רסקיו רסקיו רסקיו רסקיו רסקיו רסקיו
את צריכה אותו בדחיפות אחותי!!! "פוסטמה אמא שלך!"= יש מצב... לא יודעת...תמיד טענתי שהיא כזו , אבל זו אמא שלי ככה שאני צריכה לכבד אותה והיא האמא הכי טובה בעולם!!! באמת שאין עליה! "הלוואי שהמשטרה תתפוס אותך על סמים ותשבי בכלא"= וווואלללהה...נכון! "ני לא יודעת למה את צוחקת, את צריכה לבכות!!! "= על מה בדיוק???? "והנה, את רואה, גם את נגד השם שיאן! תגידי שזה לא מוזר! כאילו מה זה בכלל?!?!?!"= לא אני לא נגד השם הזה...מה את בכלל מכניסה לי מילים לפה? אני פשוט לא ידעתי איך להגות אותו בעברית...=/ בונא יה חסרת חיים... אני דווקא בעד כל השמות המוזרים... לילדים שלי יקראו .... ק-ש-ת-!!! אהה!!! עושה לך צמרמורת אה? "ומה זה מישהי כזאת ברצינות?! ברור שאני ברצינות!"= לא נראה לי...=/ זה בטח אחד מהמתאומים או בולי מנסים לעבוד עלינו...=/ "וג'יזס?! מה את נוצרייה כאילו?"= לא... אני לא מאמינה במשהו כזה שנקרא "דת" אבל באמונה אני מאמינה... ואני מכבדת כל בנאדם שמאמין באמונה האישית שלו... תאמיני או לא גם אותך אני מכבדת למרות שאת לא ראויה לזה... " ואל תדאגי אני אשאר עוד המון זמן, כדי להגיד לכם איך להשתפר... "= בכיף....תמיד אני אומרת שיש עוד מקום לשיפור...=)