אופנה אלטרנטיבית בתפוז
אנשים

white in Angel

New member
עד כמה שאני יודעת אמ... ../images/Emo23.gif

כן.. אני חיה עדיין... היום יש לי קבלת הורים אני משתגעת וככול שהזמן מתקרב אני יותר משתגעת.. אבל אני עדין חייה!! אני לא אוויר פשוט אני דיי רוצה תמונות של דאגי!!!!! ויש לי המוןןןןןןןןןןןןןןן כי הוא פשוט חתיך!!! חמוד!!!!! וגם חכם!!!!!!! וגם סתם בא לי לחפור!!!!!

RAVeN 57

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo202.gifטומי בוי../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

גרבע

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

גרבע

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אני יודעת שאמרתי שיהיו קצת XD אבל מצאתי עוד ברגע האחרון,אז שיהי [תגידו לי אם אתן רוצות עוד]

גרבע

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

מישהו רואה פה על טבעי?

גרבע

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

דאגי

גרבע

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

screamin pittas

New member
../images/Emo207.gifמשעמם לי../images/Emo3.gif איגואנות זה לא מומלץ><

~אתן לא באמת חייבות לקרוא אני סתם מחפשת תירוצים למה לא ללכת לעשות שיעורים בפיזיקה[שוב
]~ היה לנו היום שיעור משק[
] והאיש שאחראי שם נותן לכל אחד לבחור משימה, אז אני וחברה שלי החלטנו להתחבר לדאגי הפנימי שלנו[
] וללכת להשקות את האיגואנה [כאילו למלא לה בריכה עם מים כדי שהיא תוכל לעשות אמבטיה><]. איגואנות זה לא מראה כ"כ מלבב [במיוחד לא כשהן מתנשלות] אבל נשארנו בכל זאת והחלטנו לקרוא לה ליזי [נכון שם מקורי?]. אבל- אז גילינו שהיא בן
[ושהוא נמשך מינית לאיש שאחראי על המשק><] אז רצינו לשנות לו את השם לאליזבן אבל זה לא חביב אז בסוף נשארנו עם ליזי.>< החלטנו שהוא לא מדבר עברית [כי הוא הגיב רק כשאמרנו לו דברים באנגלית עם מבטא בריטיP:] ואז הראנו לו תמונה של דאגי והוא ממש נבהלXD אז החלטנו שיש לו חרדת נטישה בגלל שדאגי שכח אותו פה כשהוא היה בביקור סודי בישראלXD אז בקיצור
איגואנות ולטאות זה לא מומלץ ואני ממש לא מבינה מה דאגי מוצא בהן>< ויש פה יותר מדי "אז"ים>< *אל תתיחסו להודעה הזאת אני ממש משועממת

O0NoNi0O

New member
וואי איגואנות זה דווקא ממש ממש מגניב

לטאות לא מכירה אבל איגואנה זאת חיה כזאת מגניבה! אם לא הייתי מפחדת שאני אשכח לתת להן מים, או לחמם אותן יותר מידי הייתי מגדלת אחת חחחחח. אמא שלי כבר רגילהP: חח אבל היא כזאת נעימה שכזאתי וגם הם כיפיות שהן נתלות כזה על הבטן ואפשר כזה ללטף אותן.. הן ממש כיפיות.

גרבע

New member
יו../images/Emo12.gif

בוט! היה שיר אחד ששמת ששמעתי אותו מליון פעם! פתאום אני מסתכלת בו ומה אני רואה?XD הוא של האנה מונטנה!!!! דיי אני כל כך בשוק,הוא אפילו לא נשמע כמו הקול שלה!שנה שמעתי אותו!איך לא שמתי לב?! למישהו יש עוד שירים שלה?XD

butbut

New member
כן, אני יודעת..הייתי כול כך בהלם כשגיליתי

שזאת היא.. אבל אל תידאגי. שמעתי פחות 7 שירים שלה. וזה הכי טוב...הכול שלה נשמע כול כך לא אמיתי. אני בט7וחה ב100% שהוא עבר לפחות 20,000 ליטושים. זה בכלל לא הקול שלה בהופעות.

למעלה