אוקיי!

בסדר!

אוקיי פורום לוזר(נכון מגניב אני המצאתי! חח) תקשיבו. אני החלטתי שההיא שם צדקה. למה לריב? זה באמת טפשי כאילו לגמרי! אז ככה. פעם ביום כאילו אני כתוב לכם מה לעשות כדי להיות כאילו... נו נורמליים יותר. אנשים יותר שווים. כאילו, כאלה שיש להם אשכרה כאילו... זכות קיום! ואני כאילו לגמרי רצינית כאילו. אז בלי כל הצחוקים יותר. פוסטמה, אני מצטערת אם עצבנתי אותך, באמת שכאילו, שיו זה לא היה מה שהתכוונתי כאילו! ושיאן, בוא נעשה פיס אאוט מותק(רואה דיג'ית, השתמשתי בשפה שלך כאילו!), ואני אנסה לקבל את זה שיש לך שם כאילו... מגעיל! ובוא נפסיק עם האימומים אנשים שלי, שוטי כאילו מה זה היו מקבלים מזה בחילה כאילו!

אה ותגידי...מקבלים גם עידכונים

לפלאפון כל יום בSMS? מה ללבוש וכאלה? או שזה רק עצות רוחניות ושנטיות בנטיות מגניבות?

חחחח תגידי לנו מה לעשות?!!? חחח

ח-ז-ק!!
גמ לחוסימ יכולה להיות זכות קיומ |עניימ נוצצות|

shyanne

New member
את יודעת מה?

למה לא?! גם ככה יש מספיק ריבים בעולם. זה באמת יהיה נחמד לקבל עצות ממך ובמילא רוצים שתישארי, אז בכיף. אנחנו נצפה לזה כל יום ונעשה הכי טוב שאפשר להשתנות. את יודעמ מה מזל? שנפגשנו לפני יום כיפור. ככה כשהוא יגיע נוכל לבקש סליחה מאלוהים על כל השנים של כאילו... חוסר האנושיות הזאת. רק תעשי טובה תפסיקי לקלל אנשים, זה באמת לא יפה. ורוני, מותק(תראי מה זה השפה מתפשטת), שתהיה לך שנה מעולה! לנו היא בדוק תהיה, פגשנו אותך :) בברכת לילה טוב ובתקווה להיות בנאדם עם זכות קיום בזמן הקרוב.

כאילו..............

כמה כאילו אפשר לכתוב במשפט?????????????? וכאילו אנחנו כאילו פקאצות שכאילו מנסות להיות שאנטיות כי עכשיו זה כאילו מאגניב נכון?

sHotZy M

New member
אני בהלם מהטימטום!

שלום לך אילעית.... ככה את קוראת לעצמך? בואי נחשוב שניה, אילעית.... מה השם אומר... משהו אילעי? הכי טוב? משהו אלוהי אם אפשר לומר.... אז את ממש לא מה שקרת לעצמך... נעים מאוד אני שוצי... ולא ה לא השם האמיתי שלי אז תרגעי... קוראים לי מור.... מספיק טוב בשבילך או שאני צריכה ללכת ל"משרד הפנים" בכדי לשנות אותו... אני רק רציתי לומר שמעולם לא חוויתי כזאת רמה של טימטום פאטתיות וילדותיות שכאזו.... את ממש מסכנה.... ממש.... ואני פשוט מרחמת עלייך. איך את בכלל מסוגלת לכתוב כאלו דברים? מאיפה כל הרוע הזה? אני בטוחה שיש לך חסנים על גבי מחסנים של רוע וחורים שחורים בתוך הלב הקטן והמקומט שלך. אין לך חיים אז את שפוט עוברת עם זכוכית מגדלת על חייהם של אחרים ושופטת אותם כי שי לך זמן? כי אין לך מה לעשות? רק אלוהים ישפוט אותנו ולא איזה ילדה קטנה מסכנה ונאלחת שכמוך! בתור כותבת לא יכולתי שלא להבחין בעובדה שאת רושמת "כאילו" אחרי כל משפט, תיגמלי מזה, זה לא בריא להיות פרחה צפונית, את יודעת מה? פרחה צפונית זה עוד בסגר את פשוט מכה!! ומי אמר שצריך לאהוב רק סוג אחד של מוזיקה? מי אמר שצריך לאהוב רק אמן אחד שיש כל ך הרבה, כל כך הרבה סודי מוזיקה שנוצרת רק בשביל שנטבע בתוכה? למה שנאזין רק לדבר אחד? אנחנו לא חד גוניים "הקשת מתקיימת מאלפי צורות שונות" ואנחנו ברי מזל שיש כל כך הרבה מה לשמוע, מוזיקה זה החיים...ואם את כל כך צרת אופקים ורדודה בכדי לראות את זה אז זו בעיה שלך אל תכפי את הטימטום שלך על אחרים, אני בטוחה שגם את אוהבת לשמוע עוד מוזיקה חוץ מהשוטים. אנחנו בפורום נהנים לדבר על השוטים וגם על דברים יותר פרטיים, זה מה שהופך אותנו לפורום אוהב וחמים... מה הבעיה שלך? מה אכפת לך לעזעזל, אני פשוט לר מבינה כמה סתימות אפשר להכיל בגוף אחד? העובדה שאת יודרת על אנשים אחרים רק מראה על חוסר ביטחון עצמי... את פשוט מקנאה, ואיך אני יודעת? למדתי בפסיכולוגיה על אנשים מסכנים ועצובים כמוך... את פשוט מקרה עצוב ילדתי.... עצוב! אל תרגי פה על בולי השחום המדהים שלי, ועל חוסה המקסימה ועל שיאן-נעים מאוד חמודה.... שמחה שהצטרפת אלינו... ועל כל אחד מהפורום כי אין לך זכת בכלל... ואם בארץ שלנו כולם היו נקראים אותו הדבר מה הכייף והיופי שבזה, לי יש מו אובססיה קטנה לשמות וכל שם,לדעתי, מתמצת במילה אחת את הבנאדם וחובק בתוכו עולם ומלואו, כמה שיותר מיוחד ככה יותר טוב. אני שמעתי על בחורה שקוראים לה "לחן" מה את אומרת על זה? השוטים הם אנשים מיוחדים מקסימים ומיוחדים ברמה אילעית(ופה המילה מתאימה!) ואנחנו מעריכים אותם ומנתחים את השירים שלהם עד תום ונהנים מההפועות המרהיבות שלהם ומהקולות המרגשים והמצמררים שלהם ועשינו את כל זה בשלווה עד שאת נכנסת לפה.... בבקשה תצאי כי את פשוט בושה לשוטי הנבואה ובושה לגזע האנושי בכלל! שלום ותודה!

