אוףD:
!!!!!

Blue Pencil

New member
אז מסתבר שהייתי באילת.../images/Emo12.gif../images/Emo3.gif

ביום רביעי הייתי אצל חברה שלי מחיפה, והמשפחה שלה נסעה ביום חמישי בבוקר לאילת. בעודי נמצאת אצלה הציעו לי להצטרף אליהם. נסעתי הביתה, עשיתי שעווה, סידרתי תיק וכמה שעות אח"כ יצאתי לכיוון אילת.^^ היה כל-כך כיף.DD: [אל תעשנו. זה מגעיל ולא-מגניב.^^]

אני בהריון:[

זה מוזר לי מאוד. בעיקר בגלל שאני עוד לא בת 14 אפילו.(עוד 43 ימים..האמ האמ..) טובנו סתאם.. ובגלל שקרה עם שזה באמת אנשים האמינו לזה אז סתאםםםםם!@! ישלי סחרחורות,כואבת לי הבטן,ישלי חום לפעמים. והמחזור שלי פאקינגג מאחר בשבועיים!@#$% נראה לי אני עוד שנייה אקבל. נקווה לפחות. אתם מכירים את זה שתאום מרגיש לכם עצוב וכואב אבל אתם לא יודעים למה? בכל מקרה זה מה שקורה לי עכשיו. מוזר.נקווה לטוב.חח סורי על החפירה:]

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo24.gif יהיה בסדר

זאת תסמונת תרום וסתית, זאת אומרת שאת צריכה לקבל ^^ גם לי קורים דברים כאלו, את לא היחידה :)

think shon

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo90.gifעשית לי התקף לב;[

משוגעת אחת
אני אוהבתותך עד לריצפה ובחזרה. חח סתםXP אני אוהבת אותך ככהD: *פורסתידייםלצדדיםכמוהילדיםהקטנים* כוסיט הריונית שכמותך

צריכה מזהות פאקצים../images/Emo211.gif

האם כותב שורות אלו הוא פאקץ? (מה שמסומן ב|| הוא דברים ששיניתי למען לא יזהו אנשים את כותב שורות אלו[המקורי]) ד"ש לז'9 |בי"ס|!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 במיוחד ל|חברהשלהיצורהמטרידהזה| המתוקה המדהימה והפצצה של השכבה, |חברהמאודטובהשלי|, |אקסיתשלוששונאתאותווהואאותה|, |סתםאחת|, |חברמעצבןשלו| הגבר ו|חברדינורמלישלו| הגמד!!! אני הרבה דברים בחיים... חתיך יפה מפורסם חכם (חכם אני אומר.. גאון! אני גאון!!!) תותח והכי חשוב: צנוע XD אני צריכה למצוא לעצמי ידידים חדשים><

think shon

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo209.gifאמ.

איפה הוא כתב את זה?בשין?באודות?בבלוג?זה נורא חשוב איפה><

rotemi22

New member
"המגן" זה סרט כ"כ שאאאווה ../images/Emo99.gif

ואשטון קוצ'ר...
סוף טיפונת מאכזב, אבל מומלץ ;]

mirymoo

New member
רציתי לראות

כי א. יש אשטון קוצ'ר ב. יש את הדשיר היפה הזה של סנופטרול בטריילר. יופי עכשיו יש המלצה

noy tofi girl

New member
רע לי , צריכה חיבוק:(

מחר יש לי יומולדת, כולם שחכו שאני קיימת. אני צריכה חיבוק,אני צריכה תילד שאני אוהבת . כאן , איתי עכשו. אבל הוא לא כאן:(

GaliGirl101

New member
../images/Emo24.gif

ככה קרה גם ביומולדת שלי. שהייתה לא מזמן. הילד שאת אוהבת אולי לא כאן אבל אנחנו כאן

noy tofi girl

New member
טנקס:)

הוא כמובן לא אמר לי מזל טוב , וזה עצוב לי. הוא יודע שיש לי יומולדת:( טוב לא נורא.. היה לי ממש כייף עם החברות:)

shmeksit

New member
../images/Emo28.gif בוקר טוב P:

אני לא ערה סתם בשביל הכיף, תאמינו לי. אני צריכה ללכת לעבוד בשש וחצי והתעוררתי יותר מוקדם מהשעון משום מה. אז אממ תאחלו לי בהצלחה [זה היום הראשון שלי
] אני בטח סתם מדברת לעצמי או משהו
זה מההתרגשות.

למעלה