אוקיי!

אוקיי!

אני כאילו מתה על שוטי הנבואה ואני מסתכלת בפורום שלכם כבר המון זמן ואו מאי גוד! אתם כאלה לוזרים! אחד אחד פה! אתם חושבים שזה כאילו באופנה אז יאי בוא נעריץ את שוטי! אין לכם רמה בכלל! רובכם פה פשוט חושבים- ואוו זה באופנה להיות שאנטי באנטי, אז בוא נעריץ להקה שמנגנת מוסיקה כזאת! אתם חושבים שבגלל שעישנתם נרגילה אז זהו, אתם מעריצים! אחת פה מצטלמת לי עם עברי לידר וכאילו... עברי לידר?! הוא כזה לוזר! ומי שאוהבת אותו לא יכולה להבין את הרמה של שוטי! חוסע?! כי מה, את גאה בזה שמשווים אותך להומלסית מסריחה? ועוד אחת שלא מפסיקה להגיד מאמי ומותק! והשמות המוזרים שיש פה... שיאן?! מה זה לעזאזל?! נאור?! ממש נאור! אחת שמכירה מישהי בשם קשת?! מאיפה באתם?! ואתם מדברים לי על דובדבנים?! מה זה קשור לשוטי?! את מי זה בכלל מעניין?! אין לכם טיפה של כבוד ללהקה כזאת טובה?! וכאילו... בולי?! הוא הכוסון של הפורום?! הגאווה של הפורום?! זה כאילו פתטי!!! הוא נראה כמו נקבה מטומטמת! ומה אתה מצטלם בלי חולצה?! ממה אתה רוצה שיתלהבו?! מהגוף השחיפי שלך?! איכס! ואתם מדברים לי פה על דיג'ים... דבר ראשון- ברוך?! דבר שני- פטל?! אתה כאילו פרחה ברמות! ועל קשת אני אפילו לא אדבר שוב!!! פורום פשוט מעפן! אל תעיזו לפתוח אחד למוש, לא צריכים עוד פורום כזה!!! חוסר איכות מטורף! השוטים עושים לכם 962 מה?! יש רק 365 ימים בשנה, מטומטמים! מי שמנהלת את הפורום כנראה באמת שרוטה במוח...

DidjiT

New member
את כל כך צודקת שזה הורג.

רגע כאילו, אנחנו כל כך מטומטמים ומפגרים וחסרי רמה שהחלטת סתם לקרוא פה כבר המון המון המון זמן? ואנחנו כל כך כל כך וואנבי שאנטים מגניבים שלובשים חולצות קרועות ושראוולים וחושבים שאנחנו כל כך שווים כי אנחנו יודעים לצעוק "כמו קופים כמו קופים..." את ההמשך של השיר אני לא יצוטט כי הוא פשוט כל כך לא הולם אותנו כאילו אנשים יפים? הרי ראית את תומר? הוא נראה כמו פרחה ברמות. ומלאכים? כאילו הלו... אין לנו בושה? וואנבי מלאכים ברמה של שוטי הנבואה! באמת נאור, תגיד לי מה יהיה איתנו? מה יהיה?! וכאילו עברי לידר? הוא כזה לוזר. לא להאמין.. פשוט לא להאמין! כאילו מה ההגיון שלכל אחד יהיה תטעם שלו במוזיקה?! מה ההגיון שכל בן אדם מתחבר לאומן שונה..?! אין הגיון. אנחנו פורום של מפגרים,כסילים פשוט חבורה של אדיוטים! ובכלל... כאילו.. מה?!?!? השוטים עושים לי 962 נביאים בלילה?! כאילו וואו.. יש רק 365 ימים בשנה! עכשיו אני כבר ממש מרגישה טיפשה. |הולכת לבכות בפינה|

חחחחח קרעת אותי עם ההודעה שלך!!

סוף סוף! מילים כדורבנות!!!

אבל אחותי, זה לא קצת פתטי לעקוב אחרי פורום איזה שנה? את עושה גם רישומים?

אהה

כן אתם יכולם לנסות לחפות על זה בציניות, בסדר, תנסו. ואת, את זאת עם המאמי והמותק כל שנייה! תחשבי שנייה ותגידי לי שזה לא פרחה לגמרי כאילו! ון, נה לך שאני פתטית כמוכם?! לעקוב אחריכם שנה?! רישומים! פחחח! הצחקת אותי! זה שכתבתי הרבה זמן זה נראה לך כאילו זה שנה?! המון זמן איתכם יכול להיות יומיים! חבורה של אינפנטילים! והסיבה שאני נכנסת זה בגלל שוטי לא בגללכם. מחכה לראות אם איזה מישהו פה יהיה נורמלי או מישהו שבאמת יעריץ אותם ולא סתם יהנה לפלרטט אחד עם השני! מה לעשות תמיד הייתי אופטימית, אבל עכשיו הייתי חייבת להגיב! כאילו שיואו עברתם כל גבול כאילו! מצידי, דיג'ית, שלכל אחד יהיה את הסגנון שלו אבל שאף אחד לא ישקר ויגיד שהוא אוהב את שוטי אם הוא מסוגל להקשיב למוסיקה אחרת כל כך גרועה! ואני שמחה שסוף סוף הבנת שזה לא הגיוני ה962 הזה! מישהו היה צריך לקלוט, לפחות זה!

תתתמר

New member
"א-ו-ק-י-!"