אני כאילו מה זה מוחה!

אוקיי תקשיבי... אני לא יודעת מי את חושבת שאת... בכלל לא כותבת בפורום הזה כמעט אז מה את מתערבת?! האנשים כבר לדעתי די קיבלו את זה שהמצב שלהם קריטי אז אולי כדאי שתשקלי הערכת מצב דומה! ושוצי זה כאילו מה זה שם של כלב! ואפילו לא של משהו איכותי כמו פודל נגיד. אז תתחילי להירגע כאילו! ואל תגידי לי איך לדבר!!! כאילו זאת מילה ממש שימושית כאילו!!! ואני לא יודעת מי הייתה המורה שלך לפסיכולוגית אבל היא כנראה לא הייתה ממש חכמה והיא הייתה איזה מתחזה או משהו כזה, כי ברור שאת לא יודעת בזה כלום! השוטים היו מעריכים מה שאני עושה פה! אני הופכת את העולם למקום יותר טוב, את יכולה להגיד שאת עושה משהו כזה? לא! אז כאילו כן, שתקי! וזה לא רוע, זה טוב לב! זה שאת עוד לא הבנת שהדרך של הפורום הזה פשוט לא בסדר לא אומר שאני בנאדם רע! אני בסה"כ מנסה לתקן כמה דברים מעוותים בעולם הזה כאילו! ולא הייתי ממהרת לקרוא לעצמי כותבת במקומך ולחלום חלומות על עיתון... אם המורה שלך לכתיבה היא כמו המורה שלך לפסיכולוגיה, הייתי ממהרת לעבור בי"ס ולהתחיל מחברת שירים חדשה כאילו! אז הנה לך!
(תראו למדתי!!!)

היי!!

טוב זו חברה של -לי שכותבת...(היי עדי!!) בכל מקרה ..אני חייבת להגיד לכם שקראתי כללל הודעה ואפילו תריקות ..(בטעות..)וגרמתם לי לצחוקקקקק היה נחמד מאוד!!!! חבל שנגמר...כל כך מהר...רק 107 הודעות... בכל מקרההה גרמתם לי לרצות להצטרף לפה..אבל אני לא מכירה את שוטי הנבואה כל כך..כן לי מסתובבת גם עם אנשים בורים כמוני...אז אני לא רוצה שהפקצה הקטנה תתעצבן שמישהו שלא מכיר את שוטי הנבואה נמצא פה...אזז אני עוזרת לה להפוך את העולם למקום טוב יותר ולא מצטערפתת... וואי נכון יפה מצידי???? טוב שתהיה לכם שנה טובהה!!!!! לאבב טל!! נ.ב בואו לבראשית!!!

../images/Emo110.gifואאוו!עד כאן!!

עד הדובדבנים שלי!!!(נו נו חברה שלי מתעקשת שאני אסביר את הביטוי אבל אין לי כח, אני יודעת שאתם מספיק חכמים להבין לבד..והיא מוסיפה:ניתן למצוא אצלי כרטיסים לבראשית!!קנו אצלי!אצלי!!!!{טוב, היא לא אמרה את זה אבל היא צוחקת ואאהה סטיתי מהנושא..}) כאילו שיו כזה! וקשת..מה רע בשם קשת..?זה שם חביב.. ואני עדיין לא מבינה מה רע בדובדבנים!!!!!!!!!!!!!!!!!! סה! והיי היי גם עד לליקו!! עאלק לי שרוטה במח!! טוב כן..במובן הטוב:p

למעלה