אוקיי!

נעים להכיר../images/Emo9.gif

ומה באמת אומר השם שלך?

shyanne

New member
חח

כן זה שם די מוזר :)... פסיכיות חולפת של ההורים :)... שיאן זה שם אינדינאני... זה גם צבע ד"א :)... מין שילוב של ירוק וכחול... דומה לטורקיז :)

shyanne

New member
לא... זה שיאן... :)... אבל טועים

הרבה... בעצם אולי בעברית אומרים ציאן... באנגלית זה שיאן :)

שיאן...(או מה שזה לא יהיה)

עזבי אותה...שלא תלך הפוסטמה הזאת, נחמד לנו כאן איתה...סתכלי איך היא עוררה את הפורום לחיים....אני רק יושבת וצוחקת... כיאלו ועוד לחשוב שיש עוד מישהי כזאת ברצינות...=/ פאקא ג'יזוס! בכל אופן - שתישאר למה לא? נחמד כאן איתה

הא!

פוסטמה אמא שלך! הלוואי שהמשטרה תתפוס אותך על סמים ותשבי בכלא! ני לא יודעת למה את צוחקת, את צריכה לבכות!!! והנה, את רואה, גם את נגד השם שיאן! תגידי שזה לא מוזר! כאילו מה זה בכלל?!?!?! ומה זה מישהי כזאת ברצינות?! ברור שאני ברצינות! וג'יזס?! מה את נוצרייה כאילו? ואל תדאגי אני אשאר עוד המון זמן, כדי להגיד לכם איך להשתפר... אולי כדאי שאת תלכי אבל יו כאילו!

דבר ראשון

בחיים אל תפתחי ת'פה המטונף והכאילו שיואו שנטי פקאצי שלך על הדר!!!!
דבר שניייייייי אל תפתחי ת'פה על שיאן דבר שלישייייי כנסי כבר לקומהההההההההה

רסקיו רסקיו רסקיו רסקיו רסקיו רסקיו

את צריכה אותו בדחיפות אחותי!!! "פוסטמה אמא שלך!"= יש מצב... לא יודעת...תמיד טענתי שהיא כזו , אבל זו אמא שלי ככה שאני צריכה לכבד אותה והיא האמא הכי טובה בעולם!!! באמת שאין עליה! "הלוואי שהמשטרה תתפוס אותך על סמים ותשבי בכלא"= וווואלללהה...נכון! "ני לא יודעת למה את צוחקת, את צריכה לבכות!!! "= על מה בדיוק???? "והנה, את רואה, גם את נגד השם שיאן! תגידי שזה לא מוזר! כאילו מה זה בכלל?!?!?!"= לא אני לא נגד השם הזה...מה את בכלל מכניסה לי מילים לפה? אני פשוט לא ידעתי איך להגות אותו בעברית...=/ בונא יה חסרת חיים... אני דווקא בעד כל השמות המוזרים... לילדים שלי יקראו .... ק-ש-ת-!!! אהה!!! עושה לך צמרמורת אה? "ומה זה מישהי כזאת ברצינות?! ברור שאני ברצינות!"= לא נראה לי...=/ זה בטח אחד מהמתאומים או בולי מנסים לעבוד עלינו...=/ "וג'יזס?! מה את נוצרייה כאילו?"= לא... אני לא מאמינה במשהו כזה שנקרא "דת" אבל באמונה אני מאמינה... ואני מכבדת כל בנאדם שמאמין באמונה האישית שלו... תאמיני או לא גם אותך אני מכבדת למרות שאת לא ראויה לזה... " ואל תדאגי אני אשאר עוד המון זמן, כדי להגיד לכם איך להשתפר... "= בכיף....תמיד אני אומרת שיש עוד מקום לשיפור...=)

חמודה....

חבל שאת באה בגישה כזאת לדברים.... למה להיות נגד שם של מישהו?
אנ'לא יודעת.... אנ'לא רוצה לריב (למרות שאת מצחיקה אז זה נחמד...) אבל זה באמת חבל לי, אני בטוחה שזה ישתנה אצלך ושתביני שאין צורך בכל הריבים והלהוכיח את עצמך וכל זה.... חבל שאת מבזבזת את הזמן היקר שלך... (אלא אם כן את נהנת ואז בכיףףףף) תחשבי על זה שעוד איזה חצי שנה את תסתכלי על השירשור הזה ו... טוב תנסי ותחזרי לספר מה הרגשת השלום מתחיל מפנים
זמנים טובים.

../images/Emo41.gifאנשים יש לי רעיון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

בואו נשנה את החתימה ל- גמני שאנטית בנטית מגניבה 962 ימים בשנה
חחח לפחות שמשו טוב יצא מכל זה... יאללה מי איתי?! ye!

די אבל זה ממש מצחיק....

וואי את יודעת מה חשבתי פתאום? 0_O איפה גלעד? הסוריקיטה הזה.... מתאים לו להיות בריב הזה....

ראסמי... חחח אויש האילעית הזאת

טובה!!.... חח אני רוצה להיות חברה שלה.... היא כזאת מאגניבה!

למעלה