מה אכפת לך בכלל?? למי את קוראת לוזר?? מי יותר פתטי, מי שכותב את ההודעות (שלדברייך - מפגרות) או מי שיושב קורא אותם???? אני כל כך שונאת את האנשים האלה שנכנסים לפורומים רק כדי לכתוב כמה הפורום מטופש.....! אנחנו בכיף שלנו, בשטויות שלנו עם ההערצה שלנו את רוצה אחרת? לכי תעריצי את שוטי הנבואה כמו שבא לך! מה אכפת לך אם אנשים נהנים לפלרטט אחד עם השני או לדבר על דיג' ודובדבנים?!?!?! וכל הקטע הזה של "אני שאנטי משמע אני מאגניב" מהשטויות??? חשבת שאנחנו אולי נהנים ללבוש שרוואלים כי זה נוח? או אולי אנחנו נהנים לשמוע שוטי הנבואה כי הם טובים? או אולי אנחנו אוהבים גם סגנון אחר של מוסיקה ולא סגורים???? מה אכפת לך??? ודרך אגב - חשבת על זה ש962 לא חייב להיות ימים???

shyanne

New member
אמממ את בלונדינית במקרה?

אני התחלתי לכתוב בפורום לפני יומיים בערך ואת ממש טועה! יש פה ממש אנשים חמודים ונחמדים ואני חושבת, חמודה, שאם מישהי פה קצת משחקת אותה, זאת את :)... למה שאנשים שסתם משחקים אותה "שאנטי באנטי" יירשמו לפורום של שוטי הנבואה?! וואלה כדי לפלרטט, לאף אחד אין חיים. אנשים פה נהנים, מדברים אחד עם השני, וכן, גם על דובדבנים. פירות עושה טוב למוח, כדאי שתטעמי :) וכן, כולם פה ממש טפשים, אנשים שטחיים. מזל שיש אחת כמוך שבאה ומפנה את תשומת הלב לדברים החשובים... המראה של אנשים, השמות שלהם. שיואו תודה כאילו!!! תודה לאל שיש אחת כמוך עם רמה! מאמי ומותק... זה כאילו ישר מצביע כאילו על כאילו זה שהיא פרחה כאילו! ברור, שוב מזל שיש אחת עם עברית רהוטב כמו שלך! :)... העיקר שאת מעריצה להקה שבטוח הייתה תומכת בשטחיות שלך ובביקורת שלך ובהתנהגות שלך. אולי כדאי שתקשיבי לכמה דיסקים. את תגלי שיש משמעות מאחורי השירים, אכן כן, יש שם השקפת עולם הרבה יותר טובה מ- שיו הוא לא כוסי אז הוא תת רמה! סליחה שכחתי כאילו!

מה?!

אני כאילו נתתי לכם ביקורת לגמרי בונה! בקלות אתם יכולים להשתנות ולהיות נורמליים ושווים, למה אתם מתנפלים כל-כך? שיואו! אני בטוחה שאת לובשת שרוואלים כי זה נוח, ברור! ואני הקשבתי לשלושתם הדיסקים של שוטי הנבואה ואני בטוחה שגם הם היו מתביישים בפורום כזה! ואני כאילו טעמתי דובדבנים וזה אפילו לא טעים! אז תירגעו כאילו, כל אדם תת רמה יכול להשתפר! ותעשי לי טובה, הייתם צריכים שאני אכנס ואגיד לכם את כל זה... הפורום מעבר למטופש! מה זאת אומרת, אז 962 מה?! כל כך הרבה יש רק ימים!

mtny

New member
תשמרי את הביקורת הזאת בבטן..

או שתקיאי אותה בצורה יותר חביבה.. או שתבלמי את עצמך, למה את נשמעת מגוחכת.. חח דוגרי

booly16

New member
ואני חשבתי שהגלעד הזה מעצבן...

תעשי לי טובה לכי תדחפי מלון לאנשהו... את תמצאי כבר כל הקנאה שלך פשוט הורסת אותך שזה מבדר, היית מתה להיות שאנטי באנטי מגניבה כמונו אז עשי לי טובה אחותי... :) תתבגרי. וחוץ מזה... עד כמה שאני יודע יש לשוטים 2 דיסקים, אז שם עלייך זין. תאכלי בולבול. אה כן.. שתהיי שמחה ומאושרת - אני אוהב אותך :)

DidjiT

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

שמעת את כל שלושת הדיסקים שלהם ?!

תתפלאי שוטי הנבואה דווקא מאוד

לא מתביישימ בפורומ הזה והמ אפילו גאימ מאוד! בזמנמ החופשי עמית ואברהמ אמרו שהמ נכנסימ לכאנ, ולעיתימ גמ כותבימ.

חחחחחח

אני כאילו נתתי לכם ביקרות מזה בונה כאילו יו זה הורג טוב האמת שזה איך שקוראים את זה.... את יכולה לקרוא "מאמי" ו-"מותק" בטון של פרחה ואני יכולה לקרוא אלף פעמם בפסקה "כאילו" בפרחיות אז.... קיצר כיף חיים נו אבל למה אתם רבים איתה בכלל? חחחח שיר מתאים לך

DidjiT

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo123.gif

חחח.. מתאים לי אה? אני לא רבה. אני איתה בכל הדעות! מה תחשבי על זה..הדיסק השלישי של השוטים הוא הכי איכותי!!!! הראשון והשני.. מה זה לעומת השלישי? אין להם בושה?! וכאילו איכס. להכיר ילדה שקוראים לה קשת?

למעלה