אופנה אלטרנטיבית בתפוז
אנשים

גרבע

New member
זהו

מי שערך את השיר הוא חסר חוש שמיעה או משהו OO" בהתחלה יש לה קול נמוך ואז זה הפוך לגבוה ומתוק OO" נו מה אני עושה?!יש לי בחן!לעבודה XD מוחמד היה בדדניק יעני פחנקוס הוא הלך לטייל.וכשהיה זקן התבודד לו בהרים ואז מלאך התגלה אליו והוא הבין שהוא נביא. כן בטח

ענבז

New member
עאאעאעאע יש לי את הגרייטסט היטס תור!!!!!

היום אני באה הבייתה אחרי יום ממש קשה ואבא עושה לי כזה "הגיע בשבילך חבילה בדואר" ואני "מה?!?! מה קניתי? לא קניתי כלום" והוא "אה לא, אבל זה שלך" ואני פתותח ויש את הDVD של הגרייטסט היטס תורר איזה אבא מגניב שלא תטעו, ההורים שלי הם לא מסוג ההורים שמפנקים, זה בערך המתנה הראשונה שקיבלתי השנה XD בשנתיים האחרונות XD מאז שנולדתי חחח וואו אני כל כך שמחהההההה

גרבע

New member
כיף לך !

אני מתה שיהיה לי אותו ): איזה הורים סגודים!חח ארר די זהו!אני לא עונה לכלום ואני הולכת ללמוד!אני אקבל 0!אבלאבל זה כל כך משעמם \=

talosh1234

New member
אעאעא גם אני קניתי !@#$%^

אתמול ראיתי
דני כ"כ מושלם שםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם מפסיד מי שלא רואה :|

גמני לא קניתי :|

גמכן ההורים הפולניות האלה! "היום אנשים יכולים להיכנס לכרטיס אשראי ולהיציא כסף מחשבון לא שלהם" כן?! באמת?! אבל למה שזה יקרה דווקא לנו?! ובכלל - זה אתר מאובטח! אווווח להסביר להם משו זה כמו לדבר לקיר!

יאאוו אני כולכך באה אלייך

כתקופת המבחננים תסתים
שזה משו כמו מממ שנתיים
אז קבענו להיום בעוד שנתיים
סתםם סתםם ~אני מבדרת את עצמי D:~ בטח שאני באה
ייאאייי איזה תותח

הווו../images/Emo12.gif ישלך גם את מושן

~בטח כבר אמרת לי ואני לא זוכרת
~ ואייי איזה כייף כייף כייף לך
ולא נזכיר את זה שיש לך גם מנוי לPOTP
אני בחיים לא אשכנע את ההורים שלי :| דווקא אבא שלי טס לאיטליה עוד שבועיים יש למישהי מושג אם אפשר לקנות את הדיסקים באיטליה? אני זוכרת שכשהיינו שם בחופש שאלתי ואמרו שאין ובגללל שאני כ-זאת חכמה לא שאלתי אותם אם אין להם עכשיו או שבכלל אין להם

talosh1234

New member
POTP XDDDDDDDDDDDDDDDD

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD כה יש לי גם את מושן :|

D: ראית ../images/Emo27.gif זה מה שקורה

אחרי שלומדים 5 שעות רצוף למבחן בתנ"ך
אז תיקון טעות - TOTP - צדקתי! ובסיכום קצר על חלק ממה שלמדתי
הבל - חנפן קיין - קוף אחרי בנאדם ה' - רשע! אדם - חסר אישיות חווה - לא יודעת להקשיב והנחש - סתם מאניק אני אוהבת תנ"ך אבל זה גורם למוח שלי להפוך לג'לי
העיקר - מחר הבמחן - והוא יעבור בשלום
~א-מן
~

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifלעזאזל אני לא מצליחה להזמין :|

זה אומר שזה לא יכול להישלח לכתובת ששמתי כוס אימא שלהם >:

../images/Emo207.gifלחפות על רוב הזמן שלא הייתי פה!!

אוקיי אני חושבת שזה הולך להיות ארוך אבל אני אנסה לקצר כי אני צריכה לעבוד על תסריט.. אוקיי דבר ראשון לכול החדשות...ברוכות הבאותת!!
אני שיר בת 12 והפייב שלי הוא דני.. השתלבות מהירה
לפיק של m i c k e y 15 שכנראה פיספסתי לכתוב תגובה בפרק האחרון.. היה מהמם מדהים...ואני עדיין לא מאמינה שהרגת את הארי וטום!! עכשיו שחושבים על זה את היחידה שעשתה את זה עד עכשיו...יפה...חח XDD לפיק של butbut שגם בו פיספסתי כמה הרבה פרקים.. אוקיי את האמת אני עדיין בתהלכי קראה כי יש לי הרבה להשלים... ולפיק של O0NoNi0O קראתי את ההתחלה והיא מאוד יפה אבל אני בכול זאת צריכה להשלים [למזלי פה זה לא כול כך הרבה פרקים כי רק התחלת...חח] ואין לי כול כך הרבה זמן...וזה מאוד מאוד מעצבן!! שאין לי זמן..
חח לכול מי שהייתה צריכה חיבוק בזמן הזה שלא הייתי [וקיבלה מאחרות..ח] אז
ליום הולדת של הארי: שהיה לו במזל טוב חחח ושישאר כמו שהוא!! חחח XXDD לגביי הדיון [אני אכתוב את מה שאני חושבת פה ובקצרה..] אני חושבת שלא צריך להגזים עם הערצה לאנשים מסויימים [להקות, זמרים, שחקני ועוד..] אבל מה לעשות שעם הזמן אתה [או את] מתחיל [או מתחילה...ח] לאהוב אותם לא רק בגלל המוזיקה או בגלל כושר המשחק שלהם ובדרך כלל זה בדרך דיי קיצונית..!! יש לי עוד מה לומר אבל אני לא חפור.. אוקיי אם יש משהו שבטעות שכחתי או בטעות דילגתי על השרשור שלו..[זה בכול זאת פורום מסובך ואיי אפשר להשלים הכול!] אז רק תגידו!! בטח מזה חפרתי לכם עכשיו!! מסכנות..

m i c k e y 15

New member
ברוכה השבה!!../images/Emo24.gif

XDD וכן אפחד לא ממש הרגה את הארי וטום בפורום בעבר, ארזתי אומץ

למעלה