אוקיי!

../images/Emo6.gif אוי איזה אנשים משעשעים

מה תגידו על זה?- 5 אחים- לבלוב (
) מזור (שם יפה!) שקד (טוב די רגיל) עורב (בעע לא משו) ו... ו... אממ שכחתי! זין חחח לא נורא אבל לבלוב... זוועות מה זה?

מה?!

איכס אני קוראת נכון?! למה הם לא הולכים למשרד הפנים שישנו להם את השם כאילו? או תובעים את ההורים שלהם על ההתעללות הזאת?! העולם הזה פשוט נהרס כאילו!

m a n u

New member
תסלחי לי אבל את ממש הגזמת

טוב חמודה תקשיבי ותקשיבי לי טוב: אם הפורום לא מוצא חן בעינייך את מוזמנת לפתוח פורום חדש על פי הטעם שלך. ביקורת בונה זאת לא ביקורת מעליבה-מה שאת עשית. אני מכירה ילדה בשם קשת? ואת בנאדם שיטחי רואים רק לפי איך שאת מתייחסת לשמות של בני אדם. תתבגרי ומה רע בעיברי לידר? אם את לא אוהבת אותו זה לא אומר שכולם לא אוהבים אותו נכון? כל אחד וטעמו אני פה פעם ראשונה ות'אמת הפורום נהדר!

חחחחח....מסכניםםםם

עורב?? וואי זה עונש לילד.... ולבלוב מזכיר לי את סטיב שעבדו עליו שהוא בטלנובלה והוא תמיד קרא לאישתו לבלובית...

כן נכון הדיסק השלישי הכי טוב???

מרגישים בו את השיפור שחל בהם עם השנים... דיסק מדהים!!!

תגידי את בריאה?!?!

כאילו שויאי ברור.. את אומרת לנו שאנחנו פקאצות? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אם כבר יותר טוב להיות פרחות מאשר מצפונבוניות.. שמעת את שלושת הדיסקים? וואלה.. יפה לך.. ו.. אני יתן לך עצה כי אני מבינה שמוח שלך עובד ממש ממש לאט.. (אם הוא עובד בכלל..) 962 זה המספר של הפורום.. ששש.. אל תספרי לאף אחד.. חחח

בואו ניתן יד../images/Emo54.gif

ונשתנה
אני גם רוצה להיות כאילו נרמלית ושווה, אוי רוני, איך הייתי כל כך עיוורת?!? אנא ממך! תוציאי אותי מהתת רמה בה אני נמצאת
תראי לי את הדרך הנכונה כזה
למרות שאני כאילו גם טעמתי דובדבנים ודווקא נראה לי סבבה כאילו, די טעים, אבל בכל זאת, רוני... תובילי אותי אל האור
כאילו שיואו, כן בטח, היית רוצה כאילו?!?!

DidjiT

New member
גו שי-אן גו שי-אן ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

DidjiT

New member
חמודה נראה לי שאת לא כל כך מבינה...

מה שדפוק בך ולא בנו... זה שאת מעריצה את שוטי הנבואה... שאת תפגשי אותם פנים מול פנים את תבקשי להצטלם איתם.. את תבקשי שהם יחתמו לך על מאה אלף דפים.. אנחנו, אנחנו מעריכים תמוזיקה.. מעריכים תאנשים שעושים תמוזיקה! [שיט, איך עלית עלי? אני כזה פרחה כפרה עניים שלי! וואי וואי לפני כמה ימים איזה מישהו פה לכלך על שוטי הנבואה ומה קמתי עליו במכות.. אז תיזהרי ממני נשמה!] [אוי איזה אנשים דפוקים יש בעולם הזה.]

falafel1

New member
זה בסדר

תשפכי הכל. אחרי שטיפת הכעס האחרונה תטפטף החוצה, יהיה מקום לשמחה, אהבה וקבלה.

COW COW

New member
עוד לא הבנתי את הפקינג קטע......

