אוקיי...

הצנצנת

New member
FTHB-

Female to Human Being (או FTF- Female to Friendly.) אין לי תהיה מגדרית בפני עצמי, אז כנראה שאני "וחברים". (אבל אני מעדיפה להיות "חברותים" אם הבחירה בידי.) בעיקר כאן כדי ללמוד. ולהשתעשע. וללמוד.

FtS

Female to Something אני מדבר בעיקר בלשון זכר אבל רק מתוך הרגל, ולא בהכרח כי זה מרגיש לי יותר נכון, אני מנסה לדבר גם וגם או בשפה נייטרלית והכי אוהב שמדברים אליי מעורבב. למרות שאצלי, בניגוד לליטל, נצמדים ללשון זכר דווקא וללא ללשון נקבה, מה שיכול [אולי] ללמד אותנו הרבה. אני גם נראה קצת מעורבב. נראה לי.

אורי 0

New member
ואני חשבתי שכך אתה רוצה...

ואני זוכר גם פעם שאמרת משהו. וחוצמז תומס זה תומס.

ממ.

יכול להיות שפעם אמרתי משהו, ושהיום אני מרגיש אחרת. העניין הוא שלשון זכר הופכת להיות בדיוק כמו שלשון נקבה הייתה בשבילי כשהייתי קצת יותר צעירה, וזה קצת מאבד את החתרנות שהייתה בהתחלה. דווקא כשאני בפגישות של טרנסימות וכולם מתייחסים אליי כאל בן, אני ממש רוצה לפלוט איזה לשון נקבה עסיסי. אבל מתבייש. אני פשוט לא מעוניין להיות כל כך דיכוטומי. לא הבנתי מה כוונתך ב"תומס זה תומס"?

אבל

אני בכלל לא משתמש בתומס בחיים שלי. רק עם אנשים שמכירים אותי באופן שטחי מהפורום, או כאלו שנוח להם יותר ככה. קוראים לי שָן.

אורי 0

New member
שם יפה

מזכיר לי שפעם חשבתי על מלה ל"בוי": בָּן. ברבים בְּנִים (ב' בשוא נע, אם קשה לקרוא את זה).

sha na na revol

New member
התכוונתי...

לדבר כמו בת-בן-בת. אבל היי, תעשה\י מה שבא לך, ואם זה אומר להתפשט.

למעלה