אוקיי!

אם את כל כך אוהבת את המוזיקה

של השוטימ את צריכה לדעת שרוב השירימ שלהמ מדברימ על שלומ ועל אהבה. זה שאת באה לכאנ ומתחילה לקלל כאילו אינ מחר זה רק מוכיח שאת שאת לא באמת מבינה ומאמינה בשירימ של שוטי הנבואה. השירימ שלהמ לא תומכימ באלימות ולא תומכימ בזילזול "עברי לידר? הוא כזה לוזר!"... סבבה את לא מתחברת למוזיקה שלו ואני כן!!!... כל אחד ומה שהוא אוהב... ואני אכן מבינה את הרמה של שוטי הנבואה כנראה שאת עדיינ לא!?. "הומלסית מסריחה"? הרי כולנו שווימ גמ החוסימ וגמ אלה שגרימ בהרצליה פיתוח... הרי השוטימ המ אלה ששרימ "איש צעיר מהרצליה במחלקת עסקימ מאמינ שעם הכספ הוא יגיע לשחקימ"... אז אמ יש לי בית או אינ אדמ צריכ להיות גאה! וכן אני חוסה ואני גאה! כי כמו שידידי מוש שר "הקשת מתקיימת מהאלפי צורות שונות"

פ ו ס ט י

New member
חחחחחחחחח

איזה נחמד לקום בבוקר ולצחוק.... את מוזמנת לעוף.. אפחד לא מכריח אותך להישאר

nawa

New member
היי, ברוכה הבאה !

סוף סוף מישהי חכמה שתבוא ותעשה פה קצת סדר בפורום ולא עוד שאנטי באנטי שמתלהב מזה שהוא מעריץ את שוטי הנבואה. אז מקווים שתיהני פה, בינתיים את מוזמנת לספר קצת על עצמך , מי את, מאיפה באת, וכו'...

זנ השרשור הכי משעשע שהיה פה בפורום

באמת שאין לי מה להוסיף...כל האנשים בפורום אמרו בדיוק מה שעלה לי בראש אז לא רוצה למרוח..=]

וואי איזה מלכהה..|ג'ירפה|../images/Emo181.gif

את לא יודעת איזה חיוך העלת לי בפרצוף עכשיו!! איזה מזל שהגעתתת מה היינו עושים בלעדייך? נאור[איככ איזה שםםםםםםםם]צודקק..צריך ]פה מישהי שתעשה סדר..ובדרך תמצא איזה בית לחוסה ותביא לה קצת כסף..הרי זה הדבר הכי חשוב חיים.. ובולי?מה,הוא סתם מכוער..כאילו למה שנהיה גאים בו,כאילו,אולי כי הואמ אחלה בנאדם?:] והם בכלל אלמ ידועים לספורר..יש 365 ימים בשנה..לא 962!! מגניב שיש פה כאילו סופסוף אחת שלא שומעת את שלושת הדיסקים של השוטים רק בגלל שזה כאילו שיר הקוליות..נכוןם שהדיסק השלישי היה מדהייםם?! איזה בושה לשוטים שאיזה המולסית שומעת את עברי לידר ואת שוטי הנבואה באותה מערכת..בושה! ועד ללי.אפ אחד אל יצחק על לי.מובן מאמי?

pompii

New member
את ממש....אבל ממש....

ממש.....משועממת.... לכי עם השרוואל שלך, הדובדבנים והדיסק השלישי(שהוא כנראה מאוד נדיר...) של "שוטי" לשבת תחת איזה עץ תאנה באי בודד ולחשוב איזה קופים יש פה. את ממש פטתית, אחותי!

גדול../images/Emo6.gif ../images/Emo54.gif

כבר כאילו הרבה זמן כאילו לא צחקתי כל כך הרבה כאילו כזה?!?! תודה רבה לך יקירתי, אני מכתירה אותך בתור הבדיחה היומית

גמני התגעגעגעגעתי../images/Emo70.gif../images/Emo54.gif

קבלי מואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאה
ע-נ-קית

וואו...

אני כאילו יושבת מול ההודעה הזאת ואני פשוט מנסה להבין אם זה באמת מישהי אמיתי כתבה את זה..כי ממש לא נראה לי שכן!!! מה?!?!!? אז אחרי שהחלטתי שזה בטוח מישהי בדויה אני רוצה לדעת מי המשועמם שכתב את ההודעה הזאת?!!?!? ובאמת יש רק 365 ימים בשנה!?!??! למה אף אחד לא אמר לי קודם????

חחחח בדיוק חשבתי על זה!!!

זה כזה מתאים לעדי להיכנס בשם בדוי (אהמממ אהמממ) ולהצחיק ככה את הפורום... חחחח אני אומרת לכם- שזה לא מישהי אמיתית... נו יאלה מי רשם את זה? =)

למעלה