שלך פשוט לעקוב אחרי פורום מטומטם שרק קופים כנראה משתתפים בו ואז להתחיל לקרוא לנו פרחות וקופים ואידיוטים. אני פשוט לא מבין מה כל כך כיף בזה וגם מה איכפת אם חוסה אוהבת את עברי וגם את שוטי הנבואה אז מה שהיא תוהב את מי שבא לה, גם אני אוהב את השוטים וגם עוד הברה להקות וזמרי מטאל ואני עדיין מתלבש שאנטי לא כי זה האופנה (למרות שזה לא) כי זהנ נוח לי ולפי דעתי אני נראה יותר טוב בשרוואלים ופונצ'וים מאשר ג'ינס וגופייה. אז פשוט תרדי לנו מהפורום כי את כמו עלוקה קטנה. וגם לא זכור לי ששוטי הנבואה הוציאו דיסק שלישי.

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הרבה זמן לא צחקתי כל כך הרבה... טוב מתוקה,דבר ראשון, כמו שאמרו שבק ס' (אויה! אני מקשיבה גם ללהקה אחרת!!) "מי שם אותך שופט (ת) על יצירה של אלוהים"? כן כן , כולנו יצירות של אלוהים, וסליחה על חוסר הצניעות ,אבל כולם פה יצירות איכותיות אחד אחד (= דבר שני....מה הקשר בין שמות שלא מוצאי חן בעינייך לבין האופי של האנשים הנושאים אותם??? כן, ברור שאם קוראים למישהי קשת, היא תהיה פרחה. הגיוני ביותר. NOTTTTTTTTTTT חוסע- את מכירה אותה? לא. פגשת אותה פעם? לא. דיברת איתה פעם? לא אז SHUT UPPPPPP !!!! היא הילדה הכי מותק ומאמי אז אין לך זכות לשפוט פה אף אחד!! ונאור- אחחחחחח הפסד שלך שאת לא מכירה וגם לא חושבת שיש לך זכות להכיר ואני לא אתחיל לדבר גם על בולי בקיצור- את כל האנרגיות שלך שמרי לדברים חיוביים, כן אנחנו שאנטים באנטים מגניבים וכיף לנו עם שרוואלים (לא משנה שהתחלנו ללכת איתם לפני שכל הפרחות התלהבו מהם) ומכיוון שעדיין לא קלטת את זה.... ידוע לנו שיש רק 365 ימים בשנה.... 962 זה מספר הפורום. נקודה למחשבה ואגב- למנהלת השרוטה במוח יש ממוצע יותר גבוה מרמת האיי קיו שלך (= שבוע טוב ובהצלחה בחיפוש אחר דברים טובים יותר

DidjiT

New member
לא לא לא.. עדי נו באמת.

אני הפרחה שאומרת מאמי ומותק כל היום!!! חוסע היא סתם מפגרת שמתלהבת שמשווים אותה להומלסית מסריחה! באמת.. את לא עוקבת? ואין אלוהים. חחחח... אוי עדי אני אוהבת אותך ודובדנים ושראוולים כי שאנטית בנטית מגניבה! פששששש... הרבה אנשים קראו לי בחיים שלי שנטית פריקית אבל שאנטית בנטית מגניבה זה כבר סטייל.. זה עליטה!!!!! =] וואו.. אני בעליטה. עכשיו אני מרגישה מיוחדת =]

Holy Man

New member
למה??

אני באמת לא מצליח להבין מה הבעיה שלך - עוקבת אחרי ורום שנראה לך שהאנשיפ בו טיפשים וכו'... וגם עם זה היה נכון - לכל אחד יש יותר מסגנון מוזיקה אחד שהוא אוהב ויותר מלהקה אחת... אנשים כאן אוהבים אחד את השני הם מכירים נפגשים והם חברים טובים - יש כאן אווירה "ביתית" ככה שעם את לא מכירה את מה שהולך כאן אל תתערבי, ובטח שלא להגיד לנו מה טוב ומה לא טוב... מה שנראה לך אולי כדבר טוב נראה בעינינו לא... תחשבי על זה... דבר שני - כשאת כותבת בפורום מסויים - תבדקי שאת לא כותבת שטויות כמו 3 דיסקים שיש ללהקה... ואחרון חביב - בגלל אנשים כמוך שבמקום לנסות ולהבין מה הולך כאן ישר תוקפים ונלחמים - זה הדבר אשר גורם למריבות בין אנשים ומדינות קצת אהבה איכפתיות והבנה לא תזיק לאף אחד... יום טוב

למעלה