אוספים ישראליים בתפוז
אנשים

yaelsee

New member
כן כן כן!

ייאי איזה כיף!@#$% אני מתרגשת XDDD דיברתי עם ידיד שלי, יאיר [גם כן מעין שריד, את בטח יודעת מי זה] והוא ניסה לתאק לי אותך אבל לא עם הצלחה מרובה
נסי את למצוא מישהי ע"פ תיאור 'שיער כהה, בערך בגובה שלך' בבצפר של 2000 תלמידים [כן, אז מה אם אנחנו באותו בצפר
]

N e r d y

New member
חחחחחחחחחחחח

יש ! אז הצלחתי לזהות אותך![ ~עכשיו אני אתפדח לבוא להגיד לך שלום(אם אני אראה אותך)~ חחחחחחחחח יאיר כזה טמבל
אני מבקשת בצפר של 2300 תלמידים
חחחחחחחחח טוב אני אחפש אותך שוב, ואנסה לזכור להביא את הדיסק מחר :] (אבל את תצפי ליותר מידי מהדיסק יכול להיות שלא יתאים לכן הסגנון הזה)

butbut

New member
או את תהיי בערב מחול שלהם? אולי גם אני

ושליילה נבוא לשם--לראות את יעלל

N e r d y

New member
כן כן אני יהיה :]

חברות שלי מהשכבה (יא) יהיו גם אז אני אבוא לראות אותן, ונראה לי שגם יב יהיו אבל אני לא בטוחה :/ אבל גם לראות את יעל חחחחחחח

yaelsee

New member
לא, י"ב לא מופיעות איתנו...

יש להם מופע משלהם שנראה לי שהוא גם הבגרות, או שזה ממש כמה ימים אח"כ. אני מזהירה מראש: חצי מהקבוצה מבריזה כל הזמן מחזרות ורבע מהקבוצה הייתה רק בחזרה אחת [נו, קבוצה של 4 בנות, אבל רבע נשמע יותר טוב מילדה אחת XD] אז אל תצפו למשהו יותר מדיי... 'הווו וואו!' אני בעצמי לא מתה עליו

N e r d y

New member
אה נכון יש להן את הבגרות במרץ

משום מה ידעתי את זה כי כבר שאלתי אותן אבל אני כזאת סנילית
חחחחחח יהיה בסדר אל תדאגי :]

just orr

New member
מממ..

אני לא ממש מכירה שירים שהם רק מנגינה וארוכים, חוץ מדברים שאני מנגנת.. וגם ליצירות שאני מנגנת אני לא ממש מוצאת משו מתאים לריקוד חח... אבל, את יכולה למצוא שיר עם מנגינה ממש יפה, ולחפש רק את המנגינה שלו.. נראלי שקוראים לזה פלייבק
לדעתי מתאים "דמעות של מלאכים" (שיר מקסים לדעתי), ואולי גם Bubblewrap... ו- She Falls Asleep כמובן חח :) בכל מקרה, אני חושבת שכדאי לך לנסות לחפש מנגינות לפלייבק, או יצירות של מלחינים... בהצלחה שיהיה לך!
[כיפלך שיש לכם מגמת מחול ><] אגב, ארון בגדים וגעגועים?! XDDD חחח אפשר למצוא קשר כלשהו

Dirty wings2

New member
DD:../images/Emo113.gif../images/Emo14.gif

היום אחרי בית ספר,אני וחברה שלי הלכנו למכולת כדי לקנות מעריב לנוער,גם בגלל שיש שם את התמונה הגדולה של מקפליי[D: ] וגם כי סתם היה לי כסף בתיק והחלטתי לבזבז אותו XD וגם לא קראתי המון זמן מעריב לנוער O: השאלון שם ממש חמוד D: אני וחברה שלי ידענו כמעט את כל התשובות P: והתמונה פשוט מהממת! גרר :] שיחדתי את ידיד שלי שיביא לי עוד עיתון XD חח וחברה שלי מצאה גיליון של ראש 1 של שנה שעברה,שיש שם פוסטר ע-נ-ק-י של מקפליי O: איזה כיף לה :(

Yu vi

New member
../images/Emo207.gifסירטון שאני לא חושבת שמישי שמה../images/Emo12.gif../images/Emo85.gif

אני לא זוכרת ששמו אותו... אבל תקנו אותי אם אני טועה.
בכלמקרה, מקפליי פוגשים ילדה שחולה בסרטן והם מקדישים לה שיר והם ממש ממש חמודים.
[אאל"ט] זה מנובמבר השנה. http://www.youtube.com/watch?v=rrZMUKdjkz8&feature=related

גילולית

New member
../images/Emo205.gifשרלוטטטטטט

מהפיק של בוט... וואו איזה מסכנה היא, אני מקווה שהיא תחלים..

lolalolalola1

New member
שאלה ../images/Emo9.gif

יש לי שאלה מישהי ראתה את הסרט של מקפליי? מה זה בדיוק? סרט? הופעה חייה שצילמו אותה? אני משתגעת כבר חחחחחחחח..

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אממ סרט באורך מלא שהוקרן בקולנוע

והם השתתפו בו היה Just My Luck או בתרגום לעברית 'רק המזל שלי' אאל"ט וזה היה גם בכיכובה של לינדזי לוהאן ויצא לאקרנים ב-2005. זה היה לא מזמן באחד מערוצי הסרטים של Yes ונראלי שזה גם יגיע להוט מתישהו או שאת יכולה להשיג את זה ב-DVD. הם כמובן גם הוציאו הופעות בDVD מסבובי ההופעות שהיו להם בל לא נראלי שלזה התכוונת..
את מוזמנת לחפש פרטים נוספים על הסרט הנ"ל, מקווה שעזרתי

yael0000

New member
|נצל"ש| בטא, מישהי?../images/Emo211.gif

אממ אני חושבת שהכותר דיי מדברת בעד עצמה אני צריכה בטא לפאנפיק שלי. מישהי?

ענבז

New member
אמ... את יכולה להסביר

מה זה בדיוק "בטא"? לקרוא ולעבור על טעיות הקלדה שגיאות כתיב וכל זה?.. אם כן אז סבבה :) אני מוכנה :)

yaelsee

New member
אוווו ../images/Emo9.gif

יש מצב שאני? אולי, אם תרצי ><" תשאלי את רייבן, אני יכולה להיות בטא טובה XDD

RAVeN 57

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo202.gif../images/Emo45.gif זה נכון ../images/Emo69.gif

במיוחד עם טעויות מפגרות כמו שלי
[חמוצים XDD]

yaelsee

New member
XDDDDDDDD

גרמת לי להתקף צחוק מ-ט-ו-ר-ף-! שוב פעם XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD לא הבנתי מה רצית ממני, מאיפה לי, פתאום את תוקעת לי "בתמונה הם היו חמוצים על השלג" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD שנה ניסיתי להבין מה את רוצה. מזל שבסוף שאלתי אותך

RAVeN 57

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo202.gif ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בזמן האחרון המקלדת שלי ממש ממש מתאכזרת אליי

yael0000

New member
שתיהי מודעת לעובדהשאין לי בכלל תמסן שלך../images/Emo69.gif

+
אבל את הפלאפון כן מואהאהאהאאאההאהאהאהאאה

למעלה