,ות'אמת לא יכלת להגדיר את זה יותר טוב..

אביב גפן - נבואה שמגשימה את עצמה

מדהים אבל יש משפטים משירים שהם סוג של ביקורת, מחאה, גם על אהבה וגם בכלל שאביב גפן פשוט "חזה" על עצמו. הוא כזה גאון. "חזירי הרייטינג משמינים" "איך נמכרה נשמתך עבור פרוטות בשבילה" מה שאביב גפן עושה זה לא רק למסחר את עצמו. זה מילא. אבל מאדם כזה, שהוא אדם רגיש(אולי?) לא הייתי מצפה לכזה מסחור של אהבה. הוא גם ממסחר את המחאה. אביב גפן הוא הכי "אופיום להמונים". עושים מאהבה אהבה בשקל. השיר הבא שלו צריך להיות על כבשים שיושבות בקהל וצורחות לעורב ששר על הבמה... כי הקהל הזה הוא הכי "להיות לבד אבל הכי ביחד" - זה קהל שמנוון אמן ול מאתגר אותו. פעם היה פה קהל איכותי, לא קהל ששילב גיים בוייז עם אביב גפן...

Hosh17

New member
זה לא רק אביב

בכלל יש בעולם ובישראל תחושה של הרבה חרא המוזיקה כבר לא מלאה בערך ואומנות טהורה קשה למצוא וכל יומיים צצה כוכבת אחרת שלוקחת טקסט מאיזו קרן פלס אחת וקוטפת פרסים ברדיו ואוספת לה קהל מעריצים ששורף יחד איתה את המשמעות של המוזיקה. בעיני זה הגיע יחד עם כוכב נולד כל זה.... לא זוכרת תופעה חריגה ומלוכלכת כזו עד לפני 4 שנים בערך. תמיד היה, אבל לא ברמה המביכה הזו. צריך להשלים עם העובדות שהיום רוקרים מתוסכלים וממורמרים שקורעים את עצמם על הבמה -קשה למצוא. אביב עדיין כואב בהופעות שלו, אבל כשזה נעשה בין לבין עם הופעות לצד איה כורם , נינט, חברות סלולריות ובתי ספר - קצת קשה להאמין.

למעלה