אוףD:
!!!!!

ינקיפנק

New member
אני עוזבת. ל3 שבועות ):

))))))))))))))))): אסור לי להיות במחשב 3 שבועות! 3!!! אני לא יודעת למה, כשאני אבין אני אגיד לכן. בעוד שלוש שבועות. אההה! אני אתגעגע); אוהבתותכן.

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gifטוב יקירות

עקב פעילות דועכת בפורום החלטתי לעזוב, הרבה דברים מציפים אותי כרגע פיזית ורגשית וגם הרצון לעשות דוליז נעלם. אתן כולכן בנות כל כך מקסימות ומעולם לא ראיתי פורום כל כך...תומך. אולי עוד אבוא למפגשים בשביל לפגוש אותכן, ואולי אכנס מדיי פעם בתור קוראת סמויה.
לכולן, ואל תשכחו לא לסקול חדשות

broken winges

New member
יוללייי בייב ;;

שמרי על קשר טוב? ואל תהססי לדבר איתי אם קורה משהו, אני אוהבת אותך המון 33>

Scratched Blond

New member
גם את ראית?

באמת, גרין דיי זה בכלל לא רוק. כשהיה את הקליפים של נייטוויש, הימ ומיי כמיקל רומנס ממש התלהבתי
אבל בסוף גרין דיי זכו.__. למה, לעזאזל?

Stinki Winki

New member
זה רוק,

אבל להגיד שאמריקן אידיוט זה שיר הרוק הכי טוב מבין 100 (שכוללים את נירוונה, מטאליקה, קורן וסיסטם אוף אה דאון) זה פשוט טמטום...

../images/Emo97.gifגרין דיי זו אחלה להקה

ואמריקן אידיוט זה אחלה שיר. נירוונה הם מיושנים ומטאליקה הם בכלל סוג כלשהו של מטאל לא?

Stinki Winki

New member
שיהיה אחלה להקה,

אבל מקום ראשון?? זה אבסורד... כמו שנינט טייב תיקח מקום ראשון ברשימת 100 שירים עבריים הטובים ביותר (רק לשם ההשוואה) אגב מטאליקה זה מטאל שזה סוג של רוק כבד, נירוונה זה רוק כבד לא מטאל. והשירים במצעד הזה היו מה-15-20 שנים האחרונות כך שזה לא מיושן בכלל

o0Invisible0o

New member
יש אנשים שחושבים שנינט

תהיה ראויה לזה..
רציני.
עיניין של טעם אני מניחה, כי אי אפשר באמת להתווכח על זה.. כאילו אפששר נו, אבל זה עיניין של איך הבנאדם תופס את המוזיקה וזה ויכוח אבוד מראש.

Scratched Blond

New member
../images/Emo45.gif

גרין דיי זה דיי פאנק, כלומר, יש להם שירי רוק, אבל לא אמריקן אידיוט.

broken winges

New member
גרין דיי זה רוק,

אבל אמירקן אידיוט זה יותר פאנק מרוק וזה בהחלט לא מייצג מקום ראשון ברשימת רוק 0.0 ובכל זאת,על טעם ועל ריח אין להתווכח.

למעלה