../images/Emo207.gifאאאאעעע כנסוו!!!
חחח אוקיי קבלו סיפור פריקי ::: אני החודש, קניתי חמש זוגות של אוזניות לאמפי,, כל שבוע הלך לי זוג אחד.. וכל פעם שהלך לי זוג זה היה תוך כדי שיר של מקפליי=] ואז סיפרתי את זה לחברה שלי וזה הוביל לשיחה מטומטמת שהלכה ככה: אני:נוש,את לא מבינה הלכו לי חמש זוגות של אוזניות וכוולן חדשות,,בחודש!!=[ ועכשיו איך אני יישמע מוזיקה בביה"ס במקום ללמוד?!!
נוש(חברה שלי..):חחח איך זה נהרס לך כל כך מהר?? אני:אממ... אממ ..אממ..*חושבת ממש ממש ממש קשה* לאדעת..
נוש:אז תחשבי... אני::אממ אממ,,תהרגי אותי אבל אני לאדעתת
אני:אאעע רגע בעצם אני כן יודעת,, נוש:נו?? אני:ישש לי שדים ורוחות וטרולים בבית,
,ששונאים מוזיקה,,אני יכולה ממש לשמוע אותם:הם עושים,, בבוו ההוו אל תשמעי מוזיקה,,כי נהרוס לך את הבית..--מועאעאעאע--
[שונאת שדים,,הם מניאקים
] נוש:XDDDD הרגת אותי עכשיו,,חח סתומה אני:יופי!אז ניפגש בגן עדן,,למה בקצב של השדים האלה,אם אני יישמע מוזיקה אני יסיים את החיים בתור פסטרמה..
נוש:חחח או שאת תעשי מעצמך פסטרמה!!חיחי זה יהיה גדול,,יהיהה כותרות בעיתונים::שיא גינס נשבר..פעם ראשונה ילדה חסרת שכל שמדמיינת שדים וטרולים ורוחות עשתה מעצמה פסטרמה".מעניין איך היא הצליחה
אני:"תשובתה של הפסטרמה:שדים מניאקים שונאי מוזיקה החזיקו בשבילה את הסכין=]" נוש:יש מצב,,אווף אני מיואשת,,אין לי כוח למבחן מחר..אמן שהשדים שלך יחנקו את רבקה..
אני:אם יש לך מזל השדים שונאים גם חשבון..מה שהופך אותם למניאקים שונאי מוזיקה ו--חשבון
אני::אווויי יש לי פיתרון::*תופים בבקשה*תחתכי את עצמך לפסטרמה..!!!טה דה
נוש:מממ,,לעע עדיף לחתוך תוורידים מאשר להיות איזה פסטרמה שאיזה שמנדריק_שיושב_כל היום_על_התחת_שותה_בירה_ואוכל_פסטרמה יקנה... אני:ממ יש בזה משו.. XDDDDD ואז צחקנו עד עצם היום הזה,,חח סתאם לאא=] טוב אז אחרי החפירה שלי..(מצטערת אגב,,פשוט הרגשתי צורך עז לשתף..וגם אני פשוט חפרנית
) נגיע לפואנטה:: אני מבואסת,, כי עכשיו אין לי איך לשמוע מוזיקה מחר בביה"ס.. מה שאומר שאני יצטרך ממש ללמוד
המסקנה?!::תעשו וודו בבית נגד שדים ורוחות וטרולים
שונאי מוזיקה וחשבון...
אווו [יותר סביר]פשוט אל תקנו אוזניותת באופיס דיפו
יעל. ונ.ב חח אם נראלכם כרגע שאני חולת נפש\פסיכית\משוגעת.. זה פסדרר.. גם לי