../images/Emo207.gifלחפות על רוב הזמן שלא הייתי פה!!
אוקיי אני חושבת שזה הולך להיות ארוך אבל אני אנסה לקצר כי אני צריכה לעבוד על תסריט.. אוקיי דבר ראשון לכול החדשות...ברוכות הבאותת!!
אני שיר בת 12 והפייב שלי הוא דני.. השתלבות מהירה
לפיק של m i c k e y 15 שכנראה פיספסתי לכתוב תגובה בפרק האחרון.. היה מהמם מדהים...ואני עדיין לא מאמינה שהרגת את הארי וטום!! עכשיו שחושבים על זה את היחידה שעשתה את זה עד עכשיו...יפה...חח XDD לפיק של butbut שגם בו פיספסתי כמה הרבה פרקים.. אוקיי את האמת אני עדיין בתהלכי קראה כי יש לי הרבה להשלים... ולפיק של O0NoNi0O קראתי את ההתחלה והיא מאוד יפה אבל אני בכול זאת צריכה להשלים [למזלי פה זה לא כול כך הרבה פרקים כי רק התחלת...חח] ואין לי כול כך הרבה זמן...וזה מאוד מאוד מעצבן!! שאין לי זמן..
חח לכול מי שהייתה צריכה חיבוק בזמן הזה שלא הייתי [וקיבלה מאחרות..ח] אז
ליום הולדת של הארי: שהיה לו במזל טוב חחח ושישאר כמו שהוא!! חחח XXDD לגביי הדיון [אני אכתוב את מה שאני חושבת פה ובקצרה..] אני חושבת שלא צריך להגזים עם הערצה לאנשים מסויימים [להקות, זמרים, שחקני ועוד..] אבל מה לעשות שעם הזמן אתה [או את] מתחיל [או מתחילה...ח] לאהוב אותם לא רק בגלל המוזיקה או בגלל כושר המשחק שלהם ובדרך כלל זה בדרך דיי קיצונית..!! יש לי עוד מה לומר אבל אני לא חפור.. אוקיי אם יש משהו שבטעות שכחתי או בטעות דילגתי על השרשור שלו..[זה בכול זאת פורום מסובך ואיי אפשר להשלים הכול!] אז רק תגידו!! בטח מזה חפרתי לכם עכשיו!! מסכנות..