אוקיי!

דוגרי זאת הפעם הראשונה ש

מישו בא ומתחיל עם הפורום קלטת? חחח לא חשבתי שזה יכול לקרות בפורום של להקה.... בפורומים אחרים זה קורה מלא.... מוזר 0_O

בדויה?! יה רייט!

אני מצטערת לבשר לכם אבל כל ה"ירידות" שלכם רק מראות שהבנתם עמוק בפנים שאני צודקת. אז בסדר 962 זה המספר של הפורום, אז טעיתי במשהו אחד! אבל כל השאר פה! אלוהים ישמור כאילו!!! ואני ממש לא פרחה ואני לא מנסה להיות באנטי באנטי אני נולדתי ככה! והדיסק השלישי זה ג'ב איז וואן, כאילו! עלק מעריצים את שוטי הנבואה! אתם אפילו לא מכירים אותם מספיק! ואז מה אם יש לי תמונה איתם? זה כי אני מעריצה גם אנשים שמצליחים לייצר כזאת מוזיקה! איתך, קופה, הם כאילו אפילו לא ירצו להצטלם!!! ואם תרצו, כמה פה הביעו עניין, אני אעזור לכם להגיע לדרך הנכונה, היא כאילו מה זה קלה! ואני לא פתטית אל תרדו עלי, בבונים מסריחים!(ככה מיכאלה קוראת לגיא במיכאלה! חה חה חה)... ואני לא מבינה למה אתם צוחקים עלי, אתם צריכים להודות לי!!! תפתחו את העיניים! אתם פשוט לוזרים! אתם מאלה שטסים להודו כדי להגיד שהייתם שם ולובשים שרוואלים כדי להיות מגניבים ומתרצים את זה ב"זה נוח זה נוח"... אתה לובש את זה רק כי אתה יפה ככה?! מושפל! לפחות אל תודה בזה כאילו שיו! א-ל-ו-ה-י-ם! ולהיזהר, חוסע איכסה?! ממה?! ממעריצת עברי לידר?! פחחח!!!

חחח מה נדבקת אליי? תעזבי אותי!!

חחחח מכל הפורומ הזה כל הזמנ חוסע חוסע!! אוויש את חולנית מותק!. מעניינ מה אברהמ היה אומר על ההתנהגות שלכ... ורק כדאי להראות לכ שגמ איתנו הם רוצימ להצטלמ

טוב בהודעה המיליון זה כבר מפסיק

להצחיק! מי המשועמם??????? ואיך הוא עלה על התוכנית המחוכמת שלי ליסוע להודו רק כדי להגיד שהייתי שם!?!?!?

DidjiT

New member
בור ועם הארץ.

"והדיסק השלישי זה ג'ב איז וואן, כאילו! עלק מעריצים את שוטי הנבואה! אתם אפילו לא מכירים אותם מספיק!" ג'ה איז וואן זה של מוש בן ארי חמדתי.. עכשיו עדיף שתשתקי! =) תגידי לי מי צריך להצטלם איתם שאני נמצאת עם גלעד בתור בדואר? מי צריך להצטלם איתם שאני נותנת לארהם לעקוף אותי בקופה בסופר? יא בבונה מסריחה! (ככה מיכאלה קוראת לגיא בתוכנית, חה חה חה) אוי הפיגור.

../images/Emo91.gif

שמעתי שיש באברבנל מקומות פנויים את יכולה לנסות גם את גהה ואם בשום מקום לא יסכימו לשים אותך כי את שאנטית מדי כאילו כזה אז אני אסדר לך אישית מקום מיוחד (=

shyanne

New member
את עדין פה?!

סאבלימינל עוד לא דפק לך את המוח או משהו?! תקשיבי תלכי מפה. את לא אוהבת אף אחד פה, וכאן לא מתים עלייך במיוחד. תפתחי פורום "רוני הדרך לאור בע"מ" ותעזבי את הפורום בשקט, את נורא מעצבנת... כאילו. את בדיחה ואת לא נחמדה. תעשי חיפוש באינטרנט, תגלי שיש לשוטי הנבואה 2 דיסקים בלבד וג'ה איז וואן זה שיר אחד עם מוש בן ארי. רק העובדה שקוראים לך עילאית! אלוהים ישמור, במקום דובדבנים תאכלי פטריות, ירקות זה גם בריא, אולי המוח שלך יחזור למקום. תגלי שיש אנשים יפים בעולם גם- תקחי נשימה עמוקה ותשבי- אם השם שלהם מכוער ואם הם לא מהממים. חוץ מזה, נאור זה שם מאוד יפה וקשת זה שם מיוחד. ובולי מאוד יפה וחמוד ואל תרדי על דיג'ים! לפחות מהם יוצאים רק דברים טובים ששווה להקשיב להם! ומה אכפת לך אם לילדה יש כינוי?! לך קוראים עילאית ככינוי, את לא מרגישה שמשהו פה לא בסדר?!

shyanne

New member
אני?!

את שואלת אם אני התכוונתי לכיוני שלך? אז כן... היא נורא נדבקה לזה... אני חושבת שבעולם המושלם שלה, שבה כולם ראו את האור, יש רק אנשים ושמות יפים, דובדבנים זה לא טעים וכמובן לשוטי יש שלושה דיסקים, אין הומלסים ואם יש, הם לאא באמת בני אדם, אז זה שקוראים לך ככה... זה ממש עלבון :))... הילה, אני הייתי שוקלת שתתחנני למנהלת הפורום שתמחק את הוידוי שלך שקוראים לך ככה כדי שלא יהיה לזה זכר אי פעם... נו באמת, רוני לא מקבלת את זה בכלל כאילו! סתומה.

חחחחחחח../images/Emo6.gif

את נשמעת לי בחורה טובה
חחח אממ לא נראה לי שהייתי פה כשהצטרפת אז... אני ניצן

למעלה