אוספים ישראליים בתפוז
אנשים

white in Angel

New member
זה בדיוק מה שניסיתי לברר

גם אני יכול להיות עושה מנוי לזה... אחלה שאלה...

OneStepCloser

New member
אני מנויהD:

אני נסעתי לבצרה ועשיתי את המנוי.. אבל את יכולה דרך הטלפון... הטלפון שליטל [?] נתנה חח

../images/Emo207.gif ../images/Emo58.gif הלפ מייי :)

מישהי יכולה לעלות לי בבקשה את Fight for your right באיכות טובה,או שהם הקליטו,אני לא יודעת
תודה

דנושש XD

New member
../images/Emo207.gif Help מישהי?

יש מצב שמישהי בבקשה מעלה את השיר Forget All You Know תודה

yaelsee

New member
בנות אני חייבת עזרה!

זהירות
חפריה. טוב, אז עוד חודש [בדיוק, אמא
] יש לנו ערב מחול, שזה אומר שאנחנו מכינות ריקוד ומציגות אותו. עכשיו, יש נושא לכולן, וכל קבוצה בוחרת את התת נושא. במקרה שלנו הנושא הכללי זה ארון בגדים
[זה הדבר הכי קרוב
] והנושא של הקבוצה שלי זה געגועים. אין לי מושג איך הן הגיעו מפריט לבוש לגעגועים, שונאת את הנושא הזה
. בכל מקרה, בכל קבוצה יש בין 4 ל 6 בנות, אנחנו קבוצה של 4. כל ריקוד צריך להיות בין 5 ל 6 דקות. [יש לנו שלוש כבר!!
] ועכשיו לנושא שבגללו חפרתי לכן [לא בשבילי, רק רציתי שתבינו את העיקרון
] אנחנו צריכות מוזיקה. עדיף שזאת תהיה מנגינה, ארוכה [שתספיק לריקוד של 5-6 דקות] אבל היא לא חייבת להיות ארוכה D:. עדיף שזאת תהיה מנגינה [בלי מילים] על פני שיר, ורצוי כמה שיותר מרגשת, עצובה כזאת. תודה רבה רבה רבה מראש

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifאממ...../images/Emo9.gif

אני חושבת שבפוום מחול יכולים לעזור לך.. או בפורום זיהוי שירים..
בהצלחה!!

purple floyd

New member
וגם וויש יו וור היר, של פינק פלויד ../images/Emo9.gif

איך לא חשבתי על זה קודם?

yaelsee

New member
כן, זאת הייתה הבחירה הראשונה שלי

ובאמת עשינו עם זה [ובדרך הדבקתי את כל העולם ואשתו ><"] אבל המורה אמרה שזה לא מביע שום רגש =\\

yaelsee

New member
מממ...

אולי נוכל לתקוע את זה איכשהו בסוף XDD כשהשמעתי את זה לבנות האחרות הן אמרו שזה אופטימי, בגלל זה בחרנו את זה, כי לא רצינו שזה יהיה ריקוד עצוב כזה. והן כולן אהבו את זה! טוב, עכשיו זה ריקוד עצוב
פיכס.

N e r d y

New member
../images/Emo26.gif

קודם כל אני יעתיק את מה שכתבתי לך פעם קודמתכי לא ראית את זה נראה לי> חחחחחח נראה לי שראיתי אותך איזה מיליון פעמים השבוע בבצפר, חחחחח אבל אני לא בטוחה שזאת את ווואיי את לא מבינה בכלל, חברה שלי מי"ב ממחול אומרת לי כזה "ווואי טל היום ראיתי בחדר מחול דיסק של מקפליי וישר אמרתי אני אקח את זה בשבילך!" חחחחחח ואז אמרתי לה "מה?! מי שומע מקפלי?! מי זה ? מה ? איך? איפה ראית?" ואז היא אמרה לי "בחדר מחול, אחת הי'ניקיות עושה על זה ריקוד" ואני שאלתי אותה איזה דיסק זה איך הוא נראה? והיא לא זכרה... אז אני חושבת וואי למה שיעשו על שיר של מקפליי ריקוד למחור ומי זה בכלל שומע מקפליי??? ואז (חחחחח יאו איזה חפירה) אני כזה מקשרת "אהההה בטח על שי פולז אסליפ ובטח זאת יעל מהפורום, כן אני חושבת שקראתי מתישהו שהיא במחול" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה ממש הצחיק אותי (למרות שזה לא כזה מצחיק... ) אני אראה את הריקוד!(בערב מחול, אם הריקוד הזה לשם) יאוו זה בטח מזה יפה על המנגינה הזאת לעשות ריקוד... ועכשיו אחרי החפירה של שבוע שעבר אמממ יש לי דיסק כזה של מנגינות, של להקת כנריות (בטח את מכירה BOND) שאנחנו משתמשות בהמנגינות לתרגילים בהתעמלות.. קיצר יש להם אחלה מנגינות תנסי לחפש ולהוריד, ואם את רוצה אני יכולה להביא לשלוח לך או משו:] חפרתי

yaelsee

New member
וואי, ממש סליחה שלא שמתי לב פשוט

את לא מבינה, אני כל יום בחזרות, ולא הייתי שבועיים בפורום. בכל מקרה, כן, זאת נני הבאתי את וונדרלנד וכולם ישר התחילו להסתכל ולחקור חחחח ובקשר לדיסק, זה יכול להיות מעולה! אוף, אני פשוט כבר חייבת לגלות מי את XD זה משגע אותי! את לא מבינה איך אני מתה לראות אותך! המון המון תודה!

N e r d y

New member
חחחחחח בכייף אני אביא לך :]

נראה לי שאני יודעת מי את אני פשוט לא בטוחה אז זה יצא לא נעים כזה אם אני אבוא ואג "היי את יעל מהפורום" והיא כזה "ממממ לא" חחחחחח זה יהיה מצחיק
רגע רגע רגע, יש לך תיק ואנס עם משבצות שחור לבן? כי אם כן אז זאת את (האהא והצלחתי לזהות את זה לפי תמונה אחת שלך בערך
)

למעלה