אוספים ישראליים בתפוז
אנשים

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif כן אותיות שמש ../images/Emo6.gif

ואל תתפסי אותי מילה במילה חשבתי שאפחד לא יבין אז כתבתי כל האתיות!

YuvalJones

New member
יש גם את דוד ארז!

שזה כל האותיות שלא מתחברות. "רוצה להפגגש היום?" "אני לא יכולה, אני לומדת עם דוד ארז!" עזבו גרוע ><

just orr

New member
חחח חברה שלי המציאה גם משפט לאותיו ירח ../images/Emo6.gif

'כובע חאקי עף מהגב' XDDDDDD והיה גם עוד משו... אבל אני לא זוכרת, חוץ מזה שזה קשור ל'קוף'

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifאם כבר מדברים על ערביתת..:|

יש לי מחר מבחן!! אעעע.. וויש מי לאק? לא רוצה מבחן!!!:( ועוד המורה לא רוצה לעשות לנו את זה שעתיים...:(((

Yu vi

New member
חחח אותיות שמש! XD../images/Emo85.gif

למדתי אתזה שנה שעברה P: בדיוק היום היה לי מבחן בערבית.
><

sweet shir

New member
אל תזכירי לי ערבית. >>"

נושא כאוב.
המורה: "למה את לא מקשיבה?!?!" אני: "כי אני לא מבינה על מה אתם מדברים בכלל!!! לא רואה אותיות, רואה ציורים!" מורה כאפה.

מאיוש33

New member
זה לא כל האותיות-

זה כל אותיות השמש
= אלה ש- ה' הידיעה [ אל ] לא נקראת כ " אל" אלא כ- "אָ " כן, אני סמויה פה, והטעות צרמה לי

m o r 1 0 2

New member
יאא,שמעתי You've Got A Friendהמקורי!../images/Emo168.gif

אני פתאום שומעת,ואני כזה "יוו,זה השיר של מקפליי"XDDD וקלטתי שזה המקורי...איזה קאבר יפה הם עשו

m o r 1 0 2

New member
../images/Emo45.gifדה../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif

מקפליי מבצעים כל קאבר מדהים פשוט

גרבע

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo2.gif יווווווו אעאעאעא!

אני כזה באה היום לכיתה ותמי באה אלי וכזה "היי צור תראי!" והיא הביאה לי את השאלון ממעריב לנוער!אעאע למרות שיש שם תמונה ישנה זה עדין חמוד :) והמורה לספרות החרימה לי את זה\= כי קראתי את זה בשיעור שלה XD ותמי אמרה שהיה כתוב שיהיה גליון הבא 4 עמודים ופוסטר עליהם במעריב לנוער!!!!!!! אעא יו!!!!! יש לי שיעורים באסטרו פיזיקה \= מישהי?עזרה? ):

גרבע

New member
כן זה נורא

יש לי ארבע שאלות שאין לי מושג מאיפה להתחיל בכלל OO" 1.בכמה זמן מגיע אור מהשמש? 2.מה המרחק לשמש אם אל פלוטו מגיע האור לאחר 5 וחצי שעות? 3.הכוכב הקוב ביותר אלינו-פרוקסימה קנטאורי מרוחק מאיתנו 4 וחצי שנות אור מהו המרח בק"מ? 4.אור היוצא מהענן המגלני הגדול-זה גלקסיה הקרובה ביותר מגיע אלינו לאחר כ-170,000 שנה מה המרחק אל הגלקסיה הזו? אוי אלוהים אני מתאבדת XD פיזיקה נשמע תחת אז אסטרו פיזיקה?ועוד המורה שלנו עם מבטא כבד OO"

O0NoNi0O

New member
נמנמ אני יודעת לענות על אחדXD

לוקחים את מסםר הקילומטרים שיש מהשמש לכדור הארץ ומחלקים את זה במהירותה אור לא? כאילו נראה לי בחיים לא למדתי ת זהXDDD וואי אבל זה חומר כול כך מעניין! זה מהמגמה שלך או שאת לומדת את זה בפיזיקה רגילה?

גרבע

New member
XD ואט?!

אממ לא האמת שזה חלק ממה שמכריחים אותנו ללמוד..רגע אז אם למשל מספר הקילומטרים מהשמש זה 40 ומהירות האור זה 20 אז נגיד מחלקים 40:20? ואו זה קקי מאיפה אני יודעת את זה?OO" אני אמות אם יהיה מבחן!

O0NoNi0O

New member
אני חושבת שכן..

זה הכי הגיוני כי תראי מהירות האור הוא שעה לכול 40 קילומטר. יש לך שמונים קילומטר. ייקח לאור שעתיים להגיע. אבל רק נראה לי כי בעיקרון בעיות תנועה מחלקים דרך בזמן ויוצאת מהירות.. אז כופלים מהירות בדרך ויוצא זמן? חחחחחחחחח את לא תמותי! זה מעניין, פשוט צריך להקשיב למורהXDD

למעלה